!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρατημένα σκυλιά

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Γραφικός

Re: Παρατημένα σκυλιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Τις έχω στειρώσει, αλλά κι όσες γεννήθηκαν πριν τις στειρώσω μείνανε στο κήπο, δεν έδιωξα καμία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:44 Αλλά εσείς είστε σε μια ημι έως τέρμα παρανοϊκή κατάσταση, που έχετε πρόβλημα και με αυτούς που τα κρατάνε και με αυτούς που τα παρατάνε δηλαδή αυτών που σας μοιάζουν. :lol:
εγώ νομίζω οτι αυτά τα νήματα τώρα ειναι απόηχος χριστουγέννων, μερικοί δεν τα μπορούμε τσ πολλά χαμόγελα και πρέπει να μαυρίσουμε να ισιώσουμε, δεν έχει μάλλον να κάνει με σκύλους.
Αυτό δεν είναι μαύρο, είναι σπασμένο άσπρο. Του πάγου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:56 Τις έχω στειρώσει, αλλά κι όσες γεννήθηκαν πριν τις στειρώσω μείνανε στο κήπο, δεν έδιωξα καμία.
Οι γάτες φεύγουν από μέρος που βρίσκουν τροφή και "στέγη" μόνον όταν τις διώχνουν οι άλλες γάτες και όχι οι άνθρωποι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:10
Γραφικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:56 Τις έχω στειρώσει, αλλά κι όσες γεννήθηκαν πριν τις στειρώσω μείνανε στο κήπο, δεν έδιωξα καμία.
Οι γάτες φεύγουν από μέρος που βρίσκουν τροφή και "στέγη" μόνον όταν τις διώχνουν οι άλλες γάτες και όχι οι άνθρωποι.
Μην βάζεις στοίχημα, θα το χάσεις...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

το ποντικοφάρμακο δεν μετράει για τροφή :003:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:44Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν που νοιάζεται για το ζώο ή τα ζώα του (αν είναι οικόσιτα) που να παρατάει τα μωρά τους σε άλλους.
Το παρακάτω πιθανότερο σενάριο, πώς προέκυψε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:00 Οπότε, το πιο πιθανό -κατά τη γνώμη μου πάντα- είναι να είχε κάποιος μια σκυλίτσα, να γέννησε κι επειδή αυτός δεν ήθελε τα μικρά να τα πήρε και να τα αμόλυσε κάπου μακριά από τη μάνα, ποντάροντας στο ότι θα τα φροντίσει κάποιος άλλος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

OANNHSEA έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:17
.
Κουκουλοφόρος εκδικητής; Από αυτούς που βάζουν κονσέρβες με γυαλιά, φόλες ή χρησιμοποιούν ζώα ως στόχο;

Κάνε τις μαγκιές σου εκεί που σε παίρνει γιατί αν έμενες στη γειτονιά μου, ο χαμένος θα ήσουν εσύ.
Σε όλα τα επίπεδα.

Και σε πάω ό,τι στοίχημα θες. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:38 ο χαμένος θα ήσουν εσύ.
Σε όλα τα επίπεδα.

