!!! DEVELOPMENT MODE !!!

πατερας σκοτωνει την κορη του για σχεση με Αφγανο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Re: πατερας σκοτωνει την κορη του για σχεση με Αφγανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Η Αλβανία θα είναι το τελευταίο οχυρό του δυτικού πολιτισμού. Το τελευταίο λευκό παιδί θα είναι Αλβανός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 03 Ιαν 2019, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

george-dm έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:27 Καλύτερα να σκοτώσεις τη κόρη σου παρά να τη δεις με μπουρκα.

Πέραν της πλάκας, θα την αποκλήρωνα και θα έκοβα κάθε επαφή μαζί της. Σκέψου να έχεις μεγαλώσει το παιδί σου με κόπο και χίλια ζόρια, να έχεις όνειρα για αυτό και τη πορεία του, να φαντασιώνεσαι να κάνει καριέρα και να καταξιώνεται, και τελικά να καταντάει... τανα ενός γκαγκαουλα που θέλει να βγάλει χαρτιά.
Δεν την σκοτώνεις , ουτε την διώχνεις απο παιδί σου απλα την βιηθας να καταλάβει το ρίσκο καθ τα προβλήματα των.επιλογών της
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

george-dm έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:27
Ε καλά και εσύ το γάμησες. Απαξ και το παιδί πέρασε τα 18, σέβεσαι τις αποφάσεις του. Δεν είσαι βέβαια υποχρεωμένος να τις επικροτείς, το άντε γεια είναι η πιο λιμπεραλ τακτική. Μπορεί να κοροιδεύεις τον εαυτό σου πως η κόρη πήρε από την μάνα της, αλλά κάτι λάθος έκανες και εσύ.
Επίσης το να δολοφονήσεις το ίδιο σου το παιδί, είναι ακραία περίπτωση άρρωστου εγωκεντρισμού.
george-dm
Phorum.gr user: george-d-m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george-dm »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:36
Παρατηρείς το "πέραν της πλάκας" της δεύτερης παραγράφου...?
george-dm
Phorum.gr user: george-d-m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george-dm »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:34
Δεν την σκοτώνεις , ουτε την διώχνεις απο παιδί σου απλα την βιηθας να καταλάβει το ρίσκο καθ τα προβλήματα των.επιλογών της
Το να τη διώξεις αρκεί και αρμόζει. Άτομο που επιλέγει να γίνει η τανα ενός Αφγανου δεν έχει περιθώρια να καταλάβει.
Πάντως μεγάλος πρωτογονισμός που τη σκότωσε...
Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:32 Η Αλβανία θα είναι το τελευταίο οχυρό του δυτικού πολιτισμού. Το τελευταίο λευκό παιδί θα είναι Αλβανός.
Άιντε, δόξα και τιμή στους σκιπεταρ!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:21 Καλά ρε μλκ δεν θα την σκότωνα κιόλας. Θα έστελνα ενα ολόσωμο μοντελάκι από την χοτ κολεξιον του τρέχοντος ετους στον ισλαμικό κόσμο στην νύφη και τα λέμε στην άλλη ζωή.
Απλά λες ρε πούστη, τζάμπα τα φροντιστήρια και τα χαρτζιλίκια τόσα χρόνια, καλύτερα να τα έτρωγα σε τζόγο,ναρκωτικά, γυναίκες.Όπως και να έχει, κακή επένδυση η οικογένεια. Να μπούμε λίγο και στην θέση, του μάλλον αλβανού.
Αν δεν ήμουν Εθνικιστής δε θα υπήρχε ούτε μια πιθανότητα στο δις να κάνω παιδί. Τώρα υπάρχει μια στο εκατομμύριο. Δεν είμαι υλιστής αλλά πράγματι, και οικονομικά να το εξετάσεις μιλάμε για πολλά λεφτά τα οποία δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω. Ο Γιώργης ο Παπανικολάου δεν έκανε παιδί διότι είχε διαπιστώσει ότι οι γονείς αγαπούν περισσότερο τα παιδιά τους απ' ό,τι τα παιδιά τους γονείς τους και δε μπορούσε να συμβιβαστεί με μια τέτοια σχέση. Δεν είχε άδικο. Γενικά το παιδί μπορεί να σου γαμήσει τη ζωή χωρίς να φταις σε τίποτα. Είδαμε τι έπαθε κι ο άνθρωπος από την Αλβανία.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Ποτέ κανένας πατέρας δεν σκοτώνει η διώχνει ολοκληρωτικά το παιδι του
Και η πατρική αγκαλια είναι παντοτε ανοικτή
Κόρη μου διαφωνω με τις επιλογές σου αλλά όταν θελησεις να γυρίσεις στην αγκαλιά του πατέρα σου πληγηνη απο αυτές η πατρική αγκαλιά είναι ανοικτή
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Γάταρος έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:43
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:21 Καλά ρε μλκ δεν θα την σκότωνα κιόλας. Θα έστελνα ενα ολόσωμο μοντελάκι από την χοτ κολεξιον του τρέχοντος ετους στον ισλαμικό κόσμο στην νύφη και τα λέμε στην άλλη ζωή.
Απλά λες ρε πούστη, τζάμπα τα φροντιστήρια και τα χαρτζιλίκια τόσα χρόνια, καλύτερα να τα έτρωγα σε τζόγο,ναρκωτικά, γυναίκες.Όπως και να έχει, κακή επένδυση η οικογένεια. Να μπούμε λίγο και στην θέση, του μάλλον αλβανού.
Αν δεν ήμουν Εθνικιστής δε θα υπήρχε ούτε μια πιθανότητα στο δις να κάνω παιδί. Τώρα υπάρχει μια στο εκατομμύριο. Δεν είμαι υλιστής αλλά πράγματι, και οικονομικά να το εξετάσεις μιλάμε για πολλά λεφτά τα οποία δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω. Ο Γιώργης ο Παπανικολάου δεν έκανε παιδί διότι είχε διαπιστώσει ότι οι γονείς αγαπούν περισσότερο τα παιδιά τους απ' ό,τι τα παιδιά τους γονείς τους και δε μπορούσε να συμβιβαστεί με μια τέτοια σχέση. Δεν είχε άδικο. Γενικά το παιδί μπορεί να σου γαμήσει τη ζωή χωρίς να φταις σε τίποτα. Είδαμε τι έπαθε κι ο άνθρωπος από την Αλβανία.
..με αυτά που γραφείς , πράγματι δεν είσαι άξιος να γινεις γονιός .

