Θα σας βάλουμε και τραμ, τέλος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα ειναι σαν να εχετε μετρο αλλα δε θα'χετε
Re: Θα ειναι σαν να εχετε μετρο αλλα δε θα'χετε
σιγά που δεν χωράει το τράμ στην Θεσσαλονίκη, το τυπώνουμε ντούμπλφας πίσω απο τα εκδοτήρια και το διπλώνουμε μετά τα εγκαίνια, σιγά.
Πάνος Σκουρλέτης
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Η Θεσσαλονίκη είναι κάπου τέσσερις φορές πιο μικρή από την Αθήνα αλλά πρώτον δεν είναι μόνο το κέντρο της και δεύτερον η σύγκριση δεν πρέπει να γίνεται με μια μεγάλη και για τα δεδομένα της Ευρώπης μητροπολιτική περιοχή όπως αυτή της Αθήνας αλλά με άλλες πόλεις του εκατομμυρίου. Οι (βορειο)δυτικές συνοικίες είναι πυκνοκατοικημένες, η Καλαμαριά και η Πυλαία εξαπλώνονται ταχύτατα προς τα (νοτιο)ανατολικά, πολλοι άνθρωποι μένουν στα όρια του νόμου ή και σε διπλανούς νομούς και πηγαινοέρχονται καθημερινά, ενω το αεροδρόμιο δεν έχει σύνδεση της προκοπής με το κέντρο, τον σταθμό των τρένων και τα ΚΤΕΛ. Μια χαρά χρήσιμα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς. Και μετρό χρειάζεται και τραμ και ίσως επέκταση του επίγειου σιδηρόδρομου, ανάλογα τον σχεδιασμό. Όπως η Αθήνα για να είναι ανθρώπινη πρέπει να σχεδιάζεται με ορίζοντα τους 6.000.000 κατοίκους, έτσι και η Θεσσαλονίκη πρέπει να σχεδιάζεται με ορίζοντα τους 2.000.000 κατοίκους. Ανάλογα ισχύει για κάθε πόλη της Ελλάδας, τουλάχιστον τις παλιές έδρες νομών.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
τι γόνδολες, μαούνες και μπατώ μους, θα ξεκινούν από αμβούργο και αμστελδάμωνα και θα βγαίνουν λαδάδικαSaliveros έγραψε: 03 Ιαν 2019, 08:44Εγώ θα τον παραδεχόμουν τον Τσίπρα αν εγκαινίαζε συγκοινωνία με γόνδολες στο ποτάμι. Τα λοιπά είναι ημίμετρα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Eξυπακούεται.
Οι γόνδολες θα εξυπηρετούν Τσιμισκή - Εγνατία και Μητροπόλεως.
Πάνος Σκουρλέτης
Στης Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό....Saliveros έγραψε: 03 Ιαν 2019, 08:44Εγώ θα τον παραδεχόμουν τον Τσίπρα αν εγκαινίαζε συγκοινωνία με γόνδολες στο ποτάμι. Τα λοιπά είναι ημίμετρα.
Ο καημός μου είναι μεγάλος, το Μετρό είναι μικρό.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:

«Αλέξη μου! Άνθρωπέ μου! Σωτήρα μου!
Τον τελευταίο καιρό, βρέθηκα σε απελπισία, εξαιτίας μιας σειράς λανθασμένων ενεργειών μου. Ήταν δε τέτοια η απελπισία μου, που κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να θέσω τέρμα στη ζωή μου!

Και για να βρω σίγουρο και άμεσο θάνατο, πήγα να πέσω στο μετρό Θεσσαλονίκης, που είχες εγκαινιάσει εσύ την προηγουμένη.
Αλλά, τζάμπα περίμενα, καθώς δεν υπήρχαν ούτε ράγες ούτε τραίνα!
Επέστρεψα, λοιπόν, απογοητευμένος στο σπίτι μου, το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα και στο τέλος συνειδητοποίησα τι βλακεία πήγα να κάνω!
Σ’ εσένα οφείλω τη σωτηρία μου! Αλ6 μου, θα σου είμαι ευγνώμων για πάντα,
γιατί σου χρωστάω τη ζωή μου!».

«Αλέξη μου! Άνθρωπέ μου! Σωτήρα μου!
Τον τελευταίο καιρό, βρέθηκα σε απελπισία, εξαιτίας μιας σειράς λανθασμένων ενεργειών μου. Ήταν δε τέτοια η απελπισία μου, που κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να θέσω τέρμα στη ζωή μου!

Και για να βρω σίγουρο και άμεσο θάνατο, πήγα να πέσω στο μετρό Θεσσαλονίκης, που είχες εγκαινιάσει εσύ την προηγουμένη.
Αλλά, τζάμπα περίμενα, καθώς δεν υπήρχαν ούτε ράγες ούτε τραίνα!
Επέστρεψα, λοιπόν, απογοητευμένος στο σπίτι μου, το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα και στο τέλος συνειδητοποίησα τι βλακεία πήγα να κάνω!
Σ’ εσένα οφείλω τη σωτηρία μου! Αλ6 μου, θα σου είμαι ευγνώμων για πάντα,
γιατί σου χρωστάω τη ζωή μου!».
Ο πανύβλαξ ο δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε τι ακριβώς ήταν.
Πάνος Σκουρλέτης
Ε όχι και πανίβλαξ ο άνθρωπος που κάνει την καθεστωτική - κομματική δουλειά του!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Μπα, ένα τριτοκλασάτο κανάλι ήταν, μάλλον δεξιόστροφο.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-