!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....
-
the comet the course the tail
Re: ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....
εγώ μικρός, που κράταγα προσωπικές σημειώσεις, τα έγραφα κωδικοποιημένα. είχα ένα πράσινο σημειωματάριο και ένα μπλε τετράδιο. έχω επίσης και κάποιες αλληλογραφίες από παλιά. και ένα γράμμα που δεν έστειλα ποτέ. κάποια στιγμή πρέπει να τα κάψω.
-
User_601
Οποτε ηρθες στα λογια μου,οχι ναιδα,δεν σεβεσαι την προσωπικοτητα του παιδιου σου.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:24Ναι ξέρει και μου λέει έλα να το διαβάσουμε παρέα. Με δουλεύεις ρε συ; Τι συζητάμε τόση ώρα; Να το διαβάζεις και να το ξέρει;Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:17
Ναι,τα λογια ειναι παρα πολυ ομορφα.Στις πραξεις πως τα παμε;
Εμ δεν τονε χει τον σεβασμο.Διοτι αν ειχε τον σεβασμο σου,δεν θα διαβαζες κατι που δεν θελει να διαβαζεις/
Για πες...ξερει οτι διαβαζεις το ημερολογιο του;Για πες.....
Άσε που δεν έχει ημερολόγιο κανονικό. Με εκθέσεις και ένα σημειωματάριο έχει από εκεί εκφράζεται και μέσα από εκεί θα πιάσω αν υπάρξει κάτι.
Απλα,ομορφα και ξεκαθαρα,οποτε μην μου λες αηδιες παραπανω.
Ναι..πιασε,πιασε μπας και το χασεις.
Εχεις χασει τα παντα,απλα δεν το εχεις καταλαβει.
Γνωμη μου και θα την λεω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 02 Ιαν 2019, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν θέλω αααα, πές οτι τα γράφω στο ημερολόγιο, να κάνεις οτι δεν τα διάβασες
Τα δικαιώματά τους τα κερδίζουν σταδιακά και όσο δείχνουν ότι είναι ώριμα. Όπως το βρίσκω αδιανόητο να θέλει ή να υπάρχει λόγος να κλειστεί στο δωμάτιό του πριν τα 10, και να μπορώ να μπω χωρίς να χτυπήσω, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, δεν το ζήτησε καν, έτσι και σταδιακά θα έχει ό,τι άλλο συνεπάγεται η ιδιωτικότητά του, που θα είναι σεβαστή. Γύρω στα 10 είδα να αρχίζει να συμβαίνει αυτό, άλλα παιδιά μπορεί να το κερδίζουν αυτό πολυ νωρίτερα. Ο καθένας στο φινάλε έχει να δώσει λογαριασμό μόνο στα παιδιά του και ίσως ούτε και σε αυτά. Συνολικά, δεν νομίζω ότι τα παιδιά μου θα καταλήξουν στον ψυχοθεραπευτή να συζητάνε για μένα, περισσότερο από το μέσο παιδί!Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:10Δεν ξερω αν μπορεις να διαβασεις.Μπορεις;Δεν ειπα πουθενα οτι μπορεις να εμπιστευεσαι την κριση των μικρων παιδιων.Athina__P έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:05 Μετά τα δέκα μπορεί να αρχίσουν να υποψιάζονται τι βλακεία υπάρχει εκεί έξω. Μέχρι τότε, υπάρχουν άτομα που κάνουν κλικ σε βιντεάκια που ισχυρίζονται ότι αν παίξεις το βίντεο πολλές φορές, θα αλλάξουν χρώμα τα μάτια σου! Και τέτοια βίντεο δεν έχουν ούτε πολλά downvotes ούτε αρνητικά σχόλια από κάτω τους!
Με λίγα λόγια μπορείς να αρχίσεις να λες ότι εμπιστεύεσαι την κρίση των παιδιών σου ΑΝ πρώτα είναι σε αναπτυξιακό στάδιο τέτοιο που να έχουν κρίση! Όπως δεν θα τα άφηνες έξω σε αυτή την ηλικία να τριγυρνάνε μονα τους στην πόλη να δεις τι μπορεί να γίνει.
