Πρετεντέρης έγραψε: 29 Δεκ 2018, 12:59
.... να φέρεις σταθερότητα στη χώρα καταργώντας την απλή αναλογική....
Με ποιον τρόπο θα καταφέρει να την καταργήσει ο ηγαίτοις;
Βρε Συμπατριώτη είχες ποτέ πρόγονο ΜΑΥΡΟ ??
ΑΥΤΟΣ !! στις εκλογές θα ΨΗΦΙΣΕΙ, για ΣΕΝΑ και για την ΕΛΛΑΔΑ. Ντροπή & ΑΙΣΧΟΣ ρε πούστηδες.
Τσπ.
Αν ήταν αυτός από καμιά γωνία θα του έλεγες "ντροπή και αίσχος" ;
Το ξυλιμπιλίκι που θα έτρωγες και από αυτόν και από τους παρευρισκόμενους ;
Δεν γράφουμε ποτέ σε πχόρουμ "ντροπή και αίσχος" για έναν αάπη-ινδιάνο-συριζαίο, όταν παρόντος του αάπη-ινδιάνου-συριζαίου δεν θα λέγαμε πάλι "ντροπή και αίσχος".
Το δεύτερο πιο σημαντικό, που ακόμη δεν έχει επισημανθεί, είναι η θεσμική (μέσω της παιδείας) αντιμετώπιση του ζητήματος του δομικού οικονομικού αναλφαβητισμού του ελ κοινωνικού σχηματισμού, τις επαχθείς συνέπειες του οποίου αντιμετωπίζομε σήμερα. Ει δυνατόν με κατάργηση της τρίτης δέσμης και ολικού επανασχεδιασμού της τέταρτης.
φιλε αυτό που έκανες εμένα τουλάχισον με ενόχλησε, δεν ξέρω αν είναι νόμιμο να βάζεις φωτο απο ταυτότητα στο ινετ, δεν με νοιάζει κιόλας, δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά και δεν θέλω να κάνω για εσένα, απλά στο λέω.
the rebel
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Δεκ 2018, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φιλε αυτό που έκανες εμένα τουλάχισον με ενόχλησε, δεν ξέρω αν είναι νόμιμο να βάζεις φωτο απο ταυτότητα στο ινετ, δεν με νοιάζει κιόλας, δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά και δεν θέλω να κάνω για εσένα, απλά στο λέω.
Ο the rebel έβαλε την ταυτότητα όχι εγώ !
Άμα θες ανάφερε το, να κρίνουν οι mods κατά πόσον συνιστά παράβαση (όνομα δε λέει πάντως).
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Δεκ 2018, 20:52
Το δεύτερο πιο σημαντικό, που ακόμη δεν έχει επισημανθεί, είναι η θεσμική (μέσω της παιδείας) αντιμετώπιση του ζητήματος του δομικού οικονομικού αναλφαβητισμού του ελ κοινωνικού σχηματισμού, τις επαχθείς συνέπειες του οποίου αντιμετωπίζομε σήμερα. Ει δυνατόν με κατάργηση της τρίτης δέσμης και ολικού επανασχεδιασμού της τέταρτης.
να πουμε εδω οτι το συστημα των δεσμων μπορει να ειχε προβληματα, αλλα απο την καταγρηση του και μετα το επιπεδο οσων μπαινουν στα πανεπιστημια εχει πεσει στα ταρταρα οπως λενε οι πανεπιστημιακοι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ανδεν πιστευεις τους συριζολεκτορες ρωτα τον φορτσακη που ηταν και τοσα χρονια πρυτανης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 13:06
Να πάει σπίτι του ο γόνος της πλούσιας οικογένειας (όπως το αποκάλεσε ο Γεωργιάδης). Ο πατέρας του δεν ήταν δεξιός αλλά κεντρώος. Καλύτερα για τη ΝΔ θα ήταν να γίνει πρόεδρος της ο Μειμαράκης ή ο Τζιτζικώστας. Ο γόνος του είναι ένας μικρός ανόητος. Βέβαια η πολιτική καθορίζεται από τη Γερμανία και ο εκάστοτε πρωθυπουργός είναι αχυράνθρωπος αλλά ακόμα κι έτσι ο Κούλης είναι επικίνδυνος.
Κούλη ζητάμε από εσένα να πάρεις τον πούλο.
Από τον Τσίπρα που θα πιάσει 25% το πολύ τι θα ζητήσεις δηλαδή;
Σοβαρά μπορεί να πιάσει τέτοιο ποσοστό; Δεν νομίζω.
Είναι σίγουρο ότι δεν θα πτωχεύσουμε στα επόμενα χρόνια;
Οι Τζιπραίοι αφήνουν καμμένη γη και ναρκοθετημένη.
Λέτε ότι θα μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές όταν τελειώσει το μαξιλάρι;
Μηχανικός έγραψε: 30 Δεκ 2018, 13:45
Είναι σίγουρο ότι δεν θα πτωχεύσουμε στα επόμενα χρόνια;
Οι Τζιπραίοι αφήνουν καμμένη γη και ναρκοθετημένη.
Λέτε ότι θα μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές όταν τελειώσει το μαξιλάρι;
Προσωπικά πολύ το φοβάμαι.
Όλη αυτή η εκστρατεία για εξαγορά ψήφων δε θα έχει καθόλου καλό αποτέλεσμα.
Το έχουμε ξαναδεί το έργο εδώ στο ελλαντα, δε θα είναι δα και η πρώτη φορά...