θα είχες χάσει πριν αρχίσεις, ειναι στο άκρο της φιλοζωίας ο φίλος, με πατατούλες. :003:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vagabondo έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:44Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν που νοιάζεται για το ζώο ή τα ζώα του (αν είναι οικόσιτα) που να παρατάει τα μωρά τους σε άλλους.
Το παρακάτω πιθανότερο σενάριο, πώς προέκυψε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:00 Οπότε, το πιο πιθανό -κατά τη γνώμη μου πάντα- είναι να είχε κάποιος μια σκυλίτσα, να γέννησε κι επειδή αυτός δεν ήθελε τα μικρά να τα πήρε και να τα αμόλυσε κάπου μακριά από τη μάνα, ποντάροντας στο ότι θα τα φροντίσει κάποιος άλλος.
Προέκυψε επειδή δεν θεωρώ ότι όποιος έχει ζώο συνεπάγεται ότι νοιάζεται γι' αυτό. Σαφώς και υπάρχουν ιδιοκτήτες -προσωρινοί ή μόνιμοι- που είναι ανεύθυνοι ή μαλάκες. Θέλει το πιτσιρίκι γατάκι ή σκυλάκι επειδή είδε μια αμερικανιά, τρέχουν οι χαζοχαρούμενοι γονείς αγοράζουν το σκυλάκι και τραβάνε βίντεο με τις χαρούλες του μικρού και όταν καταλάβουν ότι ο τρέντυ μπαμπάκας ή μανούλα δεν έχουν χρόνο ή διάθεση να βγάζουν έξω το σκυλάκι ή ότι τους έφαγε το μαξιλάρι ή αφήνει τρίχα ή αρρώστησε ή δεν έχουν να το αφήσουν κάπου για τις διακοπές ... ή... ή... το παρατάνε κάπου μακριά. Και ούτε σκύλος ούτε ζημιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:54
Προέκυψε επειδή δεν θεωρώ ότι όποιος έχει ζώο συνεπάγεται ότι νοιάζεται γι' αυτό. Σαφώς και υπάρχουν ιδιοκτήτες -προσωρινοί ή μόνιμοι- που είναι ανεύθυνοι ή μαλάκες. Θέλει το πιτσιρίκι γατάκι ή σκυλάκι επειδή είδε μια αμερικανιά, τρέχουν οι χαζοχαρούμενοι γονείς αγοράζουν το σκυλάκι και τραβάνε βίντεο με τις χαρούλες του μικρού και όταν καταλάβουν ότι ο τρέντυ μπαμπάκας ή μανούλα δεν έχουν χρόνο ή διάθεση να βγάζουν έξω το σκυλάκι ή ότι τους έφαγε το μαξιλάρι ή αφήνει τρίχα ή αρρώστησε ή δεν έχουν να το αφήσουν κάπου για τις διακοπές ... ή... ή... το παρατάνε κάπου μακριά. Και ούτε σκύλος ούτε ζημιά.
Εχθρόζωοι που διατηρούν ζώο από μαζοχισμό;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Στο άλλο σκυλονήμα την είχα πει στο φος γιατί έκανε σαν υστερικιά. Σε αυτό το νήμα τα λέει μια χαρά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vagabondo έγραψε: 30 Δεκ 2018, 22:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:54
Εχθρόζωοι που διατηρούν ζώο από μαζοχισμό;
Ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι είναι. Είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που προκαλούν ένα πρόβλημα αλλά είναι τελείως γκάου ώστε να το καταλάβουν. Οπότε, δεν πρόκειται ούτε για εχθρότητα ούτε για μαζοχισμό. Αυτά αν μη τι άλλο, έχουν μία ένταση. Οι τύποι που αναφέρω παίζουν στην χαζοχαρούμενη κοσμάρα του "περίπου".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:38

.
Κουκουλοφόρος εκδικητής; Από αυτούς που βάζουν κονσέρβες με γυαλιά, φόλες ή χρησιμοποιούν ζώα ως στόχο;

Κάνε τις μαγκιές σου εκεί που σε παίρνει γιατί αν έμενες στη γειτονιά μου, ο χαμένος θα ήσουν εσύ.
Σε όλα τα επίπεδα.

Τς, τς, τς...
Δείχνει απλώς πόσο άσχετοι είσαστε όλοι σας από βιολογία και δη τη βιολογία του ζώου που αγαπάτε...
Πιάσε κάνα βιβλίο χρυσό μου να μορφωθείς.
Επίσης μάθε ότι οι γάτες έχουν πολύ καλό κρέας και κάνουν ένα πολύ καλό στιφάδο!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

OANNHSEA έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 21:38

.

Σε όλα τα επίπεδα.

Τς, τς, τς...
Δείχνει απλώς πόσο άσχετοι είσαστε όλοι σας από βιολογία και δη τη βιολογία του ζώου που αγαπάτε...
Πιάσε κάνα βιβλίο χρυσό μου να μορφωθείς.
Επίσης μάθε ότι οι γάτες έχουν πολύ καλό κρέας και κάνουν ένα πολύ καλό στιφάδο!!!

.
Οι Βενετσιάνοι τις εκτιμούσαν σαν καραγκουρμεδιά παραδοσιακά κ μεχρι τον β παγκόσμιο ...τουλάχιστον
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Mangiagatti λέγονται οι Βιτσεντσάνοι.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές