!!! DEVELOPMENT MODE !!!
20 χρονια ευρω: στις κερδισμενες χωρες η Ελλαδα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: 20 χρονια ευρω: στις κερδισμενες χωρες η Ελλαδα.
για να κάψει και καμία θερμίδα ο ΣΕ
Καλά τώρα με την κρίση, αν είχαμε δικό μας νόμισμα, θα είχαμε γυρίσει στην προϊστορία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:54 Κερδισμένη είναι η οικονομική ελίτ που κυβερνά την Ελλάδα η ο απλός Έλληνας πολίτης ;
Μήπως με την είσοδο μας στην ΕΕ , απωλεσαμε την εθνική μας κυριαρχεια και με την νομισματική μας ένωση είμαστε πια δεσμθοι των ισχυρών της ΕΕ ;
Θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει τη δραχμή, ΑΝ είχαμε δυνατή οικονομία, ΑΝ ήμασταν ανταγωνιστικοί, ΑΝ είχαμε παραγωγή που μας έκανε ανεξάρτητους ΑΝ δεν έπεφτε τρελό φαγοπότι με την μεταπολίτευση κτλ κτλ κτλ.
Γενικώς στρώσαμε το μπρος ευρώ και πίσω ρέμα, εδώ και δεκαετίες. Αυτά δεν διορθώνονται με τη μία.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
γκααααααααααααααααααααααααααααααααπ
για να μπει η ελλαδα στο γαμονομισμα τη ληστεψανε με το κολπο χρηματιστηριου με το φαγωμ των χρηματων των ασφαλιστικων ταμειων
με τα κολπα του σιμιτισταν με τη μπραδερ λημαν για ταα πλεονασματ
με τα κολπα του γκαπ και των κηπουρών του παλι με τη μπραδερ λημα που μας εχωσε στην επιτροπια ,με την αποβ ιομηχανιση και φυγη των επιχειρήσεων
για να γινει η ελλας τραπεζικη...δυναμη
για να μπει η ελλαδα στο γαμονομισμα τη ληστεψανε με το κολπο χρηματιστηριου με το φαγωμ των χρηματων των ασφαλιστικων ταμειων
με τα κολπα του σιμιτισταν με τη μπραδερ λημαν για ταα πλεονασματ
με τα κολπα του γκαπ και των κηπουρών του παλι με τη μπραδερ λημα που μας εχωσε στην επιτροπια ,με την αποβ ιομηχανιση και φυγη των επιχειρήσεων
για να γινει η ελλας τραπεζικη...δυναμη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά αν η Ισλανδία ήταν στην ΕΕ θα της επέβαλλε να σώσει με ανακεφαλαιοποιήσεις τις τράπεζες και μετά οι Ισλανδοί θα έχαναν τα σπίτια τους (σου θυμίζει κάτι;) ΕΠΕΛΕΞΑΝ (οικονομική κυριαρχία) να μην πληρώσουν τις τράπεζες και να χαρίσουν στεγαστικά δάνεια. (αυτό σίγουρα δεν σου θυμίζει κάτι).Αίγαγρος έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:08Δεν μιλάω για χώρες που δεσμεύονται από κανόνες εντός ΟΝΕ, αλλά για θέματα που άπτονται πιο τεχνικών οικονομικών ζητημάτων,brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:04 Έτσι λες εσύ. Υπάρχει και μία Ισλανδία, μία Δανία, μία Ουγγαρία,
όπως τα επιτόκια τα οποία επηρεάζονται ούτως ή άλλως από τις σχέσεις των χωρών, ιδιαίτερα όταν έχουν στενές εμπορικές σχέσεις όπως οι παραπάνω χώρες που ανέφερες με χώρες της ευρωζώνης. Ακόμα και για αυτές τις χώρες, υπάρχει στενός συντονισμός με την ΕΚΤ.
