Kauldron έγραψε: 04 Ιαν 2019, 14:29
Nandros έγραψε: 03 Ιαν 2019, 18:57
Kauldron έγραψε: 03 Ιαν 2019, 18:50
Εντελώς βλακώδες επιχείρημα.
Πρώτον, επειδή προφανώς εννοείς το ναζισμό, δεν μου αρέσει σαν καθεστώς.
Δεύτερον, ακόμα και να μου άρεσε, δεν υπάρχει η δικαιολογία "ναι, αλλά οι ναζί τέτοια κάνανε, οπότε καλά να σας κάνουν κι εδώ".
Αλλά φυσικά, όταν δεν υπάρχουν απαντήσεις, αρχίζουμε:
Ναι, αλλά ο Χίτλερ...
Ναί, αλλά οι ναζί...
Ναί, αλλά τα ές ές...
Αν εσύ κάνεις βλακώδεις επιλογές, δεν σου φταιν οι άλλοι.
Υποστηρίζεις τους νεοΝΑΖΙ, που αν στραβώσει η κατάσταση, θα κάνουν ακριβώς όσα έκανε ο Χίτλερ! Την Δημοκρατία θα την καταργήσετε.
Συγγνώμη, υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που πιστεύει οτι αυτά που έγιναν τότε, θα μπορούσαν να ξαναγίνουν, και μάλιστα από τους ΕΛΛΗΝΕΣ? Φορ φάκ σέηκ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? Εμείς δε κατεβάζουμε τα μογγολάκια πάνω απ' το Αιγαίο, θα στήσουμε βιομηχανίες εξόντωσης ανθρώπων ξέρω 'γω.
Για να πάρετε τα χρυσαύγουλα την εξουσία, θα πρέπει να προηγηθεί κάτι σοβαρό, πολύ-πολύ σοβαρό: Κλωτσιά από ΕΕ, χρεοκοπία, εθνική καταστροφή, γουατέβερ ή συνδυασμός περιπτώσεων.
Οι 3 γνωστοί μας δικτάτορες: Μεταξάς, Μουσολίνι, Χίτλερ πήραν την εξουσία σε ανώμαλες καταστάσεις, έστησαν μονοκομματικό κράτος/παρακράτος και μετά ποιος τους κράταγε.
Ειδικά ο τελευταίος κυνήγησε ότι κουνιόταν: Εβραίους, γύφτους, χόμο, ψυχασθενείς, πολιτικούς αντιπάλους, τους πάντες πλην ημετέρων.
Ποιος μας εγγυάται πως δεν θα κάνετε τα ίδια; Κανείς δεν θα ρισκάρει να δοκιμάσει.
Και γι αυτό θα παραμείνετε στα ποσοστά του κοκοέ.
.