σέσιλη εγώ οταν θέλω να ξέρω τί θα πάθω, κοιτάω τους μεγαλύτερους, δεν ζώ στα σύννεφα. Ειμαι σίγουρος οτι και ο κράτος στο τέλος, σε γλάστρα μπήκεCecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2019, 22:47 Μα είπα κι εγώ ολόκληρο ον να παραδέχεται στεγνά ότι τρώει παντόφλα στο σουφρί, πάει πολύ. Κι εσύ για γνωστούς γράφεις.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Ποιος είναι;Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2019, 22:40 Ρε φίλε, επειδή εσένα σε λέει μαλάκα η γυναίκα σου, σημαίνει ότι λέω κι εγώ έτσι τον άντρα μου; Ε πάνε ρώτα τον να σου πει, εδώ είναι, για να μη λες ότι τα βγάζω από το μυαλό μου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ωχ...enaon έγραψε: 03 Ιαν 2019, 22:43ναι αλλά γιατί πειράζει, δεν είναι οτι δεν το ξέραμε κλπ, μάτια έχουμε και βλέπουμε, ξέρουμε τί θα συμβεί.
Και στην γλάστρα και στην άγρια ράχη δεν γίνεται, πρέπει να διαλέξουμε
εμένα σέσιλη με λέει θεό, θώρ, κράτος και τέτοια, για εσάς λέμε εδώ, τις άλλες και τους άλλους![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
είναι μια σκληρή αλήθεια, αν δεν ήταν τόσο καταπληκτικός πρωθυπουργός, θα λέγαμε για πολιτική αντί να συζητάμε για κοινωνικά. Αλλά έτσι είναι η ζωή, μία στις τόσες έρχεται ένας σπουδαίος ηγέτης και φέρνει βαρεμάρα στο πολιτικό σκηνικό, όλα πάνε ρολόι.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2019, 22:50Σου αφήνει με τη μυγοσκοτώστρα και σημάδια στον κώλο τρυπητηριού;
Δεν υπάρχουν άνδρες στις μέρες μας, γι΄αυτό οι Ελληνίδες πηγαίνουν με ξένους.Gherschaagk έγραψε: 03 Ιαν 2019, 21:58
Δεν φτάνει που είμαστε μοιχές, είμαστε και λεσβίες κι αντί να χωθεί κι αυτός να κάνει το σεχ της ζωής του, βγήκε στον δρόμο κι άρχισε να σκούζει να μάθει τα ρεζιλίκια του όλη η γειτονιά. Ναι sure!!!
Θα μου πεις πριν 30 χρόνια δεν ήταν της μόδας τα λεσβιακά. Ε ρε πσις που σας χρειάζεται....
- Cecily Anne
Ο Όττο, γιατί;Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 22:51Ποιος είναι;Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2019, 22:40 Ρε φίλε, επειδή εσένα σε λέει μαλάκα η γυναίκα σου, σημαίνει ότι λέω κι εγώ έτσι τον άντρα μου; Ε πάνε ρώτα τον να σου πει, εδώ είναι, για να μη λες ότι τα βγάζω από το μυαλό μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εδώ υπάρχει collusion. Κανονικά δε θα έπρεπε να γίνεται συντονίστρια κάποια που έχει τόσο στενό δεσμό με ένα άλλο μέλος.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Otto Weininger
Είμασταν σε διάσταση όσο ήταν συντονίστρια.Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:12 Εδώ υπάρχει collusion. Κανονικά δε θα έπρεπε να γίνεται συντονίστρια κάποια που έχει τόσο στενό δεσμό με ένα άλλο μέλος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μιλάω, δε μιλάω!!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Σαλίβερε το ει.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:13Είμασταν σε διάσταση όσο ήταν συντονίστρια.Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:12 Εδώ υπάρχει collusion. Κανονικά δε θα έπρεπε να γίνεται συντονίστρια κάποια που έχει τόσο στενό δεσμό με ένα άλλο μέλος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
τον μαλάκα, ρεζίλι μας έκανε.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:17Σαλίβερε το ει.Otto Weininger έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:13Είμασταν σε διάσταση όσο ήταν συντονίστρια.Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 23:12 Εδώ υπάρχει collusion. Κανονικά δε θα έπρεπε να γίνεται συντονίστρια κάποια που έχει τόσο στενό δεσμό με ένα άλλο μέλος.
οττο αυτά που λέμε ρε αν βρεθούμε θα τα ξεχάσεις ναι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά μιά απο τις αμέτρητες ελάχιστες φορές οπου η σέσιλι έχει πει για εσένα χαρτί και καλαμάρι στο φόρουμ, έλεγε και κάτι για καρπούζια που ζουλάς και τους βγάζεις τα μάτια κλπ. 
πως αντιλαμβάνεται τη '' σοβαρή σχέση'' κ τους ρολους , η μέση Ελληνίς σε ...ζωγραφια να το καταλάβουν ολοι .

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-