!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλή χρονιά!
Re: Καλή χρονιά!
Καλή χρονιά, με υγεία, επιτυχία στις προσπάθειες σας, χαρά και τύχη, πολλή τύχη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Καλη χρονια γατακι μου!ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 20:14 Επειδή πρέπει να φύγω, εύχομαι σε φα, αντιφά, φιλόζωους, εχθρόζωους, αρσενικούς, θηλυκούς, ουδέτερους, κοθμόθνια, ζαίους, κούληδες, τζημερικούς, μπουγατσοκιμάδες, χαμουτζήδες, ένθεους, άθεους, δερβίσηδες, συντονιστές, αποσυντονιστές και όλο τον απόδημο φορουμικό ελληνισμό, μια καλή χρονιά σε σας και όσους αγαπάτε.
Ζητώ συγγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους, μέχρι τα ξημερώματα, θα σας συμπαθώ όλους.
Από αύριο το μεσημέρι και μετά, τα ξαναλέμε.![]()
Να' στε όλοι καλά.![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Happy new gear ξενερωτάκι.John Dear έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:43 Εγώ δεν εύχομαι καλή χρονιά. Λυπάμαι που σας το θυμίζω αλλά δεν πρόκειται να είναι καλή η χρονιά. Θα είναι το ίδιο χάλια σαν όλες τις προηγούμενες που πέρασαν. Ένα άλλο υποκριτικό που κάνετε είναι που λέτε σε όλους ενώ στην πραγματικότητα δεν το πιστεύετε.
Όχι καλή χρονιά λοιπόν.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Καλά χρονιά, να συνεχίσουμε να έχουμε αυτά που θεωρούμε δεδομένα και να βρούμε αυτά που μας λείπουν.
Ξενέρωτος είσαι και δυστυχισμένος. Ο νέος χρόνος θα σας φέρει χοντρό αγγούρι και να το θυμάστε. Ψεύτες και υποκριτές.sys3x έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:45Happy new gear ξενερωτάκι.John Dear έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:43 Εγώ δεν εύχομαι καλή χρονιά. Λυπάμαι που σας το θυμίζω αλλά δεν πρόκειται να είναι καλή η χρονιά. Θα είναι το ίδιο χάλια σαν όλες τις προηγούμενες που πέρασαν. Ένα άλλο υποκριτικό που κάνετε είναι που λέτε σε όλους ενώ στην πραγματικότητα δεν το πιστεύετε.
Όχι καλή χρονιά λοιπόν.
![]()
![]()
Αυτό ακούστηκε κάπως ε..Nostalgia έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:44Καλη χρονια γατακι μου!ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 20:14 Επειδή πρέπει να φύγω, εύχομαι σε φα, αντιφά, φιλόζωους, εχθρόζωους, αρσενικούς, θηλυκούς, ουδέτερους, κοθμόθνια, ζαίους, κούληδες, τζημερικούς, μπουγατσοκιμάδες, χαμουτζήδες, ένθεους, άθεους, δερβίσηδες, συντονιστές, αποσυντονιστές και όλο τον απόδημο φορουμικό ελληνισμό, μια καλή χρονιά σε σας και όσους αγαπάτε.
Ζητώ συγγνώμη αν στενοχώρησα κάποιους, μέχρι τα ξημερώματα, θα σας συμπαθώ όλους.
Από αύριο το μεσημέρι και μετά, τα ξαναλέμε.![]()
Να' στε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
Κρόνια πολλάαα.
.
.
Όχι και ξενέρωτος μαν μου. Τέσπα έτσι την βρίσκεις μάλλον εσύ, οπότε να σου καεί το βίντεο, υγεία χαρά κ ότι γουστάρεις.John Dear έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:46Ξενέρωτος είσαι και δυστυχισμένος. Ο νέος χρόνος θα σας φέρει χοντρό αγγούρι και να το θυμάστε. Ψεύτες και υποκριτές.sys3x έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:45Happy new gear ξενερωτάκι.John Dear έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:43 Εγώ δεν εύχομαι καλή χρονιά. Λυπάμαι που σας το θυμίζω αλλά δεν πρόκειται να είναι καλή η χρονιά. Θα είναι το ίδιο χάλια σαν όλες τις προηγούμενες που πέρασαν. Ένα άλλο υποκριτικό που κάνετε είναι που λέτε σε όλους ενώ στην πραγματικότητα δεν το πιστεύετε.
Όχι καλή χρονιά λοιπόν.
![]()
![]()
.
.
Κι όμως είσαι. Να η κατάρα για το βίντεο τι άλλο είναι αν όχι προϊόν ξενέρωτης σκέψης;sys3x έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:51Όχι και ξενέρωτος μαν μου. Τέσπα έτσι την βρίσκεις μάλλον εσύ, οπότε να σου καεί το βίντεο, υγεία χαρά κ ότι γουστάρεις.
![]()
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
Κι εσύ ξινός και κακομοίρης αλλά δεν το έκανε κανείς θέμα.John Dear έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:46 Ο νέος χρόνος θα σας φέρει χοντρό αγγούρι και να το θυμάστε. Ψεύτες και υποκριτές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 31 Δεκ 2018, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
λογοπαίγνιο;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Uppercut
Καλή χρονιά! Όλοι πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο στο θάνατο μας που θα έρθει πολύ γρήγορα, καθώς η ζωή μας θα περάσει και θα σβήσει σε μία στιγμή σα μία μικρή σπίθα που πετιέται και χάνεται χωρίς ανάσα.
Memento mori
Memento mori
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 31 Δεκ 2018, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ φράπα από τον ύπνο;;John Dear έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:58Κι όμως είσαι. Να η κατάρα για το βίντεο τι άλλο είναι αν όχι προϊόν ξενέρωτης σκέψης;sys3x έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:51Όχι και ξενέρωτος μαν μου. Τέσπα έτσι την βρίσκεις μάλλον εσύ, οπότε να σου καεί το βίντεο, υγεία χαρά κ ότι γουστάρεις.John Dear έγραψε: 31 Δεκ 2018, 21:46
Ξενέρωτος είσαι και δυστυχισμένος. Ο νέος χρόνος θα σας φέρει χοντρό αγγούρι και να το θυμάστε. Ψεύτες και υποκριτές.
![]()
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
Είναι σαν να το φωνάζεις πάντως να ξες.
.
.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null