Ενα παιδι δεν.το.κάνουμε για εθνικούς λόγους ουτε για οικονομικους το κάνουμε γιατί αγαπάμε τα παιδιά
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ας ελπισουμε πως θα επικρατήσει το 999.999, ή θα σε γραψει στα αρχιδια του το παιδι, οπως πρεπει, γιατι τις περισσοτερες φορες οταν τρως τοση αυταρχικη καφρομαλακια, πας στο ακρως αντίθετο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μλκ μου, είχα μια γειτόνισσα όταν ήμουν παιδί, τώρα μου ήρθε στο μυαλό. Εγώ ήμουν 12-13, αυτή 25. Θεούσα η ίδια και η οικογένεια της, αλλά όμορφη και μετρημένη. Θυμάμαι με έφτιαχνε πολύ τότε, η μια από τις 12 της ημέρας ήταν για παρτη της.
Τες πάντων κάποτε κλεφτηκε με έναν μαύρο φοιτητή, πήγαν Αφρική. Ο μαύρος ήταν ωραίος τύπος, είχε κανα δυο γυναίκες ακόμα στην αραπιά, γούσταρε όμως και μια άσπρη. Κανα χρόνο μετά γύρισε, δεν ξαναπαντρεύτηκε. Πάντως γενικά τους μαύρους τους συμπαθώ, έχουν μια φυλετική αριστοκρατία κάποιοι. Αραπίνα έπαιρνα άνετα, δεν θα με χαλούσε και αν η κόρη μου έκανε το ίδιο, παίζει να καμάρωνα που μου μοιάζει και βγήκε yolo μερακλου.
Α, είναι και μια άλλη οικογενειακή φίλη, καλό κορίτσι η καημένη, αλλά κακάσχημη, που γνώρισε έναν συμπαθή Τούρκο και τον παντρεύτηκε. Απλά τον βάφτισαν Γιώργο και μετά έγινε ο γάμος. Θυμάμαι στην εκκλησία, όλοι ήμασταν συγκινημένοι για τον φουκαρά τον Τούρκο, από 5 φορές τον αγκαλιάσαμε. Και μια παρατήρηση εδώ, η Ελληνική αλλά και η Τουρκικη κοινωνία, είναι πολύ ανεκτικές στις μεταξύ τους σχέσεις, ναι μεν προαιώνιοι εχθροί, αλλά εμμέσως ξέρουμε πως το αίμα νερό δεν γίνεται. Ούτε οι μεν, ούτε οι δεν θεωρούν τους άλλους πεταμένους.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:46 ..με αυτά που γραφείς , πράγματι δεν είσαι άξιος να γινεις γονιός .

