Δε χρειάζεται το ξύλο. Το πήρε το μάθημα του και δεν το ξαναέκανε . Ειδες τι καλά μαθαίνουν όταν εννοείς αυτό που λες και δεν κάνεις πίσω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι αμέ πως, όπως εκείνος που σε κοιτούσε και χαμογελούσε όταν έβγαζες αφρούς λες ε; 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
κι αυτό θα μπορούσε άνετα να ειναι δευτεροτρίτος ρόλος.enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 19:55 ναι αμέ πως, όπως εκείνος που σε κοιτούσε και χαμογελούσε όταν έβγαζες αφρούς λες ε;![]()
Εκείνος ήταν άλλο. Όμοιος του δεν υπάρχειenaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 19:55 ναι αμέ πως, όπως εκείνος που σε κοιτούσε και χαμογελούσε όταν έβγαζες αφρούς λες ε;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 11:19 Οι Ρωσίδες είναι πιο όμορφες από τους Ρώσους. Οι Άγγλοι είναι πιο όμορφοι απ' τις Αγγλίδες. Στον λαό μας οι Έλληνες ή οι Ελληνίδες υπερτερούν σε ομορφιά;
Νομίζω πως οι Έλληνες είμαστε ανώτεροι από τις Ελληνίδες. Αν δούμε τα μεικτά ζευγάρια θα διαπιστώσουμε ότι οι Έλληνες τα φτιάχνουν κυρίως με υπερτούμπανα Ρωσίδες, Ουκρανίδες, Βουλγάρες και Σέρβες την ίδια ώρα που οι Ελληνίδες τα φτιάχνουν συνήθως με Αφγανούς, Πακιστανούς και Αλβανούς, γιατί όπως φαίνεται για μέχρι εκεί είναι.
Εσείς τι λέτε;
το ότι ο αφρός των γυναικών απ όλο τον κοσμο ερχεται τα καλοκαιρια για να συνευρεθει με greek lovers
και οι ελληνιδες πανε με λαθρομεταναστες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα
τα λέει όλα
σπουδαία τελευταία λόγια είναι αυτά. Νομίζω πρέπει όλους να τους δέρνεις λίγο κάθε τρίτη για 6 μήνες, να είμαστε σίγουροι οτι δεν χαμογελάνε.
γενικά νάιδα, ποτέ δεν είσαι σίγουρος οτι ο σύντροφος δεν είναι τρελός, μέχρι να γυρίσει το μάτι σου και χτυπώντας τον να βγάζεις αφρούς. Εκεί βλέπεις αν ο άλλος είναι νορμάλ, κλαίει ή γελάει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Ιαν 2019, 20:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Γραφικός
Υπάρχουν ακόμα αυτοί;finest έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:00 το ότι ο αφρός των γυναικών απ όλο τον κοσμο ερχεται τα καλοκαιρια για να συνευρεθει με greek lovers
finest έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:00
το ότι ο αφρός των γυναικών απ όλο τον κοσμο ερχεται τα καλοκαιρια για να συνευρεθει με greek lovers
τα λέει όλα
η πτώση του τουρισμού δείχνει ότι υπάρχει έλλειψη σε greek lovers
η αύξηση των ροών λάθρο απο την άλλη δείχνει..
ότι οι Ελληνίδες έχουμε λιώσει στο σεξ.
Όχι, δεν χτυπάω ανθρώπους.enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:00
σπουδαία τελευταία λόγια είναι αυτά. Νομίζω πρέπει όλους να τους δέρνεις λίγο κάθε τρίτη για 6 μήνες, να είμαστε σίγουροι οτι δεν χαμογελάνε.
γενικά νάιδα, ποτέ δεν είσαι σίγουρος οτι ο σύντροφος δεν είναι τρελός, μέχρι να γυρίσει το μάτι σου και χτυπώντας τον να βγάζεις αφρούς. Εκεί βλέπεις αν ο άλλος είναι νορμάλ, κλαίει ή γελάει;
Αν είναι τρελός ,παραπάνω απ' όσο μ' αρέσει, το διαπιστώνω μέσα στο χρονικό διάστημα
που έχω για να τον γνωρίσω καλυτερα .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
οι άνδρες χρειάζονται την τρυφερότητα περισσότερο από εμάς
Ναι ρε είμαστε διάσημες. Μηχανές του σεξ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε προλαβαίνω, να και τώρα που μιλάμε.
- Υπερκουλτουριάρης
Ε καλά και αυτός μαλάκας ήταν. Βλέπω πολλά σαικο ζεύγη να κυκλοφορούν, που γουστάρουν τέτοιες φάσεις. Φίλους μου που παραπονιούνται πως ότι βρίσκουν είναι τρελές μέγαιρες, αλλά μάλλον από τέτοιες έλκονται, για να φωνάζει ο ένας στον άλλο.Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 19:52
Υπήρχε τρομερή καταπίεση εκ μέρους του και αντίδραση από μέρους μου με βίαια ξεσπασματα. Δε το λέω παράφορο. Το λέω κάτι τρελό. Υπήρχε η τρέλα στο μάτι και των δύο μας. Το διέκρινεςΔεν είναι κάτι πολύ πρόσφατο, τότε ήμουνα τυφλό κουτάβι στα πόδια του. Τώρα δεν έχω τέτοιες υπερβολές
![]()
Σπάσε τον κύκλο, non violence καταστάσεις. Βάλε τον πολιτισμό στην ζωή σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις