!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:43
Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:42 Δεν παίζω με τους κανόνες. Θέτω τους κανόνες.
οκ, σκεφτόμουν και εγώ να το ελαφρύνω κάπως, αλλά εσύ το ξεφτίλισες :smt005:
Εν περάζ, πρώτη φορά είναι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Συμφωνώ με όσα έχει μάταια επιχειρήσει να σας εξηγήσει ο enaon εκτός από λεπτομέρειες ήσσονος σημασίας.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:46 Συμφωνώ με όσα έχει μάταια επιχειρήσει να σας εξηγήσει ο enaon εκτός από λεπτομέρειες ήσσονος σημασίας.
Υπάρχει ελπίδα φίλε, μέχρι να γίνει το μετρό μέχρι κι ο νάνος μπορεί να γίνει χρυσαυγίτης σαν εμένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
κυρ Παντελής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυρ Παντελής »

foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:46 Συμφωνώ με όσα έχει μάταια επιχειρήσει να σας εξηγήσει ο enaon εκτός από λεπτομέρειες ήσσονος σημασίας.
Με μένα δεν συμφωνείς;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:43
Naida έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:42 Δεν παίζω με τους κανόνες. Θέτω τους κανόνες.
οκ, σκεφτόμουν και εγώ να το ελαφρύνω κάπως, αλλά εσύ το ξεφτίλισες :smt005:
:lol:

Spoiler
But it' s true :102: για όσο με παίρνει ακόμα τουλάχιστον :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

κυρ Παντελής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:49
Με μένα δεν συμφωνείς;
συμφωνώ εκεί που παραδέχεσαι ότι δεν έχει βάση η συμβουλή σου και εκεί που λες ότι σέβεσαι πως ο ΑΙΝΕΙΑΝ καταθέτει κάτι προσωπικό.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ρε μαλάκες δεν υπάρχει δικαίωμα να ξέρεις τι σκέφτεται ο άλλος. Δεν έχει σημασία αν είναι το παιδί σου.

Δικαίωμα να μάθεις αν συμβαίνει κάτι (εφόσον έχεις υποψίες ότι συμβαίνει) το δέχομαι. Σε αυτήν την περίπτωση όμως το να πας να ψαχουλέψεις τα προσωπικά του μυστικά είναι μια λύση ανάγκης. Εδώ η άλλη λέει ότι είναι αυτοσκοπός: "έχω δικαίωμα να ξέρω τι σκέφτεται"! Ε αυτό είναι απαράδεκτο.
Άβαταρ μέλους
κυρ Παντελής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυρ Παντελής »

foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:51
Με μένα δεν συμφωνείς;
συμφωνώ εκεί που παραδέχεσαι ότι δεν έχει βάση η συμβουλή σου και εκεί που λες ότι σέβεσαι πως ο ΑΙΝΕΙΑΝ καταθέτει κάτι προσωπικό.
Δεν παραδέχτηκα κάτι για κάποια συμβουλή. Βασικά δεν έδωσα συμβουλή. Αυτό που λέω είναι πως το ημερολόγιο είναι παιχνίδι και τα παιδιά το βιώνουν με δραματοποίηση - θεατρικό τρόπο. Μπαίνουν στο ρόλο. Δεν παίζει να έχουν παρενοχληθεί και να μη βγαίνει στη συμπεριφορά τους ή να μην το πουν. Αλλά κι αν γίνει αυτό επειδή όπως λέει η Naida θα ντρέπονται, τότε ούτε στο ημερολόγιο θα το γράψουν. Αλλά ακόμα κι αν γράψουν κάτι τέτοιο, θα πας να κατηγορήσεις το δάσκαλο ότι χάιδεψε το παιδί και για απόδειξη θα λες το είδα γραμμένο στο ημερολόγιο;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:55 Ρε μαλάκες δεν υπάρχει δικαίωμα να ξέρεις τι σκέφτεται ο άλλος. Δεν έχει σημασία αν είναι το παιδί σου.

Δικαίωμα να μάθεις αν συμβαίνει κάτι (εφόσον έχεις υποψίες ότι συμβαίνει) το δέχομαι. Σε αυτήν την περίπτωση όμως το να πας να ψαχουλέψεις τα προσωπικά του μυστικά είναι μια λύση ανάγκης. Εδώ η άλλη λέει ότι είναι αυτοσκοπός: "έχω δικαίωμα να ξέρω τι σκέφτεται"! Ε αυτό είναι απαράδεκτο.
Αν του συμβαίνει κάτι που δε θέλει ή ντρέπεται να στο εμπιστευτεί και κάνει σκέψεις άσχημες για το ίδιο ή άλλους δε θα ήθελες να το ξέρεις σαν γονιός;.προτιμάς την ιδιωτικότητα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

κυρ Παντελής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:58
foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:51

Με μένα δεν συμφωνείς;
Δεν παραδέχτηκα κάτι για κάποια συμβουλή. Βασικά δεν έδωσα συμβουλή. Αυτό που λέω είναι πως το ημερολόγιο είναι παιχνίδι και τα παιδιά το βιώνουν με δραματοποίηση - θεατρικό τρόπο. Μπαίνουν στο ρόλο. Δεν παίζει να έχουν παρενοχληθεί και να μη βγαίνει στη συμπεριφορά τους ή να μην το πουν. Αλλά κι αν γίνει αυτό επειδή όπως λέει η Naida θα ντρέπονται, τότε ούτε στο ημερολόγιο θα το γράψουν. Αλλά ακόμα κι αν γράψουν κάτι τέτοιο, θα πας να κατηγορήσεις το δάσκαλο ότι χάιδεψε το παιδί και για απόδειξη θα λες το είδα γραμμένο στο ημερολόγιο;
σε μπέρδεψα με τον Γραφικό, sorry.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

foscilis έγραψε: 30 Δεκ 2018, 19:55 Ρε μαλάκες δεν υπάρχει δικαίωμα να ξέρεις τι σκέφτεται ο άλλος. Δεν έχει σημασία αν είναι το παιδί σου.

+1
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Δικαίωμα να μάθεις αν συμβαίνει κάτι (εφόσον έχεις υποψίες ότι συμβαίνει) το δέχομαι.
το πρόβλημα φόσι είναι οτι η νάιδα έχει πλούσια φαντασία, υποψιάζεται τα πάντα τρέις με 4 που ειναι το ημερολόγιο ανυπεράσπιστο, οπότε δεν καταλαβαίνει τι εννοείς στην πρώτη γραμμή, στην δεύτερη είπες οτι έχει δικαίωμα. :)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

enaon έγραψε: 30 Δεκ 2018, 20:16

Δικαίωμα να μάθεις αν συμβαίνει κάτι (εφόσον έχεις υποψίες ότι συμβαίνει) το δέχομαι.
το πρόβλημα φόσι είναι οτι η νάιδα έχει πλούσια φαντασία, υποψιάζεται τα πάντα τρέις με 4 που ειναι το ημερολόγιο ανυπεράσπιστο, οπότε δεν καταλαβαίνει τι εννοείς στην πρώτη γραμμή, στην δεύτερη είπες οτι έχει δικαίωμα. :)
Δεν είναι έτσι αυτός ο χθεσινος που σκέφτηκες. Θα ήταν διαφορετικό αν είχε λίγη από την κανονική.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Έξω από το χορό, όλοι λέμε ό,τι τραγούδια θέλουμε αλλά με βάση την προσωπική μου εμπειρία, δεν θα ήθελα να διαβάσω το ημερολόγιο του γιου μου όταν ήταν μικρός. Και από τότε που ήταν πέντε, χτύπαγα πάντα την πόρτα του δωματίου του πριν μπω. Όχι γιατί είχα ηθικολογικό πρόβλημα αλλά επειδή ήθελα πραγματικά να νοιώθει ότι έχει έναν προσωπικό χώρο. Νομίζω ότι τα παιδιά λειτουργούν όπως και οι ενήλικες. Αν είσαι διακριτικός, χαλαρώνουν. Αν δείξεις επεμβατικός ή πολύ περίεργος, δημιουργούν ενστικτωδώς άμυνες ακόμη και αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Και το ημερολόγιο είναι απλώς μια αναζήτηση προσωπικού χώρου. Οπότε, σημασία δεν έχει τι γράφει αλλά τι είναι αυτό που κάνει το παιδί να το χρησιμοποιήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

συμφωνώ και διαφωνώ.

πως γίνεται αυτό; συμφωνώ με την ιδιωτικότητα η οποία πρέπει να γίνεται σεβαστή, αλλά από την άλλη, καθημερινά διαβάζουμε για περιστατικά αποπλάνησης ανηλίκων από παιδόφιλους μέσω φέις κτλ, αυτοκτονιών από μπουλιινγκ, βιασμών και ένα σωρό άλλων φρικαλέων καταστάσεων που βιώνουν τα παιδιά.

οπότε, παρά την ιδιωτικότητα, χρειάζεται το ψαχούλεμα, διακριτικά πάντα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”