Ενα παιδι δεν.το.κάνουμε για εθνικούς λόγους ουτε για οικονομικους το κάνουμε γιατί αγαπάμε τα παιδιά
Ή κανένα παιδί δεν είναι άξιο να γίνω γονιός του. Τα παιδιά τα αγαπώ αλλά δεν αγαπώ την ευθύνη των παιδιών. Δεν αγαπώ την ιδέα ότι μπορεί να μου γαμήσει τη ζωή χωρίς να φταίω σε τίποτα. Aλλά και να μην κάνει κάτι, τρέχα νοσοκομεία, τρέχα σχολεία, πήγαινε εκεί, πήγαινε να το πάρεις από εκεί.Τι είναι αυτά ρε; Εγώ γουστάρω ν' αράζω και να διαβάζω το "Σύγκρουση πολιτισμών" του Huntington ή να χαλαρώνω βλέποντας power of love.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αρα δεν είσαι άξιος να γίνεις γονιός ..
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:52 Και μια παρατήρηση εδώ, η Ελληνική αλλά και η Τουρκικη κοινωνία, είναι πολύ ανεκτικές στις μεταξύ τους σχέσεις, ναι μεν προαιώνιοι εχθροί, αλλά εμμέσως ξέρουμε πως το αίμα νερό δεν γίνεται. Ούτε οι μεν, ούτε οι δεν θεωρούν τους άλλους πεταμένους.
H τουρκική κοινωνία δεν είναι ανθελληνική. Πας ως τουρίστας στην Τουρκία και έχουν μια τυπική ευγένεια αλλά όταν τους λες πως είσαι Έλληνας γίνονται 100 φορές πιο ευγενικοί και φιλικοί. Και οι Σκοπιανοί στ' αρχίδια τους είναι. Η μοναδική ανθελληνική κοινωνία στον κόσμο είναι η αλβανική. Εκεί μπορεί να σε δολοφονήσουν μόνο και μόνο επειδή σε άκουσαν να μιλάς ελληνικά όπως συνέβη και με τον Αριστοτέλη Γκούμα.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιαν 2019, 09:59 Αρα δεν είσαι άξιος να γίνεις γονιός ..
Ή αρκετά κορόιδο.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Εγώ ποτέ δεν αισθάνθηκα την επιθυμία να κάνω παιδί συνειδητά. Ε αν σπάσει καμια ντουο, εντάξει, ποτε δεν πρέπει να λες όχι στις προκλήσεις που σου στέλνει ο αστρολογικός σου χάρτης.
Πάντως το να κάνεις παιδί για ιδεολογικούς λόγους με ξεπερνά. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να τα παίρνει και τόσο σοβαρά αυτά τα πράγματα, χόμπι είναι σαν τον μοντελισμό και την ζωγραφική για να περνά η ώρα, λίγο πιο κάτω από τον ΠΑΟΚ για εμένα, που και αυτός με απασχολει κατι τις λιγότερο από το πότε θα αρχίσει ο δευτερος κύκλος του Cobra Kai.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”