Είναι must να το παίξεις. Το ίδιο λάθος έκανα και γω. το χα πάρει και το χα να κάθεται γιατί δεν προλάβαινα με τόσα παιχνίδια που ασχολιόμουν εκείνη την περίοδο. Το λάθος δεν το επανέλαβα με το RDR 2.Nero έγραψε: 30 Οκτ 2018, 11:39 Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Είναι 63 gb σε μέγεθος. Εγώ το έχω αγοράσει εδώ και 2,5 χρόνια και ακόμα δεν το έχω παίξει γιατί δεν βρήκα ποτέ ευκαιρία να το αφήσω να κατέβει ολόκληρο,είναι στο 41% σχεδόν απο τότε που το πήραΑπλά περίμενε,λογικά το cd είναι παλιότερη βερσίον και τώρα κάνει αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βοηθεια με το Grand Theft Auto V
-
paizwgames
- Phorum.gr user: paizwgames
Re: Βοηθεια με το Grand Theft Auto V
παιχνιδαρα, μόλις βλέπω κάνα καλό αμάξι στον δρόμο μου ρχεται να τον πετάξω κάτω
Επίσης μετά από 6 ώρες gta οδηγείς λίγο επικίνδυνα στον πραγματικό δρόμο, δεν σε πολυνοιαζει
Επίσης μετά από 6 ώρες gta οδηγείς λίγο επικίνδυνα στον πραγματικό δρόμο, δεν σε πολυνοιαζει
-
paizwgames
- Phorum.gr user: paizwgames
παίξε RDR 2.jason έγραψε: 03 Ιαν 2019, 21:33 παιχνιδαρα, μόλις βλέπω κάνα καλό αμάξι στον δρόμο μου ρχεται να τον πετάξω κάτω
Επίσης μετά από 6 ώρες gta οδηγείς λίγο επικίνδυνα στον πραγματικό δρόμο, δεν σε πολυνοιαζει![]()
Αυτό και η Οδύσσεια είναι τα 2 επόμενα, μάλλον αυτό το σ/κpaizwgames έγραψε: 03 Ιαν 2019, 21:35παίξε RDR 2.jason έγραψε: 03 Ιαν 2019, 21:33 παιχνιδαρα, μόλις βλέπω κάνα καλό αμάξι στον δρόμο μου ρχεται να τον πετάξω κάτω
Επίσης μετά από 6 ώρες gta οδηγείς λίγο επικίνδυνα στον πραγματικό δρόμο, δεν σε πολυνοιαζει![]()
Με gta5, fifa 19, nba 2k19, god of war, rdr2 και odyssey δεν βλέπω τον λόγο να ξαναπάρω παιχνίδι για 2-3 χρόνια
αν σου αρεσει το Assasins Creed Odyssey θα σου αρεσει σιγουρα και το παλιοτερο το οριτζινς που ειναι σε χαμηλοτερη τιμη. ο χαρτης του ειναι το ιδιο μεγαλοςjason έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:02Αυτό και η Οδύσσεια είναι τα 2 επόμενα, μάλλον αυτό το σ/κpaizwgames έγραψε: 03 Ιαν 2019, 21:35παίξε RDR 2.jason έγραψε: 03 Ιαν 2019, 21:33 παιχνιδαρα, μόλις βλέπω κάνα καλό αμάξι στον δρόμο μου ρχεται να τον πετάξω κάτω
Με gta5, fifa 19, nba 2k19, god of war, rdr2 και odyssey δεν βλέπω τον λόγο να ξαναπάρω παιχνίδι για 2-3 χρόνια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-
- 5 Απαντήσεις