Ειπα οτι πρεπει να ειναι σεβαστο το ημερολογιο τους και αυτα που γραφουν εκει,που τα γραφουν για να τα διαβαζουν μονο αυτα.
Δεν ειπαμε να τους πεις να αποφασισουν να πανε ταξιδακι στο αγνωστο,ουτε για να κανουν οτι θελουν,ουτε να τρωνε οτι θελουν η να μην τρωνε,ουτε να βγαινουν εξω τα βραδυα,ουτε τιποτε αλλο.
Λεω,το αυτονοητο.
Οτι μπορουν να γραφουν οτι θελουν στο ημερολογιο τους,και εφοσον το γραφουν εκει,που εχει την εννοια του οτι τα διαβαζω μονο εγω,να παραμενει ετσι,διοτι ετσι σεβεσαι το παιδι σου.
Τα υπολοιπα ειναι δουλεια σου να τα κανεις σωστα ομως.Οχι σαν ανιτα πανια.
Ναι το καταννοω,ειναι πολυ δυσκολο κλασικη ελληνιδα μανα να τα αντιληφθει αυτα,αλλα ας το αντιληφθουνε καποτε,διοτι για αυτο τα ελληνακια γινονται πολλες φορες αβπυλα και ηλιθια κνωδαλακια.Μαμοθρεφτα με λιγα λογια.
Ειναι απολυτα λυπηρο να λεω απλα να μην διαβαζουμε το ημερολογιο των παιδιων,κατι που ειναι αυτονοητο και εσυ να λες οτι λεμε να κανουν και να αποφασιζουν οτι θελουν.Δυστυχως δειχνει απολυτη ελλειξη εξυπναδας;κρισεως;εσυ σκεψου το.
Επίσης κάθε φορά εκτιμάς το ρίσκο. Ποιο είναι το ρίσκο να μη μάθεις κάτι σημαντικό σε σχέση με το να χάσεις το σεβασμό του παιδιού ΑΝ αυτό αποτελεί χάσιμο σεβασμού ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. Για τα συγκεκριμένα παιδιά απλά είναι κάνω τη δουλειά μου όπως καταλαβαίνω. Μιλάμε πάντα για 10 ετών και όχι παραπάνω.
Κουβέντα κάνουμε! Το ότι παίρνει κανείς πράγματα τόσο προσωπικά, μόνο ωριμότητα δεν δείχνει, αλλά το έχω ξαναπεί, με αυτούς που είναι πιο άμεσα ενδιαφερόμενοι καλύτερα να τα ξεκαθαρίσεις, αν ξεκαθαρίζονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 02 Ιαν 2019, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
User_601
Εξακολουθεις να μιλας για δικαιωματα και αναρωτιεμαι,βαζεις μεσα σε αυτα και το δικαιωμα να γραφουν τις σκεψεις τους καπου ιδιωτικα,χωρις να πρεπει να τα διαβαζει ο μαμας και η μπαμπα;Athina__P έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:29Τα δικαιώματά τους τα κερδίζουν σταδιακά και όσο δείχνουν ότι είναι ώριμα. Όπως το βρίσκω αδιανόητο να θέλει ή να υπάρχει λόγος να κλειστεί στο δωμάτιό του πριν τα 10, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, δεν το ζήτησε καν, έτσι και σταδιακά θα έχει ό,τι άλλο συνεπάγεται η ιδιωτικότητά του, που θα είναι σεβαστή. Ο καθένας στο φινάλε έχει να δώσει λογαριασμό μόνο στα παιδιά του και ίσως ούτε και σε αυτά. Συνολικά, δεν νομίζω ότι τα παιδιά μου θα καταλήξουν στον ψυχοθεραπευτή να συζητάνε για μένα, περισσότερο από το μέσο παιδί!Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:10Δεν ξερω αν μπορεις να διαβασεις.Μπορεις;Δεν ειπα πουθενα οτι μπορεις να εμπιστευεσαι την κριση των μικρων παιδιων.Athina__P έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:05 Μετά τα δέκα μπορεί να αρχίσουν να υποψιάζονται τι βλακεία υπάρχει εκεί έξω. Μέχρι τότε, υπάρχουν άτομα που κάνουν κλικ σε βιντεάκια που ισχυρίζονται ότι αν παίξεις το βίντεο πολλές φορές, θα αλλάξουν χρώμα τα μάτια σου! Και τέτοια βίντεο δεν έχουν ούτε πολλά downvotes ούτε αρνητικά σχόλια από κάτω τους!
Με λίγα λόγια μπορείς να αρχίσεις να λες ότι εμπιστεύεσαι την κρίση των παιδιών σου ΑΝ πρώτα είναι σε αναπτυξιακό στάδιο τέτοιο που να έχουν κρίση! Όπως δεν θα τα άφηνες έξω σε αυτή την ηλικία να τριγυρνάνε μονα τους στην πόλη να δεις τι μπορεί να γίνει.
Ειπα οτι πρεπει να ειναι σεβαστο το ημερολογιο τους και αυτα που γραφουν εκει,που τα γραφουν για να τα διαβαζουν μονο αυτα.
Δεν ειπαμε να τους πεις να αποφασισουν να πανε ταξιδακι στο αγνωστο,ουτε για να κανουν οτι θελουν,ουτε να τρωνε οτι θελουν η να μην τρωνε,ουτε να βγαινουν εξω τα βραδυα,ουτε τιποτε αλλο.
Λεω,το αυτονοητο.
Οτι μπορουν να γραφουν οτι θελουν στο ημερολογιο τους,και εφοσον το γραφουν εκει,που εχει την εννοια του οτι τα διαβαζω μονο εγω,να παραμενει ετσι,διοτι ετσι σεβεσαι το παιδι σου.
Τα υπολοιπα ειναι δουλεια σου να τα κανεις σωστα ομως.Οχι σαν ανιτα πανια.
Ναι το καταννοω,ειναι πολυ δυσκολο κλασικη ελληνιδα μανα να τα αντιληφθει αυτα,αλλα ας το αντιληφθουνε καποτε,διοτι για αυτο τα ελληνακια γινονται πολλες φορες αβπυλα και ηλιθια κνωδαλακια.Μαμοθρεφτα με λιγα λογια.
Ειναι απολυτα λυπηρο να λεω απλα να μην διαβαζουμε το ημερολογιο των παιδιων,κατι που ειναι αυτονοητο και εσυ να λες οτι λεμε να κανουν και να αποφασιζουν οτι θελουν.Δυστυχως δειχνει απολυτη ελλειξη εξυπναδας;κρισεως;εσυ σκεψου το.![]()
Κουβέντα κάνουμε! Το ότι παίρνει κανείς πράγματα τόσο προσωπικά, μόνο ωριμότητα δεν δείχνει, αλλά το έχω ξαναπεί, με αυτούς που είναι πιο άμεσα ενδιαφερόμενοι καλύτερα να τα ξεκαθαρίσεις, αν ξεκαθαρίζονται.
Το ξερει αυτο;Οτι δηλαδη οτιδηποτε γραφει ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;Για πες;Αν το ξερει οκ,αν δεν το ξερει;
εγώ είχα περάσει ωράια ότα είχα φτιάξει το λογότυπο των helloween, η μητέρα που ήξερε καλά αγγλικά, αλλα σιγά τωρα, μαμάδες, διάβαζε η κόλαση θα νικήσει. Τρομερά είχα περάσει, είχα διαβάσει ό,τι βρήκα σπίτι για σατανισμό και τα εκανα όσο καλύτερα μπορούσα, σταμάτησα όταν εσπασε εντελώς και δεν μπορουσε να κλάψει άλλο. 
Πρέπει ο γονιός να ανακοινώνει και το κάνει πάντα ότι έχει parenting control στις online επικοινωνίες των παιδιών;
οχι καιειναι εκτός θέματος, εκτός αν εννοείς πατενταλ σνιφερινγκ.Athina__P έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:33 Πρέπει ο γονιός να ανακοινώνει και το κάνει πάντα ότι έχει parenting control στις online επικοινωνίες των παιδιών;
-
User_601
Κοπελα μου το ημερολογιο ειναι προσωπικες σκεψεις υποτιθεται δεν το διαβαζει αλλος.Ξερει οτι το διαβαζεις ναι η ου;Athina__P έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:33 Πρέπει ο γονιός να ανακοινώνει και το κάνει πάντα ότι έχει parenting control στις online επικοινωνίες των παιδιών;
Δε πειράζει ας μην τη σέβομαι τη προσωπικότητα σε αυτό το κομματι που δε το γνωρίζει. Είμαι ατελής σαν άνθρωπος. Ας είναι ασφαλής από άλλα και ας μην περνάω τη σχολή γονέων με άριστα. Βεβαια δεν είμαι και πραγματική γονιός.Ισως γι'αυτό αυτό.Ισως οι γονείς να έχουν κάποιο ειδικό αισθητήριο που αντιλαμβάνονται τα πάντα διχως τη βοήθεια του κοινού. Τι να πω όπως μπορεί ο καθέναςΕσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:27Οποτε ηρθες στα λογια μου,οχι ναιδα,δεν σεβεσαι την προσωπικοτητα του παιδιου σου.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:24Ναι ξέρει και μου λέει έλα να το διαβάσουμε παρέα. Με δουλεύεις ρε συ; Τι συζητάμε τόση ώρα; Να το διαβάζεις και να το ξέρει;Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:17
Ναι,τα λογια ειναι παρα πολυ ομορφα.Στις πραξεις πως τα παμε;
Εμ δεν τονε χει τον σεβασμο.Διοτι αν ειχε τον σεβασμο σου,δεν θα διαβαζες κατι που δεν θελει να διαβαζεις/
Για πες...ξερει οτι διαβαζεις το ημερολογιο του;Για πες.....
Άσε που δεν έχει ημερολόγιο κανονικό. Με εκθέσεις και ένα σημειωματάριο έχει από εκεί εκφράζεται και μέσα από εκεί θα πιάσω αν υπάρξει κάτι.
Γνωμη μου και θα την λεω.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μιλάμε υποθετικά, γιατί δεν έχω ψαχουλέψει να ξέρω ότι υπάρχει ημερολόγιο! Αλλά αν το έβρισκα, δεν νομίζω ότι θα το άφηνα κάτω ούτε ότι το δικό μου παιδι θα υπέθετε ότι θα το άφηνα κάτω. Ωστόσο, τώρα τελευταία ενδιαφέρεται και μετά τα 10 για αυτά τα θέματα της ιδιωτικότητας, πόσες φορές θέλεις να το ακούσεις πια; Τώρα τελευταία θα μου πει να προσέχω αν ανεβάζω κάτι δικό τους στο ιντερνετ, κάτι που μέχρι τώρα ήταν δική μου ανησυχία ΜΟΝΟ! Πώς να στο πω πια; Δεν νομίζω ότι για το παιδί ήταν θέμα ΜΕΧΡΙ ΤΑ 10 πάντα! Για το παιδί του Αινειάν δεν ξέρω κιόλας!
