Εγω εχω μια ελπιδα για αυριο,αφου δειχνει χιονονερο...
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
μια φορά να χιονισει σε εμας και όχι στην Αθήνα ρε συ !!aspergillus έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:26 Δυστυχώς εδώ στο κέντρο των Αθηνών απλά έχει κρύο και βρέχει.
Δεν βλέπουμε χιόνι.
Ο καιρός αυτός είναι τέλειος.
Μετά τη δουλειά λίγη ξεκούραση, γυμναστήριο και στο τέλος ζεστός καφές και χαλάρωση.
Απόλαυση.
Δεν χαίρεσαι; Μπορείτε και οδηγείτε ασφαλώς.
Μα δεν ειχα προθεση να οδηγισω ομως....
Ναι αλλά οδηγούν άλλοι. Αλλά λίγο δεν πειράζει. Στο εύχομαι.Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:09Μα δεν ειχα προθεση να οδηγισω ομως....Λιγο χιονακι ηθελα...Δεν λεω να το στρωσει,απλα να πεσει καλε.
Εν τω μεταξύ, κέντρο, παραλία, Πειραιάς, δυτική Αττική καμία σχέση με τη βόρεια Αττική η οποία είναι, κυριολεκτικά, άλλη χώρα με άλλο κλίμα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:07 μια φορά να χιονισει σε εμας και όχι στην Αθήνα ρε συ !!
Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:07μια φορά να χιονισει σε εμας και όχι στην Αθήνα ρε συ !!aspergillus έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:26 Δυστυχώς εδώ στο κέντρο των Αθηνών απλά έχει κρύο και βρέχει.
Δεν βλέπουμε χιόνι.
Μετά τη δουλειά λίγη ξεκούραση, γυμναστήριο και στο τέλος ζεστός καφές και χαλάρωση.
Απόλαυση.
Για Τρίτη δίνουν χιόνιaspergillus έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:26 Δυστυχώς εδώ στο κέντρο των Αθηνών απλά έχει κρύο και βρέχει.
Δεν βλέπουμε χιόνι.
Απόλαυση.