Δεν ασχολούνται οι.μικροαστοί με τον τροπο ζωής σου εσύ τους τον προβαλεις μπροστά στα μάτια σου προκειμενου να προκαλέσεις
Είναι θέμα σοβαρότητας και όχι θέμα του τι ερωτικες επιλογές κανεις στην ζωή σου
Δεν ασχολούνται οι.μικροαστοί με τον τροπο ζωής σου εσύ τους τον προβαλεις μπροστά στα μάτια σου προκειμενου να προκαλέσεις
Μπορούμε να κάνουμε έναν αραβώνα για αρχή, και βλέπουμε.Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 01:57Δε μπορώ αστεφάνωτη στο ίδιο σπίτι μ' έναν άντρα...
count me in
Θέλω γάμο!! Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα;;Souvlatzis έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:00Μπορούμε να κάνουμε έναν αραβώνα για αρχή, και βλέπουμε.
δεν εχεις το καταλληλο αβαταρ, αγαπουλαGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:02Θέλω γάμο!! Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα;;
Με βρήκες, είμαι άντρας και τόσο καιρό παριστάνω τη γυναίκα.2019 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:03δεν εχεις το καταλληλο αβαταρ, αγαπουλα
Πού βάζεις όμως το όριο της αιδούς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 01:49 Προσωπικά τασσομαι υπέρ της ερωτικής ελευθερίας ατόμων που είναι ενήλικες και συναινουντες αλλά καο υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Εχουν δικαίωμα οι ομοφυλόφιλοι να ζουν ελεύθερα τις δικές τους ερωτικες επιλογές αλλά έχουν δικαιωμα και οι υπόλοιποι να μην προσβαλλεται η δημοσια αιδώ τους
Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:07 Γαμώτο, τόσοι άντρες εδώ μέσα, ένας δε μπορεί να βρεθεί και για μένα; Χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι. Σαν τον Μπιγκ Μπεν ένα πράμα.
Έχω μάνα, δεν χρειάζομαι κιάλληGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:02Θέλω γάμο!! Εγώ ποτέ θα γίνω μάνα;;
Στο κοινό περί αιδούς αισθημαSpiros252 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:09Πού βάζεις όμως το όριο της αιδούς;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 01:49 Προσωπικά τασσομαι υπέρ της ερωτικής ελευθερίας ατόμων που είναι ενήλικες και συναινουντες αλλά καο υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Εχουν δικαίωμα οι ομοφυλόφιλοι να ζουν ελεύθερα τις δικές τους ερωτικες επιλογές αλλά έχουν δικαιωμα και οι υπόλοιποι να μην προσβαλλεται η δημοσια αιδώ τους
Δε με πιστεύεις;;Spiros252 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:10Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:07 Γαμώτο, τόσοι άντρες εδώ μέσα, ένας δε μπορεί να βρεθεί και για μένα; Χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι. Σαν τον Μπιγκ Μπεν ένα πράμα.![]()
![]()
Θα μπορούσα να γίνω ο πατέρας του παιδιού σου, αλλά μην τολμήσεις να μου κάνεις κόρη. Θέλω παιδί.Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:07Με βρήκες, είμαι άντρας και τόσο καιρό παριστάνω τη γυναίκα.
Γαμώτο, τόσοι άντρες εδώ μέσα, ένας δε μπορεί να βρεθεί και για μένα; Χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι. Σαν τον Μπιγκ Μπεν ένα πράμα.
Υπαρχουν τρολς στον εξω κοσμο?Spiros252 έγραψε: 04 Ιαν 2019, 02:04 Αγαπητέ Σουβλατζή δεν νομίζω ότι το φόρουμ διαφέρει από την κοινωνία.