Esperos έγραψε: 02 Ιαν 2019, 11:25
Περίεργο μου φαίνεται, παιδάκια του κατηχητικού να έχουν άποψη για θέματα πέραν των ευαγγελίων και να γνωρίζουν στη φάτσα βουλευτές, μήπως το πεντάευρο ήταν μικρό πόσο και του το επέστρεψαν λέγοντας ότι, άστο, άμα έχεις δίνεις ?
Σε τετοιες εκδηλωσεις η παρουσια των επισημων συνηθως ανακοινωνεται απο καποιον υπευθυνο της εκδηλωσης.
Θα ακουσαν τα παιδια οτι προκειται για ζαιο και θα τους ηρθε αναγουλα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Περίεργο μου φαίνεται, παιδάκια του κατηχητικού να έχουν άποψη για θέματα πέραν των ευαγγελίων και να γνωρίζουν στη φάτσα βουλευτές, μήπως το πεντάευρο ήταν μικρό πόσο και του το επέστρεψαν λέγοντας ότι, άστο, άμα έχεις δίνεις ?
Σε τετοιες εκδηλωσεις η παρουσια των επισημων συνηθως ανακοινωνεται απο καποιον υπευθυνο της εκδηλωσης.
Δε νομίζω να ανακοινώνουν, στην εκκλησία πάει ο κόσμος και αρχίζει λειτουργία, δεν είναι βαπόρι να βγάζει ανακοινώσεις να πάνε για καμπίνες.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δε νομίζω να ανακοινώνουν, στην εκκλησία πάει ο κόσμος και αρχίζει λειτουργία, δεν είναι βαπόρι να βγάζει ανακοινώσεις να πάνε για καμπίνες.
Κοπη βασιλοπιτας εγινε.Συνηθως ανακοινωνονται σε τετοιες περιτπωσεις αφου μπορει να τους δινουν και κανενα κομματι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κοπη βασιλοπιτας εγινε.Συνηθως ανακοινωνονται σε τετοιες περιτπωσεις αφου μπορει να τους δινουν και κανενα κομματι.
Α, εντάξει, εμείς βασιλόπιτες κόβουμε τέλη Ιανουαρίου ως και 15 Φεβρουαρίου, μια φορά κόψαμε τέλη Φεβρουαρίου.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ε, εντάξει ρε μλκς, πώς κάνετε έτσι; Μπορεί να έκαμαν τις πρέσπες οι σανέλ, αλλά τουλάχιστον διώξανε την τρόικα, καταργήσανε τις μνημονιακές υποχρεώσεις, δεν μας φέραν άλλο μνημόνιο, απέφυγαν το υπεραταμείο για έναν αιώνα, μείωσαν τον φπα, δεν μείωσαν τις συντάξεις και μπήκαν στο κιου ι. Να βλέπομε και λίγο την μεγάλη εικόνα, έτσι;
Α! Ξέχασα να γράψω στον απολογισμό ότι εγκαινίασαν και το μετρό της θεσσαλονίκης. Αυτό πού το πας; Είναι το μοναδικό μετρό στην μακεδονία αυτή τη στιγμή!