Λογικα αν ειναι ελευθερη καποια 2ο-3η τρυπα, τρυπωνει κι'αυτοςfoscilis έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:31 τι ακριβώς κάνει ο 2ος-3ος ρόλος σε μια τσόντα; Είναι ας πούμε ο περαστικός από τον οποίο ζητάει οδηγίες ο πιτσαδόρος για να βρει το σπίτι της ξεκωλιάρας και του λέει "τρίτο στενό δεξιά";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Γραφικός
ΓκρννννννNaida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:30 Φυσικά και πονούσε. Δεν αντιδρούσε επίτηδες για να μου σπάσει τον τσαμπουκά(έλεγε). Παράνοια.
Κτήνος ρε αλήθεια. Και δώστου εσύ να γυρνάνε τα μάτια και να βγάζεις σαλάκια σαν ταινία του εξρορκιστή. Ρόπαλο δεν ειχες ρε, τιγάνι, τακούνι;Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:30 Φυσικά και πονούσε. Δεν αντιδρούσε επίτηδες για να μου σπάσει τον τσαμπουκά(έλεγε). Παράνοια.
τι λές ρε φίλε, εδώ τα ξερνάει χωρίς ξύλο, κάτσεΓραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:34 ΓκρννννννΠάει, τέλειωσε, αυτό ήταν, ακολουθώ το παράδειγμα του Daje κι αποχωρώ κι εγώ από το θέμα, νιώθοντας απογοήτευση.
- Rocco Siffredi
foscilis έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:31 τι ακριβώς κάνει ο 2ος-3ος ρόλος σε μια τσόντα; Είναι ας πούμε ο περαστικός από τον οποίο ζητάει οδηγίες ο πιτσαδόρος για να βρει το σπίτι της ξεκωλιάρας και του λέει "τρίτο στενό δεξιά";

ποιος είναι αυτός;
Πηγα να πεσω απο την καρεκλα
Μα το ειπα.απο την αρχή. Ήμουν εκτός εαυτού. Δεν είναι κάτι που μου έχει συμβεί σε άλλες σχέσεις. Τουλάχιστον όχι έτσι. Ανθρώπινο είναι κάποια στιγμή να χάνεις τον εαυτό σου.
Ήταν μια κακή περίοδος της ζωής μου. Ας μην εμβαθύνουμε άλλο. Θα με μισήσει πράγματι ο Γραφικόςenaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:35Κτήνος ρε αλήθεια. Και δώστου εσύ να γυρνάνε τα μάτια και να βγάζεις σαλάκια σαν ταινία του εξρορκιστή. Ρόπαλο δεν ειχες ρε, τιγάνι, τακούνι;Naida έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:30 Φυσικά και πονούσε. Δεν αντιδρούσε επίτηδες για να μου σπάσει τον τσαμπουκά(έλεγε). Παράνοια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αν και ειχα πει οτι αποχωρω, 2ο μικρο δειγμα απο το οπλοστασιο μου: "Αχχχ τι μου κααανειςςς......." "Στον 2ο-3ο βαααζζωωωω"
- Rocco Siffredi
δεν σε βλεπω για σινεφιλ
ο 2ος -3ος ρολος σε σιρινα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
να μας παραθέσει το αντίστοιχο τσοντολινκ η αγαπητή Ίφις, να διαλευκάνουμε ιδίοις όμμασι το γεγονός αν ήταν οντως δευτεροτρίτος ή τριτοτεταρτοπέμπτοςκαιφεύγα ρόλος. Δεν ειναι το ίδιο, δεύτερος ρόλος μπορεί να ειναι κάλλιστα και ο ντελιβεράς. Από τρίτος και πέρα,άντε να είναι το μηχανάκι του.Daje έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:33Λογικα αν ειναι ελευθερη καποια 2ο-3η τρυπα, τρυπωνει κι'αυτοςfoscilis έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:31 τι ακριβώς κάνει ο 2ος-3ος ρόλος σε μια τσόντα; Είναι ας πούμε ο περαστικός από τον οποίο ζητάει οδηγίες ο πιτσαδόρος για να βρει το σπίτι της ξεκωλιάρας και του λέει "τρίτο στενό δεξιά";![]()
Ξέρεις τι έβλεπα μια φορά μια τσόντα Σιρίνα και ξαφνικά η χαβούζα λέει στον τύπο που την σοδόμιζε "είσαι θεός" και από το τελικό -ν στο "θεός" συνειδητοποίησα ότι ήταν Κύπρια!!!
Από τότε δεν ξαναείδα ποτέ.
αφού είπε ρε παιδιά, ήταν v τελικά όχι σειρήνα.
είχε πάρει και πίτσα ο κακούργος ιφιδα;

είχε πάρει και πίτσα ο κακούργος ιφιδα;

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
foscilis έγραψε: 04 Ιαν 2019, 17:44Ξέρεις τι έβλεπα μια φορά μια τσόντα Σιρίνα και ξαφνικά η χαβούζα λέει στον τύπο που την σοδόμιζε "είσαι θεός" και από το τελικό -ν στο "θεός" συνειδητοποίησα ότι ήταν Κύπρια!!!
Από τότε δεν ξαναείδα ποτέ.
πώς ακριβώς έβαλε τελικό -ν μετά από -ς αυτή? "Είσαι θεόσν" δηλαδή? Αυτό παίζει να ήταν και καμιά αναρρόφηση πάνω στην ενταση της δραστηριοτητας,και να την αδίκησες την κοπέλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις