Αργότερα θα βάλω μια δική από το πέταλο στην 13 πρόπερσι το καλοκαίρι, στο ματς με τους βελγους 2=1
Ειναι η στιγμή του γκόλ της ισοφάρισης απο τον Μπέργκ.
H φωτό ειναι απο το καρέ της φάσης στο βίντεο που έδειξε η τηλεόραση.
Ειμαι ο με το πράσινο μπλουζάκι, όρθιος στην τρίτη σειρά επάνω απο «Ο» στο πανώ «Παναθηναϊκός» πίσω απο το τέρμα.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Δυο φορές έχει νικήσει ο Παναθηναϊκός την Παναχαϊκη με 7-1 , και στις δυο ήμουν στο γηπεδο. Η πρώτη φορά ηταν (ουτε θυμάμαι ποία χρονιά) στην Λεωφόρο και η δεύτερη στο ΟΑΚΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 28 Απρ 2018, 02:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γαυρος-Γιουβεντους με το γκολ του Κοντε
Σαραποβα-Σερενα Γουιλιαμς Γουιμπλεντον 2004
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δυο φορές έχει νικήσει ο Παναθηναϊκός την Παναχαϊκη με 7-1 , και στις δυο ήμουν στο γηπεδο. Η πρώτη φορά ηταν (ουτε θυμάμαι ποία χρονιά) στην Λεωφόρο και η δεύτερη στο ΟΑΚΑ.
Στο ματς του ΟΑΚΑ ημουν κι εγω.Ο Γιανναρος ο Γκουμας βαζει το πιο ομορφο γκολ που εχει μπει σε ελληνικο γηπεδο ever.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:31
Ξεκάθαρα και με μεγάλη διαφορά το Μπαρτσα Παναθηναικός,το σουτ του Βλάοβιτς.Όσα χρόνια και να περασουν αυτό το σούτ θα με στοιχείωνει.
Θα το έβαζα σίγουρα στα τοπ τρία.
Τώρα, για παιγνίδια που διαμορφώνουν χαρακτήρα σε τρυφερή ηλικία θα έβαζα την πρόκριση στο γκέτεμποργκ.
Και για πιο πρόσφατα, τα μενγκελικής φύσεως πειράματα των παλληκαριών της νασιονάλμανσάφτ σε βάρος των λουλικών-περονικών ανθρωπίδων ιθαγενων εθνολαϊκιστών, καθώς και οι συνεπακόλουθοι θρήνοι και οδυρμοί των ζαίων
Ω ναι. Δέκα κουταλιές της σούπας να βλέπεις τους κατσιβελους να έχουν σκάσει από ανάσες, να μπηγουν κλάματα μαζί με μύξες καθώς βγάζουν άναρθρες πρωτόγονες κραυγές λυπης ενώ ο φωτεινός πίνακας δείχνει επί του αποτελέσματος τη φυσική εξέλιξη του ανθρώπου.
Εννοείται Επίσης το Αγιαξ Παναθηναϊκός καθώς και το "βατεψες το θρήνο στο λιμάνι, Καπουρανη, Καπουρανη"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στο ματς του ΟΑΚΑ ημουν κι εγω.Ο Γιανναρος ο Γκουμας βαζει το πιο ομορφο γκολ που εχει μπει σε ελληνικο γηπεδο ever.
Ηταν το επαναληπτικό παιχνίδι για το κύπελο και θυμάμαι είχαμε χάσει 2-1 (;) στην Πάτρα.
Στο ΟΑΚΑ προηγηθηκε η Παναχαϊκη και «είχα σκάσει» απο θυμό νόμιζα οτι θα αποκλειστουμε. 'Ημουν στην θύρα πίσω απο το τερμα της Παναχαϊκης και ξαφνικά βλέπω την μπάλα απο το γυριστό του Γκούμα σαν πύραυλο να έρχεται προς τα εμάς !
Ο Γκούμαρος ξαναέβαλε γκολ με τον ίδιο τρόπο κατα των σκωτσέζων στο 1-1 στην Λεωφόρο.