Μπορείς να συνδέσεις το ''φαγοπότι στην μεταπολίτευση'' με ότι έγινε από το 1992 (όπως είπε ο εκλιπών Μητσοτάκης) και μετά;Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:15Καλά τώρα με την κρίση, αν είχαμε δικό μας νόμισμα, θα είχαμε γυρίσει στην προϊστορία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:54 Κερδισμένη είναι η οικονομική ελίτ που κυβερνά την Ελλάδα η ο απλός Έλληνας πολίτης ;
Μήπως με την είσοδο μας στην ΕΕ , απωλεσαμε την εθνική μας κυριαρχεια και με την νομισματική μας ένωση είμαστε πια δεσμθοι των ισχυρών της ΕΕ ;
Θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει τη δραχμή, ΑΝ είχαμε δυνατή οικονομία, ΑΝ ήμασταν ανταγωνιστικοί, ΑΝ είχαμε παραγωγή που μας έκανε ανεξάρτητους ΑΝ δεν έπεφτε τρελό φαγοπότι με την μεταπολίτευση κτλ κτλ κτλ.
Γενικώς στρώσαμε το μπρος ευρώ και πίσω ρέμα, εδώ και δεκαετίες. Αυτά δεν διορθώνονται με τη μία.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ρε μλκς μη με γράφετε. Απαντήστε επιτέλους πώς να καθαρίσω τα χρυσά κουτάλια που έχω από το 2002; 
Αν κάναμε τα ίδια με την Ισλανδία το 2009, δεν θα είχαμε να φάμε. Απλά.brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:16Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά αν η Ισλανδία ήταν στην ΕΕ θα της επέβαλλε να σώσει με ανακεφαλαιοποιήσεις τις τράπεζες και μετά οι Ισλανδοί θα έχαναν τα σπίτια τους (σου θυμίζει κάτι;) ΕΠΕΛΕΞΑΝ (οικονομική κυριαρχία) να μην πληρώσουν τις τράπεζες και να χαρίσουν στεγαστικά δάνεια. (αυτό σίγουρα δεν σου θυμίζει κάτι).Αίγαγρος έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:08Δεν μιλάω για χώρες που δεσμεύονται από κανόνες εντός ΟΝΕ, αλλά για θέματα που άπτονται πιο τεχνικών οικονομικών ζητημάτων,brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:04 Έτσι λες εσύ. Υπάρχει και μία Ισλανδία, μία Δανία, μία Ουγγαρία,
όπως τα επιτόκια τα οποία επηρεάζονται ούτως ή άλλως από τις σχέσεις των χωρών, ιδιαίτερα όταν έχουν στενές εμπορικές σχέσεις όπως οι παραπάνω χώρες που ανέφερες με χώρες της ευρωζώνης. Ακόμα και για αυτές τις χώρες, υπάρχει στενός συντονισμός με την ΕΚΤ.
Η παραγωγή μας δεν αρκεί ούτε για να φάμε. Αυτό δεν διορθώνεται μέσα σε μία μέρα. Η Ισλανδία είχε εταιρίες διεθνών συμφερόντων που ήθελαν να την κρατήσουν. Δεν ήταν κράτος-μέλος Ένωσης από την οποία περίμενε επιδοτήσεις για να συντηρηθεί.
Το 1992 δεν είναι μεταπολίτευση;brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:16Μπορείς να συνδέσεις το ''φαγοπότι στην μεταπολίτευση'' με ότι έγινε από το 1992 (όπως είπε ο εκλιπών Μητσοτάκης) και μετά;Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:15Καλά τώρα με την κρίση, αν είχαμε δικό μας νόμισμα, θα είχαμε γυρίσει στην προϊστορία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Δεκ 2018, 14:54 Κερδισμένη είναι η οικονομική ελίτ που κυβερνά την Ελλάδα η ο απλός Έλληνας πολίτης ;
Δεν εξαιρώ τα 90's που ήταν η απίστευτη ευκαιρία να διορθώσουμε τις αμαρτίες των 80's, αλλά οι επιδοτήσεις (σε οτιδήποτε) σπαταλήθηκαν για πλάκα.
Ούτε εξαιρώ τα 00's με το τρελό φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων.
Όπως είπα, αυτά χτίζονται, δεν γίνονται σε μία μέρα επειδή το αποφασίσαμε.
Μακάρι να είχαμε δικό μας νόμισμα και να ήμασταν ανεξάρτητοι. Αλλά αν το κάνουμε τώρα μια και έξω, θα γίνουμε σοβιετία στα τελευταία της.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Northern Spirit
oλα μεταχειρισμενα ητανε..Οπως σημερα στην Αλβανια..Bipsco έγραψε: 29 Δεκ 2018, 15:55 Η Ε.Ε είναι το λεφτόδεντρο της Ελλάδας. Οι Έλληνες μπορούσαν να αγοράσουν BMW γιατί αυξήθηκαν οι εξαγωγές και η παραγωγικότητα της εργασίας.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ακόμα και αν δεν μπορούσαμε να φάμε (που είναι μύθος) την Ισλανδία οι ''εταιρίες διεθνών συμφερόντων'' (άλλος μύθος) είχαν συμφέρον να την κρατήσουν ενώ εμάς όχι ε;Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:22 Αν κάναμε τα ίδια με την Ισλανδία το 2009, δεν θα είχαμε να φάμε. Απλά.
Η παραγωγή μας δεν αρκεί ούτε για να φάμε. Αυτό δεν διορθώνεται μέσα σε μία μέρα. Η Ισλανδία είχε εταιρίες διεθνών συμφερόντων που ήθελαν να την κρατήσουν. Δεν ήταν κράτος-μέλος Ένωσης από την οποία περίμενε επιδοτήσεις για να συντηρηθεί.
Αυτό εννοούσες; Γιατί και το 20132 μεταπολίτευση θα είναι. Οι ''αμαρτίες των 80's'' (sic) είναι άλλος ένας μύθος.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:22 Το 1992 δεν είναι μεταπολίτευση;![]()
Δεν εξαιρώ τα 90's που ήταν η απίστευτη ευκαιρία να διορθώσουμε τις αμαρτίες των 80's, αλλά οι επιδοτήσεις (σε οτιδήποτε) σπαταλήθηκαν για πλάκα.
Μακάρι να είχαμε δικό μας νόμισμα και να ήμασταν ανεξάρτητοι. Αλλά αν το κάνουμε τώρα μια και έξω, θα γίνουμε σοβιετία στα τελευταία της.
Η Κύπρος κουνήθηκε λίγο και είδες τι έγινε.brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:29Ακόμα και αν δεν μπορούσαμε να φάμε (που είναι μύθος) την Ισλανδία οι ''εταιρίες διεθνών συμφερόντων'' (άλλος μύθος) είχαν συμφέρον να την κρατήσουν ενώ εμάς όχι ε;Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:22 Αν κάναμε τα ίδια με την Ισλανδία το 2009, δεν θα είχαμε να φάμε. Απλά.
Όχι μωρέ, όλοι τίμιοι ήταν στα 80's, τόλμησε ποτέ να κλέψει πασόκος; Όποιος το πει αυτό, να πέσει φωτιά και να τον κάψει.brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:29Αυτό εννοούσες; Γιατί και το 20132 μεταπολίτευση θα είναι. Οι ''αμαρτίες των 80's'' (sic) είναι άλλος ένας μύθος.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 16:22 Το 1992 δεν είναι μεταπολίτευση;![]()
Γενικώς δεν έχουμε αντίθετη άποψη για το πως θα έπρεπε να ήμασταν. Και εγώ θα ήθελα να είχαμε δικό μας νόμισμα ή να μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε αυτό. Η διαφορά μας είναι πως εγώ ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Χτίζεται με τον καιρό και ειδικά τώρα, θέλει δεκαετίες δουλειάς.
Τα μπαρουφάκειες απόψεις πως αύριο πάμε στην δραχμή και μας παρακαλάει η Υφήλιος να μας δανείσει χωρίς κέρδος, γιατί είμαστε εμείς, άστα, μόνον καταστροφή φέρνουν. Και γέλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 29 Δεκ 2018, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν είναι το νήμα για την διαφθορά, λάθος πόρτα χτύπησες.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:38 Όχι μωρέ, όλοι τίμιοι ήταν στα 80's, τόλμησε ποτέ να κλέψει πασόκος; Όποιος το πει αυτό, να πέσει φωτιά και να τον κάψει.
Γενικώς δεν έχουμε αντίθετη άποψη για το πως θα έπρεπε να ήμασταν. Και εγώ θα ήθελα να είχαμε δικό μας νόμισμα ή να μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε αυτό. Η διαφορά μας είναι πως εγώ ξέρω πως αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Χτίζεται με τον καιρό και ειδικά τώρα, θέλει δεκαετίες δουλειάς.
Τα μπαρουφάκειες απόψεις πως αύριο πάμε στην δραχμή και μας παρακαλάει η Υφήλιος να μας δανείσει χωρίς κέρδος, γιατί είμαστε εμείς, άστα, μόνον καταστροφή φέρνουν. Και γέλια σε οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γμτ μου κανείς δεν απάντησε πώς καθαρίζονται τα χρυσά κουτάλια που έχω από το 2002.