-
User_601
Το οτι εσυ ομως εισαι ατελης,οπως λες,δημιουργει απειρα προβληματα στο παιδι σου.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:38Δε πειράζει ας μην τη σέβομαι τη προσωπικότητα σε αυτό το κομματι που δε το γνωρίζει. Είμαι ατελής σαν άνθρωπος. Ας είναι ασφαλής από άλλα και ας μην περνάω τη σχολή γονέων με άριστα. Βεβαια δεν είμαι και πραγματική γονιός.Ισως γι'αυτό αυτό.Ισως οι γονείς να έχουν κάποιο ειδικό αισθητήριο που αντιλαμβάνονται τα πάντα διχως τη βοήθεια του κοινού. Τι να πω όπως μπορεί ο καθέναςΕσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:27Οποτε ηρθες στα λογια μου,οχι ναιδα,δεν σεβεσαι την προσωπικοτητα του παιδιου σου.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:24
Ναι ξέρει και μου λέει έλα να το διαβάσουμε παρέα. Με δουλεύεις ρε συ; Τι συζητάμε τόση ώρα; Να το διαβάζεις και να το ξέρει;
![]()
Το ιδιο λενε και οσοι τα χτυπανε.
ΚΑΙ ΔΕΝ ειναι μονο το ξυλο.
-
νύχτα
οι παιδοψυχολόγοι άραγε τί λένε, έχει ρωτήσει κανείς;
-
User_601
Αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα του ιντερνετ ,που εκει πρεπει να υπαρχει επιβλεψη,την διαφορα του να αποφασιζουν ανηλικα παιδια για κατι σημαντικο,απο το δικαιωμα να γραφουν απλα τις σκεψεις τους σε ημερολογιο,που σημαινει οτι θελουν να ειναι μονο για αυτα,ακριβως εκει εγκειται η επικυνδινοτητα σου.Λυπαμαι που δεν καταλαβαινεις τις διαφορες.Athina__P έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:39 Μιλάμε υποθετικά, γιατί δεν έχω ψαχουλέψει να ξέρω ότι υπάρχει ημερολόγιο! Αλλά αν το έβρισκα, δεν νομίζω ότι θα το άφηνα κάτω ούτε ότι το δικό μου παιδι θα υπέθετε ότι θα το άφηνα κάτω. Ωστόσο, τώρα τελευταία ενδιαφέρεται και μετά τα 10 για αυτά τα θέματα της ιδιωτικότητας, πόσες φορές θέλεις να το ακούσεις πια; Τώρα τελευταία θα μου πει να προσέχω αν ανεβάζω κάτι δικό τους στο ιντερνετ, κάτι που μέχρι τώρα ήταν δική μου ανησυχία ΜΟΝΟ! Πώς να στο πω πια; Δεν νομίζω ότι για το παιδί ήταν θέμα ΜΕΧΡΙ ΤΑ 10 πάντα! Για το παιδί του Αινειάν δεν ξέρω κιόλας!
Όπως; τι πρόβλημα της δημιουργεί το ότι διαβάζω το "ημερολόγιο" της χωρίς να το ξέρει;Εσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:40Το οτι εσυ ομως εισαι ατελης,οπως λες,δημιουργει απειρα προβληματα στο παιδι σου.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:38Δε πειράζει ας μην τη σέβομαι τη προσωπικότητα σε αυτό το κομματι που δε το γνωρίζει. Είμαι ατελής σαν άνθρωπος. Ας είναι ασφαλής από άλλα και ας μην περνάω τη σχολή γονέων με άριστα. Βεβαια δεν είμαι και πραγματική γονιός.Ισως γι'αυτό αυτό.Ισως οι γονείς να έχουν κάποιο ειδικό αισθητήριο που αντιλαμβάνονται τα πάντα διχως τη βοήθεια του κοινού. Τι να πω όπως μπορεί ο καθέναςΕσθήρ έγραψε: 02 Ιαν 2019, 22:27
Οποτε ηρθες στα λογια μου,οχι ναιδα,δεν σεβεσαι την προσωπικοτητα του παιδιου σου.
![]()
Το ιδιο λενε και οσοι τα χτυπανε.Δεν ηξερα,εκανα οτι μπορουσα και οτι πιστευα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ειναι μονο το ξυλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-