Καταρχην καποια στιγμη θα ανακαλυφθει.Ειναι στανταρακι.Και εκει ελα να μου βηξεις/.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:42Όπως; τι πρόβλημα της δημιουργεί το ότι διαβάζω το "ημερολόγιο" της χωρίς να το ξέρει;Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:40Το οτι εσυ ομως εισαι ατελης,οπως λες,δημιουργει απειρα προβληματα στο παιδι σου.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:38
Δε πειράζει ας μην τη σέβομαι τη προσωπικότητα σε αυτό το κομματι που δε το γνωρίζει. Είμαι ατελής σαν άνθρωπος. Ας είναι ασφαλής από άλλα και ας μην περνάω τη σχολή γονέων με άριστα. Βεβαια δεν είμαι και πραγματική γονιός.Ισως γι'αυτό αυτό.Ισως οι γονείς να έχουν κάποιο ειδικό αισθητήριο που αντιλαμβάνονται τα πάντα διχως τη βοήθεια του κοινού. Τι να πω όπως μπορεί ο καθένας![]()
Το ιδιο λενε και οσοι τα χτυπανε.Δεν ηξερα,εκανα οτι μπορουσα και οτι πιστευα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ειναι μονο το ξυλο.
Κατα δευτερον,η νοοτροπια σου και μονο,δειχνει οτι θα εξακολουθισεις να ανακατευεσαι στην ζωη του παιδιου σου,και οταν μεγαλωσει.
Ναιιιιιιιιιιι..ετσι ειναι αγαπουλα,θες να ξερεις τι σκεφτεται...δεν θα μεινει μονο στην παιδικη του ηλικια,ουτε μονο στις σκεψεις.
Αρε αθανατη ελληνιδα μαναααααα! Που βγαζειςτα μαμοθρεφτα και μετα παραπονιεσαι και για αυτα.
Η καλημμερα απο το πρωι φαινεται αγαπουλα!
Καν δεν μπορεις να σεβαστεις απλα να εχει καποιες σκεψεις το μικρο σου.ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!
Που τα αλλα!