Θα στείλω e mail στο Boomberg.
Αν νομίζεις πως το αρχικό σχόλιό μου ήταν εκτός θέματος και πως ο διάλογός μας δεν έχει ειρμό, κακώς μιλάμε τόση ώρα. Αγνόησε τα σχόλιά μου και μίλα με τους υπόλοιπους.brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:39Δεν είναι το νήμα για την διαφθορά, λάθος πόρτα χτύπησες.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:38 Όχι μωρέ, όλοι τίμιοι ήταν στα 80's, τόλμησε ποτέ να κλέψει πασόκος; Όποιος το πει αυτό, να πέσει φωτιά και να τον κάψει.
Γενικώς δεν έχουμε αντίθετη άποψη για το πως θα έπρεπε να ήμασταν. Και εγώ θα ήθελα να είχαμε δικό μας νόμισμα ή να μπορούσαμε να επιστρέψουμε σε αυτό. Η διαφορά μας είναι πως εγώ ξέρω πως αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Χτίζεται με τον καιρό και ειδικά τώρα, θέλει δεκαετίες δουλειάς.
Τα μπαρουφάκειες απόψεις πως αύριο πάμε στην δραχμή και μας παρακαλάει η Υφήλιος να μας δανείσει χωρίς κέρδος, γιατί είμαστε εμείς, άστα, μόνον καταστροφή φέρνουν. Και γέλια σε οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο.![]()
Γι' αυτό δεν μπαίνω συχνά πια. Μπαίνω για λίγο να γράψω κάτι και ο κάθε πονεμένος που έχει όρεξη για λογομαχία, αρχίζει το ρεσιτάλ και χάνω την ώρα μου.
Να τα πουλήσεις για να φτιάξεις μήτρα να καλουπώνεις δραχμές. Μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον.brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:40 Γμτ μου κανείς δεν απάντησε πώς καθαρίζονται τα χρυσά κουτάλια που έχω από το 2002.![]()
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Άλλο η διαφθορά και άλλο τι έγινε. Οι άλλες χώρες της ΕΕ ή ακόμα και παγκόσμια, δεν είναι αδιάφθορες. Ενδεικτικά σου λέω πως η χρηματοδότηση των κομμάτων από ιδιώτες στις ΗΠΑ είναι νόμιμη. Εδώ είναι διαφθορά.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:41Αν νομίζεις πως το αρχικό σχόλιό μου ήταν εκτός θέματος και πως ο διάλογός μας δεν έχει ειρμό, κακώς μιλάμε τόση ώρα. Αγνόησε τα σχόλιά μου και μίλα με τους υπόλοιπους.brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:39Δεν είναι το νήμα για την διαφθορά, λάθος πόρτα χτύπησες.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:38 Όχι μωρέ, όλοι τίμιοι ήταν στα 80's, τόλμησε ποτέ να κλέψει πασόκος; Όποιος το πει αυτό, να πέσει φωτιά και να τον κάψει.
Τα μπαρουφάκειες απόψεις πως αύριο πάμε στην δραχμή και μας παρακαλάει η Υφήλιος να μας δανείσει χωρίς κέρδος, γιατί είμαστε εμείς, άστα, μόνον καταστροφή φέρνουν. Και γέλια σε οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο.![]()
Γι' αυτό δεν μπαίνω συχνά πια. Μπαίνω για λίγο να γράψω κάτι και ο κάθε πονεμένος που έχει όρεξη για λογομαχία, αρχίζει το ρεσιτάλ και χάνω την ώρα μου.
Πιο πάνω έβαλα βίντεο με τον Κων. Μητσοτάκη που είπε ότι ήξεραν τι είναι το ευρώ.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Να και το έμεσμα. Κακώς σε πήρα σοβαρά. Καλά κάνεις που δεν μπαίνεις συχνά.Juno έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:42Να τα πουλήσεις για να φτιάξεις μήτρα να καλουπώνεις δραχμές. Μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον.brb και tyt έγραψε: 29 Δεκ 2018, 17:40 Γμτ μου κανείς δεν απάντησε πώς καθαρίζονται τα χρυσά κουτάλια που έχω από το 2002.![]()
Θα στείλω e mail στο Boomberg.![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές