https://www.google.co.uk/maps/@37.94219 ... 312!8i6656
εβαλα πειραιας στο γοογλ μαπς και με εβγαλε εδω
Μα δεν υπάρχει κόντρα, συζητάμε απλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:47Ερμή, δεν προτίθεμαι να αρχίσω κόντρες για περιοχές που τόσο εκτός όσο και εντός Αθηνών ξέρω πολύ καλύτερα από σένα.Ερμής έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:01 Όταν μιλάω για πατησια, μιλάω για το σύνολο, όχι για 2 δρόμους της περιοχής. Ειδικά το Μαρούσι που ανέφερες δεν βλέπω σε ποιο σημείο έχει κάτι το ειδυλλιακό![]()
Έχω αναφέρει πολλές φορές ποιες περιοχές θεωρώ καλές για να μενεις και για ποιους λόγους, φυσικά μέσα σε αυτές δεν είναι το Μαρούσι.
Από το κέντρο έχω αναφέρει επίσης. Εκτός πια και αν η Πλάκα, η Γαργαρεττα, η Αμερικανική Πρεσβεία, το Κολωνακι, ο Λυκαβηττός, τα παλιά ανάκτορα, τα άνω Πετράλωνα(που ανεφερες) θεωρούνται χαβούζα. Στην Αθήνα μενεις, άρα ξέρεις ότι οι περιοχές που ανέφερα δεν είναι 3 δρόμοι της πόλης αλλά καλύπτουν μια αρκετά μεγάλη έκταση διπλή και τριδιπλη ακόμη και από τη μεγαλύτερη επαρχιακή πόλη της Ελλάδος.
Οπότε, το σταματάω εδώ.![]()
αυτο που βαζεις ειναι τα μερη που λεει ο κοκκοτας εδωtalaipwros έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:58https://www.google.co.uk/maps/@37.94219 ... 312!8i6656
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Και όμως στην απελευθέρωση από τους Τούρκους ο Πειραιάς είχε 1-2 κτίσματα μετρημένα! Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πρόσφατα και υπήρχε και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό / λιθογραφίες. Είναι σύγχρονο κατασκεύασμα και συγκέντρωνε παραδοσιακά κόσμο που ήθελε να νιώθει πιο κοντά με το χωριό του - το νησί του.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:59 Να σημείωσομε, επίσης, και ότι το επίνειο της πόλης των Αθηνών είναι αναπόσπαστο όσο και οργανικό στοιχείο μιας ιστορίας τριών χιλιάδων ετών αστικού πολιτισμού
Αν θυμάμαι καλά το τραμ ειναι κονδύλι της ΕΕ και δεν έχει σχέση με "μίζα", αλλά και για μένα κακό θα κάνει παρά καλό. Ψήσου την πρώτη μέρα να πάρουμε ποπ κορν και να σταθούμε έξω από την αγία Τριάδα.alekhine έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:04αυτο που βαζεις ειναι τα μερη που λεει ο κοκκοτας εδωtalaipwros έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:58https://www.google.co.uk/maps/@37.94219 ... 312!8i6656
ο πειραιας θα ηταν πολυ καλυτερος αν καποιοι δεν ηθελαν να παρουν μιζουλες για να κανουν τραμ το οποιο δημιουργει περισσοτερα προβληματα απο οσα λυνει
Athina__P έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:08Και όμως στην απελευθέρωση από τους Τούρκους ο Πειραιάς είχε 1-2 κτίσματα μετρημένα! Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πρόσφατα και υπήρχε και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό / λιθογραφίες. Είναι σύγχρονο κατασκεύασμα και συγκέντρωνε παραδοσιακά κόσμο που ήθελε να νιώθει πιο κοντά με το χωριό του - το νησί του.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:59 Να σημείωσομε, επίσης, και ότι το επίνειο της πόλης των Αθηνών είναι αναπόσπαστο όσο και οργανικό στοιχείο μιας ιστορίας τριών χιλιάδων ετών αστικού πολιτισμού
Ταλαιπ. ακριβώς αυτό. Μπερδεύονται οι αναμνήσεις με την πραγματικότητα. Ένα χρόνο πριν πραγματικά έλεγες πώς είναι δυνατόν και υπήρχαν και αντίστοιχα τόπικ εδώ που κάποιοι δεν ανησυχούσαν ακόμα, λες και τους είχε βάλει κάποιος να μην ανησυχούν, αλλά έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάρα πολύ, ειδικά στο κομμάτι της καθαριότητας.
Επίσης μπερδεύεται πολύ η κουβέντα με το λακωνικό τρόπο που έχει εξελιχθεί να γράφει ο οποιοσδήποτε. Μα εμένα μου αρέσουν λέει τα Πετράλωνα; Τι είναι ωραίο ακριβώς; Δεν ξέρω τη συγκεκριμένη περιοχή, κουβέντα κάνουμε, αλλά είναι χρήσιμο να μιλάει κανείς πιο συγκεκριμένα. Πχ του ενός του αρέσουν τα μαγαζιά, ο άλλος βρίσκει αφόρητη πχ την κίνηση και την έλλειψη ανοιχτών χώρων ή την έλλειψη συγκοινωνίας και για τον ένα αυτό που βλέπει ο άλλος δεν έχει καμία σημασία.
Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:10Αν θυμάμαι καλά το τραμ ειναι κονδύλι της ΕΕ και δεν έχει σχέση με "μίζα", αλλά και για μένα κακό θα κάνει παρά καλό. Ψήσου την πρώτη μέρα να πάρουμε ποπ κορν και να σταθούμε έξω από την αγία Τριάδα.alekhine έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:04αυτο που βαζεις ειναι τα μερη που λεει ο κοκκοτας εδωtalaipwros έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:58
ο πειραιας θα ηταν πολυ καλυτερος αν καποιοι δεν ηθελαν να παρουν μιζουλες για να κανουν τραμ το οποιο δημιουργει περισσοτερα προβληματα απο οσα λυνει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ναι, αλλά είχε ερημώσει για εκατοντάδες χρόνια.Cecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:12Athina__P έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:08Και όμως στην απελευθέρωση από τους Τούρκους ο Πειραιάς είχε 1-2 κτίσματα μετρημένα! Τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει πρόσφατα και υπήρχε και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό / λιθογραφίες. Είναι σύγχρονο κατασκεύασμα και συγκέντρωνε παραδοσιακά κόσμο που ήθελε να νιώθει πιο κοντά με το χωριό του - το νησί του.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:59 Να σημείωσομε, επίσης, και ότι το επίνειο της πόλης των Αθηνών είναι αναπόσπαστο όσο και οργανικό στοιχείο μιας ιστορίας τριών χιλιάδων ετών αστικού πολιτισμού
Ταλαιπ. ακριβώς αυτό. Μπερδεύονται οι αναμνήσεις με την πραγματικότητα. Ένα χρόνο πριν πραγματικά έλεγες πώς είναι δυνατόν και υπήρχαν και αντίστοιχα τόπικ εδώ που κάποιοι δεν ανησυχούσαν ακόμα, λες και τους είχε βάλει κάποιος να μην ανησυχούν, αλλά έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάρα πολύ, ειδικά στο κομμάτι της καθαριότητας.
Επίσης μπερδεύεται πολύ η κουβέντα με το λακωνικό τρόπο που έχει εξελιχθεί να γράφει ο οποιοσδήποτε. Μα εμένα μου αρέσουν λέει τα Πετράλωνα; Τι είναι ωραίο ακριβώς; Δεν ξέρω τη συγκεκριμένη περιοχή, κουβέντα κάνουμε, αλλά είναι χρήσιμο να μιλάει κανείς πιο συγκεκριμένα. Πχ του ενός του αρέσουν τα μαγαζιά, ο άλλος βρίσκει αφόρητη πχ την κίνηση και την έλλειψη ανοιχτών χώρων ή την έλλειψη συγκοινωνίας και για τον ένα αυτό που βλέπει ο άλλος δεν έχει καμία σημασία.Πότε σας απελευθέρωσαν εσάς οι Τούρκοι; Διότι ο Πειραιάς διαβάζω στη γουίκι ότι κατοικείται από τη νεολιθική περίοδο.
Έχω την εντύπωση ότι αν δεν το παίρνανε στο Πειραιά το έργο, θα πήγαινε σε άλλη χώρα και δεν έχει σχέση με νούμερα επιβατών και μαγειρέματα και τέτοια. Επίσης κάποια σχέση είχε με το έργο του μετρό. Πάντως δεν ήταν ζήτημα εσωτερικής πολιτικής το έργο του Τραμ. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλαβαίνεις ότι το τραμ το ξαποστέλνουν από παντού, για να μπει καφνικά στον Πειραιά, για μιά στάση που απορώ ποιός στο διάολο θα χρησιμοποιεί και που έχει στάση λίγο πιο πάνω στο ΣΕΦ, αν σώνει και ντε θες να χρησιμοποιήσεις.alekhine έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:13
ναι μονο που για να πεσει το κονδυλι της ΕΕ στον πειραια καποια καλοπαιδα μαγειρεψαν τα ετησια νουμερα επιβατων που αναμενεται να χρησιμοποιουν το τραμ προκειμενου να πειστει η ΕΕ να το φτιαξει![]()
οσο για τα καλα του τραμ τα βλεπεις ηδη
που για να μπεις και να βγεις απο τον πειραια μαρτυρας καθε μερα
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Άδειαζε και γέμιζε, αλλά δεν ερημώθηκε. Για την ακρίβεια ο κύριος λόγος που έχει γίνει πολεοδομικά πουτάνα είναι ότι όποια πέτρα και να σηκώσεις, η αρχαία πόλη είναι από κάτω και έχεις τον νταβά της αρχαιολογίας.
γυρισα λιγο πιο κει και επεσα εδωalekhine έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:04αυτο που βαζεις ειναι τα μερη που λεει ο κοκκοτας εδωtalaipwros έγραψε: 31 Δεκ 2018, 16:58https://www.google.co.uk/maps/@37.94219 ... 312!8i6656
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην μελετη που κατατεθηκε για να πεσουν τα πακετα προβλεπαν 500.000 επιβατες τον χρονο για την γραμμη πειραια-φαληροCecily Anne έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:16Έχω την εντύπωση ότι αν δεν το παίρνανε στο Πειραιά το έργο, θα πήγαινε σε άλλη χώρα και δεν έχει σχέση με νούμερα επιβατών και μαγειρέματα και τέτοια. Επίσης κάποια σχέση είχε με το έργο του μετρό. Πάντως δεν ήταν ζήτημα εσωτερικής πολιτικής το έργο του Τραμ. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλαβαίνεις ότι το τραμ το ξαποστέλνουν από παντού, για να μπει καφνικά στον Πειραιά, για μιά στάση που απορώ ποιός στο διάολο θα χρησιμοποιεί και που έχει στάση λίγο πιο πάνω στο ΣΕΦ, αν σώνει και ντε θες να χρησιμοποιήσεις.alekhine έγραψε: 31 Δεκ 2018, 17:13
ναι μονο που για να πεσει το κονδυλι της ΕΕ στον πειραια καποια καλοπαιδα μαγειρεψαν τα ετησια νουμερα επιβατων που αναμενεται να χρησιμοποιουν το τραμ προκειμενου να πειστει η ΕΕ να το φτιαξει![]()
οσο για τα καλα του τραμ τα βλεπεις ηδη
που για να μπεις και να βγεις απο τον πειραια μαρτυρας καθε μερα