!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχουν ακόμα άτομα που κάνουν οικογένεια εν έτη 2019?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπάρχουν ακόμα άτομα που κάνουν οικογένεια εν έτη 2019?
Σουβλατζή μπορείς να ξεγίνεις γκέι, άσε τα τραβελάκια στην πληθώρα των επιλογών τους και νυμφεύσου χάριν ελ απογόνων. Αρκετά σαχλαμάρισες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Καλά σου λέει ο μπι ρε μαλάκα, και τι έγινε που είσαι λίγο τρύπιος, και τι έγινε που έβαλες λίγο κρέας μέσα σου, εξομολογήσου όμως πρώτα, όπως και να σου κάτσει γουήν γουήν θα είναι.Μπίστης έγραψε: 03 Ιαν 2019, 19:31 Σουβλατζή μπορείς να ξεγίνεις γκέι, άσε τα τραβελάκια στην πληθώρα των επιλογών τους και νυμφεύσου χάριν ελ απογόνων. Αρκετά σαχλαμάρισες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν υπάρχει ατζέντα, ό,τι ανέφερες αποτελεί επιφαινομενο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιαν 2019, 19:26 αυτό που γράφει ο souvlatzis είναι το αποτέλεσμα των μακροχρόνιων επιθέσεων στον θεσμό της οικογένειας και στην στρέβλωση που υφίσταται η ανθρώπινη φύση στη σύγχρονη εποχή
είναι σωστή η διαπίστωση όταν αναφέρεται στους γονείς που επιλέγουν να ζήσουν μαζί και να κάνουν παιδί, να δημιουργήσουν δηλαδή μια οικογένεια, η οποία στις όλο και αυξανόμενες περιπτώσεις, δεν ευδοκιμεί και εν τέλει αποτυγχάνει τον σκοπό της και επί της ουσίας δημιουργείται κάτι το εντελώς αντίθετο - μια έχθρα που δηλητηριάζει την ιδιοσυγκρασία των παιδιών και μέσω αυτών -σε πολλές περιπτώσεις- διαιωνίζεται.
η οικογένεια αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά. παιδιά που μεγαλώνουν σε υγιείς οικογένειες έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να δημιουργήσουν κι αυτά στο μέλλον υγιή οικογένεια. από την άλλη η οικογένεια είναι ένας από τους πυλώνες του εκάστοτε έθνους. γι'αυτό σήμερα, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, όπου τα έθνη κατέχουν παρασιτικό ρόλο στα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών, η οικογένεια έχει γίνει ένας από τους στόχους.
το τελευταίο σκέλος του ποστ του σουβλατζή είναι η αντζέντα που προωθείται σε γενικές γραμμές, και ο σουβλατζής έχει πέσει θύμα της.
Άσε δε που ο σουβλατζής είναι ενα τρολ - όχι τόσο επειδή σαρκαζει αυτούς που φαίνεται ότι σαρκαζει, αλλά μάλλον επειδή προσπαθεί να πειστεί και ο ίδιος ότι αυτοί δεν είναι άξιοι σαρκασμου.
So hab ich dich schon unbedingt

Πάνος Σκουρλέτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και όχι μόνοΤουλάχιστον όντας gay μπορείς να έχεις αμέτρητους σεξουαλικούς παρτενερ για να γεμίσεις την μοναξιά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Πότε το είπε ότι είναι bi;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Μπαίνει ένας άντρας σε ένα μπαρ. Πλησιάζει έναν άλλο και τον ρωτάει.
- Συγνώμη κύριε, μήπως είστε γκέι.
Και απαντά ο άλλος.
- Όχι.
Και λέει ο πρώτος.
- Ούτε και εγώ. Κρίμα...
- Συγνώμη κύριε, μήπως είστε γκέι.
Και απαντά ο άλλος.
- Όχι.
Και λέει ο πρώτος.
- Ούτε και εγώ. Κρίμα...
-
the comet the course the tail
- hellegennes
Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αυτό είπα με άλλα λόγια.Nandros έγραψε: 03 Ιαν 2019, 18:27 Κανείς σας δεν αντιλαμβάνεται πως κάποιοι άντρες, str8 ή gay, μπορεί να έχουν το λεγόμενο πατρικό ένστικτο, είτε ισχυρό είτε όχι, ακριβώς όπως το μητρικό για τις γυναίκες;
.
Αλλά γιατί να μην πούμε μητρικό ένστικτο; Αφού (και εφόσον) αισθάνεται ως γυναίκα;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
the comet the course the tail
και είναι bi. η τρολλοπερσόνα Σουβλατζής.
κάτι άλλο;
- hellegennes
Γιατί δεν αισθάνεται σαν γυναίκα. Γονεϊκό ένστικτο είναι και αφορά και τα δυο φύλα, τουλάχιστον στον άνθρωπο, γιατί η βιολογική διαιώνιση του είδους απαιτούσε μακρόχρονη φροντίδα από πάνω από ένα άτομο. Το γεγονός ότι επιβιώσαμε σαν είδος, ενώ τα μικρά μας χρειάζονται τουλάχιστον 15 χρόνια για να επιβιώσουν μόνα τους, επιβεβαιώνει την θεωρία.Spiros252 έγραψε: 03 Ιαν 2019, 20:08Αυτό είπα με άλλα λόγια.Nandros έγραψε: 03 Ιαν 2019, 18:27 Κανείς σας δεν αντιλαμβάνεται πως κάποιοι άντρες, str8 ή gay, μπορεί να έχουν το λεγόμενο πατρικό ένστικτο, είτε ισχυρό είτε όχι, ακριβώς όπως το μητρικό για τις γυναίκες;
.
Αλλά γιατί να μην πούμε μητρικό ένστικτο; Αφού (και εφόσον) αισθάνεται ως γυναίκα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ρε μλκες το έχω ξαναγράψειthe comet the course the tail έγραψε: 03 Ιαν 2019, 20:09και είναι bi. η τρολλοπερσόνα Σουβλατζής.
κάτι άλλο;
δεν είναι τρολλ, τον ξέρω προσωπικά
έτσι είναι irl
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν αισθάνεται ως γυναίκα;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2019, 20:18
Γιατί δεν αισθάνεται σαν γυναίκα. Γονεϊκό ένστικτο είναι και αφορά και τα δυο φύλα, τουλάχιστον στον άνθρωπο, γιατί η βιολογική διαιώνιση του είδους απαιτούσε μακρόχρονη φροντίδα από πάνω από ένα άτομο. Το γεγονός ότι επιβιώσαμε σαν είδος, ενώ τα μικρά μας χρειάζονται τουλάχιστον 15 χρόνια για να επιβιώσουν μόνα τους, επιβεβαιώνει την θεωρία.
Το γυναικείο μητρικό ένστικτο δεν είναι πιο ισχυρό;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- hellegennes
Δεν είναι θέμα ισχύος. Δεν μιλάμε για μαθηματικές εξισώσεις εδώ. Είναι ελαφρώς διαφορετικά πράγματα το μητρικό ένστικτο από το πατρικό φίλτρο. Μπορείς να τα πεις με μια λέξη γονεϊκό ένστικτο ή μέριμνα, πάντως είναι σίγουρα κωδικοποιημένο στο DNA μας, δεν είναι κάτι επίκτητο.Spiros252 έγραψε: 03 Ιαν 2019, 20:26Δεν αισθάνεται ως γυναίκα;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2019, 20:18
Γιατί δεν αισθάνεται σαν γυναίκα. Γονεϊκό ένστικτο είναι και αφορά και τα δυο φύλα, τουλάχιστον στον άνθρωπο, γιατί η βιολογική διαιώνιση του είδους απαιτούσε μακρόχρονη φροντίδα από πάνω από ένα άτομο. Το γεγονός ότι επιβιώσαμε σαν είδος, ενώ τα μικρά μας χρειάζονται τουλάχιστον 15 χρόνια για να επιβιώσουν μόνα τους, επιβεβαιώνει την θεωρία.
Το γυναικείο μητρικό ένστικτο δεν είναι πιο ισχυρό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 141 Απαντήσεις
- 3284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 7 Απαντήσεις