!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξεκινάει μια σύγκρουση μέσα μου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ξεκινάει μια σύγκρουση μέσα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γάταρος έγραψε: 27 Δεκ 2018, 02:16 Μια χαρά είναι η γυναίκα του Ερντογάν. Δεν πετάει τα βυζιά της έξω σαν καμιά παλιοπουτάνα. Και οι γυναίκες που έχουν καλυμμένο το ντεκολτέ και φορούν φούστα κάτω από το γόνατο καλές είναι.
Η γυναίκα του Ερντογάν έχει άντρα πραγματικό δίπλα της και την έχει σούζα,κιχ δε βγάζει. Έτσι είναι οι Τούρκοι. Δεν είναι σαν κάτι αντράκια που είστε εσείς οι Έλληνες μας αφήνετε και αλωνίζουμε και σας έχουμε σήκω κάτσε. Αν είναι να γίνετε πραγματικοί άντρες ας γίνετε και μουσουλμάνοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
τιναιαυτό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τιναιαυτό »

Πέστε μου οτι ο γαταρος και η ναιδα είναι αντρόγυνο στην πραγματικη ζωη , θα ειναι λιγοτερο cringe όλο αυτο
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

τιναιαυτό έγραψε: 27 Δεκ 2018, 06:45 Πέστε μου οτι ο γαταρος και η ναιδα είναι αντρόγυνο στην πραγματικη ζωη , θα ειναι λιγοτερο cringe όλο αυτο
Αν ειμασταν ζευγάρι δε θα έγραφε τέτοια πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Γάταρος έγραψε: 27 Δεκ 2018, 02:16 Μια χαρά είναι η γυναίκα του Ερντογάν. Δεν πετάει τα βυζιά της έξω σαν καμιά παλιοπουτάνα. Και οι γυναίκες που έχουν καλυμμένο το ντεκολτέ και φορούν φούστα κάτω από το γόνατο καλές είναι.
αυτες που πετανε τα βυζια τους εξω ειναι καλυτερες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Μηχανικός έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:03
Εσθήρ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 12:40
Naida έγραψε: 26 Δεκ 2018, 11:19 Με τη μια τα βγάζεις πέρα;που μου θες και τρεις.
Ουτε καν,αφου καμια δεν τον θελει.Καρβελια ονειρευεται.
Δεν θα τις ρωτήσουν, με τον πατέρα θα συμφωνήσει και θα πληρώσει να τις πάρει, ανάλογα πόσο καλή είναι η γυναίκα.
Ναι,αυτο λεμε...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.Διοτι στην πραγματικοτητα γιοκ.Δεν υπαρχει γυναικα που να τον ανεχεται και φαινεται.Εξου και το μισος.Ντιαρ μηχανικε.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Εσθήρ έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:24
Μηχανικός έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:03
Εσθήρ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 12:40

Ουτε καν,αφου καμια δεν τον θελει.Καρβελια ονειρευεται.
Δεν θα τις ρωτήσουν, με τον πατέρα θα συμφωνήσει και θα πληρώσει να τις πάρει, ανάλογα πόσο καλή είναι η γυναίκα.
Ναι,αυτο λεμε...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.Διοτι στην πραγματικοτητα γιοκ.Δεν υπαρχει γυναικα που να τον ανεχεται και φαινεται.Εξου και το μισος.Ντιαρ μηχανικε.
Είναι προφανές ότι προσπαθείς να τροφοδοτήσεις μια κουβέντα που σχετίζεται με το σεξ. Δε συμμετέχω.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Αυτοί που σκούζουν για "τους ακραίους ισλαμιστες που απειλούν τον πολιτισμό μας" είναι αυτοί που έχουν τα περισσότερα κοινά με τους ακραίους ισλαμιστες.

Αστείο δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Highlander έγραψε: 31 Δεκ 2018, 00:15 Αυτοί που σκούζουν για "τους ακραίους ισλαμιστες που απειλούν τον πολιτισμό μας" είναι αυτοί που έχουν τα περισσότερα κοινά με τους ακραίους ισλαμιστες.

Αστείο δεν είναι;
Πράγματι, γι' αυτό πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που μας ενώνουν κι όχι σε αυτά που μας χωρίζουν. Gay pride τέλος. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να μάθει να σέβεται την κουλτούρα των ισλαμιστών.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Highlander έγραψε: 31 Δεκ 2018, 00:15 Αυτοί που σκούζουν για "τους ακραίους ισλαμιστες που απειλούν τον πολιτισμό μας" είναι αυτοί που έχουν τα περισσότερα κοινά με τους ακραίους ισλαμιστες.

Αστείο δεν είναι;
Αυτοί που θέλουν να έρθουν οι ισλαμιστές στην χώρα μας, είναι αυτοί που κυνηγούν και εξοντώνουν οι ισλαμιστές εκεί που έχουν την εξουσία.
Αστείο δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 00:22

Αστείο δεν είναι;
Αυτοί που θέλουν να έρθουν οι ισλαμιστές στην χώρα μας, είναι αυτοί που κυνηγούν και εξοντώνουν οι ισλαμιστές εκεί που έχουν την εξουσία.
Αστείο δεν είναι;
Αυτοί που εξοντώνουν οι ισλαμιστες εκεί που έχουν την εξουσία, θέλουν να έρθουν οι άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες πείνας, βίας, πολέμου, στερήσεων, απολυταρχικών / θεοκρατικών καθεστώτων, απειλών από ταλιμπανους που λυμαίνονται ολόκληρες περιοχές, στις δυτικές κοινωνίες που ευημερούν και υπάρχει ελευθερία.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Highlander έγραψε: 31 Δεκ 2018, 00:34
Μηχανικός έγραψε: 31 Δεκ 2018, 00:22

Αστείο δεν είναι;
Αστείο δεν είναι;
Αυτοί που εξοντώνουν οι ισλαμιστες εκεί που έχουν την εξουσία, θέλουν να έρθουν οι άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες πείνας, βίας, πολέμου, στερήσεων, απολυταρχικών / θεοκρατικών καθεστώτων, απειλών από ταλιμπανους που λυμαίνονται ολόκληρες περιοχές, στις δυτικές κοινωνίες που ευημερούν και υπάρχει ελευθερία.
Καλέστε τους του χρόνου στο Gay Pride.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Highlander έγραψε: 31 Δεκ 2018, 00:34 Αυτοί που εξοντώνουν οι ισλαμιστες εκεί που έχουν την εξουσία, θέλουν να έρθουν οι άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες πείνας, βίας, πολέμου, στερήσεων, απολυταρχικών / θεοκρατικών καθεστώτων, απειλών από ταλιμπανους που λυμαίνονται ολόκληρες περιοχές, στις δυτικές κοινωνίες που ευημερούν και υπάρχει ελευθερία.
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι οι ταλιμπάν μένουν στις εστίες τους κι ότι μεταναστεύουν όσοι πολεμούν οι ταλιμπάν; Είναι επιβεβαιωμένο ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα μέλη του ισλαμικού κράτους όπως είναι επιβεβαιωμένο ότι πολλοί από αυτούς έχουν περάσει και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτοί που χάνουν τον πόλεμο εγκαταλείπουν τις εστίες τους και το ισλαμικό κράτος δεν τα πάει πολύ καλά με τον πόλεμο.

Οι ισλαμιστές αποτελούν ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μπλοκ οπότε η δυτικές κοινωνίες όπως τις έχεις στο μυαλό σου θα αλλάξουν ριζικά μορφή και μάλιστα δημοκρατικότατα.

(στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν υπότιτλοι)

Ήδη δικαστήριο στη Γερμανία που εκδίκαζε υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον άντρα της, εξέδωσε απόφαση υπέρ του καταπιεστή με το σκεπτικό ότι η συμπεριφορά του ήταν σύμφωνη με την ισλαμική κουλτούρα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”