έχετε κάνει αρκετά δυνατό τρίο εσχάτως με #ολδεχομο, θα είναι κρίμα να χαθεί η μαγείαenaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:35 σιγα ρε τι θα κάνει, θα μας βάλει εμβατήρια του πασόκ μέχρι να δακρύσουμε;
αυτό που οι δυνάμεις λογικής στο φόρουμ έχουν κεφάλι ένα σατανικό πασόκο, έχει πλάκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
NOVARTIS Tο Τελος της Σκευωρίας
- Μαυροβασίλης
Re: NOVARTIS Tο Τελος της Σκευωρίας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
ε καλά ρε ο τσίπρας δεν είναι δικός μας, τα παίρνει, για εμάς λέω, τους καλούς.
-
Uppercut
ρε μαλάκες, ένας πγοοδευτικός που να μην λέει τον συνομιλητή του αδελφή όταν ζορίζεται, δεν υπάρχει;Μαυροβασίλης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:40 έχετε κάνει αρκετά δυνατό τρίο εσχάτως με #ολδεχομο, θα είναι κρίμα να χαθεί η μαγεία
τεσπα, τις πιπίλες μας και δυνατά στον αγώνα.
δεν σε καταλαβαίνω, αλλά είσαι εκτός θέματος, εδώ λέμε για σκευωρίες κλπ.Uppercut έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:42 Δεν υπάρχουν καλοί. Όλοι τα παίρνουν. 2 εκατομμύρια ο Άδωνις, 7 εκατομμύρια ο Τσίπρας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εανόν παπάρα για πάντα συριζάρα 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πρασινίσαμε πάλι 
-
Uppercut
Α, δε λέγαμε για αυτούς που τα παίρνουν; Εντάξει τότε. Πίσω στη σκευωρία.
- Highlander
Η σκευοροία καταίρευσαι λέει το αρχικό τοπικ, και τώρα αποκαλύπτονται οι συναντήσεις με μανιαδακη 
- Μαυροβασίλης
κοίτα, καλό το αστείο για το ζόρε αλλά αν θες να συνεχίσω να απαντάω σε κουοτς κράτα λίγο σοβαρότητα, άκου προοδευτικόςenaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:42 ρε μαλάκες, ένας πγοοδευτικός που να μην λέει τον συνομιλητή του αδελφή όταν ζορίζεται, δεν υπάρχει;![]()
τεσπα, τις πιπίλες μας και δυνατά στον αγώνα.![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Ναι, κι αυτά που λέει 'ο' μάρτυρας 'Σαράφης' για χρηματισμούς κατά την υπουργία Αβραμόπουλου π.χ. (ας υποθέσουμε όχι απαραίτητα προς αυτόν), για παράδειγμα, έχουν πιθανότατα βάση και είναι σκάνδαλο, επί της ουσίας να εκπροσωπεί τη χώρα σε οποιοδήποτε διεθνή οργανισμό ή θεσμό. Γενικότερα όλοι αυτοί που διετέλεσαν υπουργοί τη συγκεκριμένη περίοδο.Μηχανικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:36Οι Ζαίοι άμα ήθελαν να πιάσουν αυτούς που έφαγαν, θα έψαχναν την περίοδο Καραμανλή όπου σε δύο χρόνια διπλασιάστηκαν οι δαπάνες για φάρμακα.enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:31 το νήμα έχει να κάνει με την απαράδεκτη προσπάθεια των ζαίων να κάνουν το μαυρο μαυρο και το άσπρο ασπρο. Ο ουρανός ήταν και θα είναι πράσινος παιδιά, καμία σκευωρία δεν θα το αλλάξει αυτό.
Αλλά αυτοί ήθελαν μόνο να βάλουν φυλακή το Άδωνη, τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα.
Συμπέρασμα, τα παίρνουν και αυτοί όπως οι προηγούμενοι, αλλά αυτοί είναι και κρετίνοι.![]()
Αυτό με τα εμβόλια, και το ΠΑΣΟΚ σκάνδαλο το θεωρούσε όταν ανέλαβε το 2010 και δεν είναι το χειρότερο που έγινε σε καμία περίπτωση.
Εγώ πιστεύω ότι εμπλέκεται και ένας υπουργός κι ένας αναπληρωτής υπουργός της μεταμνημονιακής περιόδου, αλλά ενδεχομένως για μικρά ποσά συγκριτικά με το τι είχε γίνει πριν το 2010.
Από την άλλη αυτά που είχε πει 'η' μάρτυρας 'Κελέση' ήταν φανερό ότι δεν έχουν βάση πιθανότατα στο σύνολό τους. Τώρα, ποιος τον έβαλε και γιατί, θέλω να πιστεύω ότι θα φανεί, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
-
Uppercut
Καταρχάς, μάθε να γράφεις. Έχεις μείνει πίσω. Έχουμε περάσει στο δεύτερο μάρτυρα τώρα, ο πρώτος είναι άκυρος από μέρες. Σας μένει άλλος ένας. Για πάμε.Highlander έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:49 Η σκευοροία καταίρευσαι λέει το αρχικό τοπικ, και τώρα αποκαλύπτονται οι συναντήσεις με μανιαδακη![]()
- wooded glade
Όποιος έκανε την αλλαγή να μας γράψει μιά αιτιολόγηση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
έτσι κάνουν οι χομο ρε, βάζουν ταμπέλες στον κόσμο.Μαυροβασίλης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:50 κοίτα, καλό το αστείο για το ζόρε αλλά αν θες να συνεχίσω να απαντάω σε κουοτς κράτα λίγο σοβαρότητα, άκου προοδευτικός
δεν μπορώ να σε πώ αλλιώς, έχεις λίγο πλάκα, δεν μου πάει το πασόκος για εσένα.
τεσπα, διάλλειμα να μαζευτείτε πάλι και σε λίγο ξανά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μη φεύγεις, φέρε και το άλλο το τρελό αγόρι να μας πείτε πόσο σύριζα είστε 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 1009 Προβολές