το οτι απέχουν από 10 λεπτά έως μισή ώρα απο το συνταγμα δεν είναι κάποια σχεση μεταξύ τους;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:38Δεν έχω γνώμη. Έχω περάσει κάποιες φορές αλλά δεν την ξέρω. Ανέφερα κάποιες πόλεις που έχω ζήσει αρκετές μέρες σε διάφορες εποχές του χρόνου σε σπίτια και όχι ξενοδοχεία και είχα τη δυνατότητα να αντιληφθώ την καθημερινότητα των ανθρώπων, σε σύγκριση με την "Αθήνα".Ορέστης 35 έγραψε: 30 Δεκ 2018, 04:30Τι γνωμη εχεις για την Κατερινη;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:31
Οκ, πήγαινε ζήσε για λίγους μήνες στην Καβάλα, στον Βόλο, στην Καλαμάτα ή στα Χανιά κι έλα να μας πεις πόσο βαρέθηκες και τι ακριβώς είναι αυτό που σου έλειψε από την Αθήνα.![]()
Η τουριστική προσέγγιση είναι άλλη ιστορία.
Βάζω το "Αθήνα" σε εισαγωγικά γιατί είναι σχεδόν αστείο να θεωρείται Αθήνα ένα σύνολο διαφορετικών πόλεων χωρίς καμμία σχέση μεταξύ τους.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
7 μέρες Αθήνα.
Re: 7 μέρες Αθήνα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Και στο εξωτερικό κάπως έτσι είναι. Αν γίνουν όμως όπως έγραψα 2-3 μεγάλοι πόλοι και μερικοί μικρότεροι θα μοιραστεί και ο κόσμος και κάθε εκδήλωση θα μαζεύει ανθρώπους με μεγαλύτερο και πραγματικό ενδιαφέρον. Οπωσδήποτε το τσάμπα έχει και τα αρνητικά του. Στη Γαλλία φερ' ειπείν μπορεί να χρειαστούν ώρες αναμονής στην ουρά μόνο για να μπεις στο Μπομπιντού.Juno έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:50 Πήγαινα συχνά, όταν το είχε ακόμα το ίδρυμα Νιάρχος. Από τη στιγμή που το πήρε το δημόσιο, έχω πάει κάνα-δυο φορές. Έχει ωραίες εκδηλώσεις, αλλά το μόνο που με ενοχλεί είναι πως το τσάμπα μαζεύει κάθε καρυδιάς, καρύδι. Πας στη συναυλία νωρίς, κάθεσαι στα μπροστινά καθίσματα εκεί στο open air και έρχεται η φαλαινοοικογένεια, ανοίγουν τα πτυσσόμενα καρεκλάκια τους, κάθονται ακριβώς μπροστά σου, βγάζουν το τάπερ, γκαρίζουν, δεν βλέπεις, ακούς κάτι λίγα και το σκέφτεσαι να μιλήσεις μην σε βρίσουν. Τέλος πάντων, νομίζω πως πλέον όπου είναι δωρεάν, θα συμβαίνει αυτό. Αν είναι η έξοδος του μήνα, δεν σηκώνουν πολλά-πολλά.
Δεν πήγα εκεί, να το ξέρω την επόμενη φορά.Belisarius έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:58Και στο εξωτερικό κάπως έτσι είναι. Αν γίνουν όμως όπως έγραψα 2-3 μεγάλοι πόλοι και μερικοί μικρότεροι θα μοιραστεί και ο κόσμος και κάθε εκδήλωση θα μαζεύει ανθρώπους με μεγαλύτερο και πραγματικό ενδιαφέρον. Οπωσδήποτε το τσάμπα έχει και τα αρνητικά του. Στη Γαλλία φερ' ειπείν μπορεί να χρειαστούν ώρες αναμονής στην ουρά μόνο για να μπεις στο Μπομπιντού.Juno έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:50 Πήγαινα συχνά, όταν το είχε ακόμα το ίδρυμα Νιάρχος. Από τη στιγμή που το πήρε το δημόσιο, έχω πάει κάνα-δυο φορές. Έχει ωραίες εκδηλώσεις, αλλά το μόνο που με ενοχλεί είναι πως το τσάμπα μαζεύει κάθε καρυδιάς, καρύδι. Πας στη συναυλία νωρίς, κάθεσαι στα μπροστινά καθίσματα εκεί στο open air και έρχεται η φαλαινοοικογένεια, ανοίγουν τα πτυσσόμενα καρεκλάκια τους, κάθονται ακριβώς μπροστά σου, βγάζουν το τάπερ, γκαρίζουν, δεν βλέπεις, ακούς κάτι λίγα και το σκέφτεσαι να μιλήσεις μην σε βρίσουν. Τέλος πάντων, νομίζω πως πλέον όπου είναι δωρεάν, θα συμβαίνει αυτό. Αν είναι η έξοδος του μήνα, δεν σηκώνουν πολλά-πολλά.
Πάντως δεν το είπα για να μειώσω την κατάσταση στην Αθήνα, απλώς σαν γεγονός. Τα άλλα που είπα για τα ΜΜΜ, ναι, είναι απαράδεκτα και μας μειώνουν.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Επίσης οι ντιλιβεράδες. Θέλει αγώνα να μη σκοτώσεις κανέναν.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:47Αν τρώνε όλο μακαρόνια τι θα κάνουν; Τη φτώχεια στην εμφάνιση δεν την πρόσεξες; Δεύτερα ρούχα και παπούτσια και κοσμήματα γκοντζίλα σαν Αφρικανοί φύλαρχοι;
Το λέω επειδή λείπεις και λογικά θα σου φάνηκε. Γιατί τα πιτσιρίκια δεν καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία φτωχοποιείται. Τι και αν πήρε τα παπούτσια 5 ευρώ από τα κινέζικα, σημασία έχει ότι ψώνισε.
Ordem e Progresso.
Άστο το αυτοκίνητο για μία εβδομάδα. Μετά από τόσον καιρό στο εξωτερικό, τα ξέχασες αυτά, τώρα η οδήγηση εδώ είναι επικίνδυνη αποστολή για σένα.Cavaliere έγραψε: 30 Δεκ 2018, 13:32Επίσης οι ντιλιβεράδες. Θέλει αγώνα να μη σκοτώσεις κανέναν.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:47Αν τρώνε όλο μακαρόνια τι θα κάνουν; Τη φτώχεια στην εμφάνιση δεν την πρόσεξες; Δεύτερα ρούχα και παπούτσια και κοσμήματα γκοντζίλα σαν Αφρικανοί φύλαρχοι;
Το λέω επειδή λείπεις και λογικά θα σου φάνηκε. Γιατί τα πιτσιρίκια δεν καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία φτωχοποιείται. Τι και αν πήρε τα παπούτσια 5 ευρώ από τα κινέζικα, σημασία έχει ότι ψώνισε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έχεις απόλυτα δίκιο. Με τα μέσα όπως το Μετρό πηγαίνεις πολύ κυριλέ. Μετά, στον Πειραιά που μένω, όλα τα κάνεις με τα πόδια.Juno έγραψε: 30 Δεκ 2018, 13:37Άστο το αυτοκίνητο για μία εβδομάδα. Μετά από τόσον καιρό στο εξωτερικό, τα ξέχασες αυτά, τώρα η οδήγηση εδώ είναι επικίνδυνη αποστολή για σένα.
Ordem e Progresso.
Η Λαμία ας πούμε είναι καλύτερα.Ασέβαστος έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:17καλυτερα απο αθηνα, σε οποιαδηποτε εχει πανω απο 100κ κατοικους.Ερμής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:05 Πες τα ρε άνθρωπα.
Η κατάσταση στο κέντρο των Αθηνών ήταν πολύ χειρότερη πριν μια δεκαετία
@ΓΑΛΗ δε μας λες όμως ποιες επαρχιακές πόλεις εννοεις που θα την πέρναγες ζάχαρη.
ζαχαρη, σε οποια εχει το παραπανω και θαλασσα.
Και λογικά περνάτε ζάχαρη στην Πάτρα αλλά και στην Ηγουμενίτσα.
Φαντάζομαι και στην Κατερίνη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Φυσικά όχι.gassim έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:53το οτι απέχουν από 10 λεπτά έως μισή ώρα απο το συνταγμα δεν είναι κάποια σχεση μεταξύ τους;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 09:38Δεν έχω γνώμη. Έχω περάσει κάποιες φορές αλλά δεν την ξέρω. Ανέφερα κάποιες πόλεις που έχω ζήσει αρκετές μέρες σε διάφορες εποχές του χρόνου σε σπίτια και όχι ξενοδοχεία και είχα τη δυνατότητα να αντιληφθώ την καθημερινότητα των ανθρώπων, σε σύγκριση με την "Αθήνα".
Η τουριστική προσέγγιση είναι άλλη ιστορία.
Βάζω το "Αθήνα" σε εισαγωγικά γιατί είναι σχεδόν αστείο να θεωρείται Αθήνα ένα σύνολο διαφορετικών πόλεων χωρίς καμμία σχέση μεταξύ τους.![]()
Στην τελική για ποιο λόγο να πάει κάποιος στο Σύνταγμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ήδη έγραψα τέσσερις, που καλύπτουν -κατά τη γνώμη μου- μεγάλο εύρος ηλικιών και δραστηριοτήτων.Ερμής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 12:05 Πες τα ρε άνθρωπα.
Η κατάσταση στο κέντρο των Αθηνών ήταν πολύ χειρότερη πριν μια δεκαετία
@ΓΑΛΗ δε μας λες όμως ποιες επαρχιακές πόλεις εννοεις που θα την πέρναγες ζάχαρη.
Προσωπικώς, θα πέρναγα ζάχαρη και σε πολύ μικρότερες ή έκτός πόλης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε το είδα, σόρρυ αν θες μου ξαναλες.
Έχοντας ζήσει πάντως κάποιους μήνες στη Σπάρτη κ πέριξ αυτής μπορώ να πω ότι στο τσακ γλίτωσα αλκοολισμό κ πρέζα, όπως αναφέρει και ο σατανικός παραπάνω.
Και επίσης αφού σου αρέσει τόσο η καντρι στάιλ ζωή, πως κ δε το εχεις επιδιώξει;
Έχοντας ζήσει πάντως κάποιους μήνες στη Σπάρτη κ πέριξ αυτής μπορώ να πω ότι στο τσακ γλίτωσα αλκοολισμό κ πρέζα, όπως αναφέρει και ο σατανικός παραπάνω.
Και επίσης αφού σου αρέσει τόσο η καντρι στάιλ ζωή, πως κ δε το εχεις επιδιώξει;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για καφέ στη στοά Σπυρομήλιου και για να δοκιμάσει parmigiani kai girrard-p στα ρολογάδικα πέριξ της πλατείας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Και πατεκ και μπρεγκε
Καβάλα, Χανιά, Βόλος, Καλαμάτα.Ερμής έγραψε: 30 Δεκ 2018, 14:04 Δε το είδα, σόρρυ αν θες μου ξαναλες.
Θεωρώ ότι προσφέρουν πολύ καλύτερο σίτυ στάιλ και φυσικά μικρότερο χρόνο μετακίνησης σε βουνίσιες ή παραθαλάσσιες "αποδράσεις".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μίλησε και το λούτρινο ποντικάκι του καναπέ. Θάμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Δεκ 2018, 14:06Για καφέ στη στοά Σπυρομήλιου και για να δοκιμάσει parmigiani kai girrard-p στα ρολογάδικα πέριξ της πλατείας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μονο σαν περαστικός τις έχω δει. Τα Χανιά δε, ούτε έτσι.
Έχεις ζήσει ποτέ σε επαρχιακή πόλη ή κωμόπολη;
Έχεις ζήσει ποτέ σε επαρχιακή πόλη ή κωμόπολη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1849 Προβολές
-