!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
και μετά έρχονται οι δεινόσαυροι τρώνε τον πλαστικό σκύλο και χάνονται, με αυτή την σειρά.
Ποιος τα εξίσωσε εδώ μέσα ρε φίλε τα παιδιά με τα σκυλιά; Όσο για το δεύτερο, για ζώα που είναι πιο καλά από ανθρώπους,Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:51 Αναφέρθηκα σ' αυτούς που εξίσωσαν παιδιά με σκυλιά ή μίλησαν για ζώα που είναι πιο καλά από τους ανθρώπους.
μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω. Ο όρος "σκατόψυχος" π.χ. δημιουργήθηκε για να περιγράφει δίποδα και όχι άλλα ζώα.
αυριο πορεία στο κεντρο για να πάψουν οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες να βασανίζουν σκυλάκια.
"Εμενανε κανένα ζώο δε με πλήγωσε ΠΟΤΕ!".Αίγαγρος έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:29Ποιος τα εξίσωσε εδώ μέσα ρε φίλε τα παιδιά με τα σκυλιά; Όσο για το δεύτερο, για ζώα που είναι πιο καλά από ανθρώπους,Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:51 Αναφέρθηκα σ' αυτούς που εξίσωσαν παιδιά με σκυλιά ή μίλησαν για ζώα που είναι πιο καλά από τους ανθρώπους.
μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω. Ο όρος "σκατόψυχος" π.χ. δημιουργήθηκε για να περιγράφει δίποδα και όχι άλλα ζώα.
Ναι, προφανώς: μιλάμε για ΖΏΑ, nothing more-nothing less.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mole την 28 Δεκ 2018, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
So hab ich dich schon unbedingt
Προσωπικο περιστατικο
Περπαταω μεσα στην πλατεια Αριστοτελους. Πλησιαζω στην Ερμου αν θυμαμαι καλα και παω να την περασω. Απο απεναντι εχει μια σταση λεωφορειου με περιπου καμια εικοσαρια ατομα και μια ομαδα σκυλων. Απο την απεναντι μερια του δρομου ενας απο τους σκυλους γυρναει σε εμενα την προσοχη του και περναει το δρομο για να με πλησιασει. Μολις φτανει κοντα μου κανει, για εναν ακατανοητο λογο (μπορει να καταλαβε καποια ανησυχια μου αν και ημουν μακρια πριν αρχισει το μπασιμο) περνει επιθετικη σταση και αρχιζει να με γαβγιζει και να προσπαθει να χωθει. Περιμενω λοιπον να χωθει καλα και στην καταλληλη στιγμη να του χωσω μια κλωτσια για να φοβηθει και να φυγει. Για κακη μου τυχη οταν ο σκυλος τελικα εκανε το μπασιμο και παρα τις προσπαθειες μου οι κλωτσιες μου βρηκαν ολες αερα, λογο του χοντρου μπουφαν που φορουσα, λογο των κιλων μου και λογω του οτι δεν το πηρα και τοσο πατριωτικα το πραγμα προφανως, ο σκοπος μου ηταν να διωξω το σκυλο.
Με το που ριχνω λοιπον πεντε εξι κλοτσιες στον αερα, τα διποδα ζωα απο την αλλη πλευρα, σοκαριστηκαν. Σοκαριστηκαν κυριοι! Σοκαριστηκαν με εναν χοντρο που προσπαθει να διαφυλαξει τη σωματικη του ακεραιοτητα απο εναν ψυχανωμαλο κοπριτη ριχνοντας κακην κακως αργες και ατσουμπαλες κλωτσιες στον αερα.
ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ δεν βρεθηκε να βαλει μια φωνη στο κοπροσκυλο που μαζι με τις δικες μου προσπαθειες το πιθανοτερο θα ηταν οτι θα τον τρομαζε και θα τραβουσε πισω.
Ε πασει περιπτωση εγω προσπαθω να περασω το δρομο και να απομακρυνθω απο το κωλοσκυλο, φτανω με την πλατη γυρισμενη στη σταση και στραμενος παντα στο σκυλο που συνεχιζει το μπασιμο του.
Εκει λοιπον συμβαινουν δυο πραγματα ταυτοχρονα.
Οι διποδοι μαλακες με πιανουν απο τα μουτρα γιατι λεει παω να χτυπησω το σκυλο (λες και ειχα κανα ζορι τετοιο) και τα αλλα κωλοσκυλα που αποτελουσαν ομαδα της αγελης αρχιζουν και μαζευοντε γυρω απο το αλφα κωλοσκυλο και κανουν ομαδικο μπασιμο πλεον. Αυτα συμβαινουν ταυτοχρονα. Οι ψυχασθενεις μου τη λενε ασταματητα και τα κωλοσκυλα συντασοντε και μπαινουν.
Για να μη τα πολυλογω και ενω προσπαθω να προστατευτω απο τον κοπριτη, προσπαθω ταυτοχρονα να πεισω εναν μαλακα οτι οτι το σκυλι ειναι επιθετικο και αυτην ακριβως τη στιγμη προσπαθει να βρει ανοιγμα να με δαγκωσει. Φυσικα ο μαλακας, οντας μαλακας αντι για την πραγματικοτητα που εξελισοταν μπροστα του προτιμαει να πιστεψει τις αφελεις ηλιθιοτητες που ειχε στο κεφαλι του. Του λεω λοιπον ξανα οτι το σκυλι ειναι επιθετικο και πρεπει να το τρομαξω γιατι θα παρασυρει και τα αλλα μαζι του και τη στιγμη εκεινη ο σκυλος μου δαγκωνει το μανικι του μπουφαν. Ο μαλακας παρ ολο που το βλεπει συνεχιζει της μαλακιες του.
Εκει πραγματικα δεν αντεξα, επαθα κυριολεκτικα πολιτισμικο σοκ. Δεν μπορουσα να πιστεψω στα ματια με αυτο που εβλεπα να συμβαινει σε συνανθρωπους μου. Τους τραβηξα απο ενα καλο βρισιμο ολους, τους υποσχεθηκα πως αν ακουσω πως αυριο η μεθαυριο κανενα σκυλι εδω, δαγκωσε κανενα παιδι θα ψαξω και θα τους βρω, τουλαχιστον το μαλακα που τον θυμομουν. Και με ελιγμους σιγα σιγα απομακρυνθηκα απο το μερος.
Πραγματικα ομως αυτο που εζησα με στιγματισε. Δεν μπορουσα να φανταστω οτι οι ανθρωποι μπορουν να γινουν τοσο αφελεις, τοσο υποβολιμοι σε ανοησιες και τοσο αρνητες μιας πολυ απλης πραγματικοτητας.
*Τα πραγματα εγιναν ακριβως ετσι οπως τα λεω και δεν υπαρχει καμια αλλη εκδοχη, ενας χοντρος να του την πεφτει αναιτια ενας σκυλος και να προσπαθει να το απομακρυνει με ατσαλες κλωτσιες της πλακας, το τονιζω, ακριβως ετσι οπως τα λεω.
Περπαταω μεσα στην πλατεια Αριστοτελους. Πλησιαζω στην Ερμου αν θυμαμαι καλα και παω να την περασω. Απο απεναντι εχει μια σταση λεωφορειου με περιπου καμια εικοσαρια ατομα και μια ομαδα σκυλων. Απο την απεναντι μερια του δρομου ενας απο τους σκυλους γυρναει σε εμενα την προσοχη του και περναει το δρομο για να με πλησιασει. Μολις φτανει κοντα μου κανει, για εναν ακατανοητο λογο (μπορει να καταλαβε καποια ανησυχια μου αν και ημουν μακρια πριν αρχισει το μπασιμο) περνει επιθετικη σταση και αρχιζει να με γαβγιζει και να προσπαθει να χωθει. Περιμενω λοιπον να χωθει καλα και στην καταλληλη στιγμη να του χωσω μια κλωτσια για να φοβηθει και να φυγει. Για κακη μου τυχη οταν ο σκυλος τελικα εκανε το μπασιμο και παρα τις προσπαθειες μου οι κλωτσιες μου βρηκαν ολες αερα, λογο του χοντρου μπουφαν που φορουσα, λογο των κιλων μου και λογω του οτι δεν το πηρα και τοσο πατριωτικα το πραγμα προφανως, ο σκοπος μου ηταν να διωξω το σκυλο.
Με το που ριχνω λοιπον πεντε εξι κλοτσιες στον αερα, τα διποδα ζωα απο την αλλη πλευρα, σοκαριστηκαν. Σοκαριστηκαν κυριοι! Σοκαριστηκαν με εναν χοντρο που προσπαθει να διαφυλαξει τη σωματικη του ακεραιοτητα απο εναν ψυχανωμαλο κοπριτη ριχνοντας κακην κακως αργες και ατσουμπαλες κλωτσιες στον αερα.
ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ δεν βρεθηκε να βαλει μια φωνη στο κοπροσκυλο που μαζι με τις δικες μου προσπαθειες το πιθανοτερο θα ηταν οτι θα τον τρομαζε και θα τραβουσε πισω.
Ε πασει περιπτωση εγω προσπαθω να περασω το δρομο και να απομακρυνθω απο το κωλοσκυλο, φτανω με την πλατη γυρισμενη στη σταση και στραμενος παντα στο σκυλο που συνεχιζει το μπασιμο του.
Εκει λοιπον συμβαινουν δυο πραγματα ταυτοχρονα.
Οι διποδοι μαλακες με πιανουν απο τα μουτρα γιατι λεει παω να χτυπησω το σκυλο (λες και ειχα κανα ζορι τετοιο) και τα αλλα κωλοσκυλα που αποτελουσαν ομαδα της αγελης αρχιζουν και μαζευοντε γυρω απο το αλφα κωλοσκυλο και κανουν ομαδικο μπασιμο πλεον. Αυτα συμβαινουν ταυτοχρονα. Οι ψυχασθενεις μου τη λενε ασταματητα και τα κωλοσκυλα συντασοντε και μπαινουν.
Για να μη τα πολυλογω και ενω προσπαθω να προστατευτω απο τον κοπριτη, προσπαθω ταυτοχρονα να πεισω εναν μαλακα οτι οτι το σκυλι ειναι επιθετικο και αυτην ακριβως τη στιγμη προσπαθει να βρει ανοιγμα να με δαγκωσει. Φυσικα ο μαλακας, οντας μαλακας αντι για την πραγματικοτητα που εξελισοταν μπροστα του προτιμαει να πιστεψει τις αφελεις ηλιθιοτητες που ειχε στο κεφαλι του. Του λεω λοιπον ξανα οτι το σκυλι ειναι επιθετικο και πρεπει να το τρομαξω γιατι θα παρασυρει και τα αλλα μαζι του και τη στιγμη εκεινη ο σκυλος μου δαγκωνει το μανικι του μπουφαν. Ο μαλακας παρ ολο που το βλεπει συνεχιζει της μαλακιες του.
Εκει πραγματικα δεν αντεξα, επαθα κυριολεκτικα πολιτισμικο σοκ. Δεν μπορουσα να πιστεψω στα ματια με αυτο που εβλεπα να συμβαινει σε συνανθρωπους μου. Τους τραβηξα απο ενα καλο βρισιμο ολους, τους υποσχεθηκα πως αν ακουσω πως αυριο η μεθαυριο κανενα σκυλι εδω, δαγκωσε κανενα παιδι θα ψαξω και θα τους βρω, τουλαχιστον το μαλακα που τον θυμομουν. Και με ελιγμους σιγα σιγα απομακρυνθηκα απο το μερος.
Πραγματικα ομως αυτο που εζησα με στιγματισε. Δεν μπορουσα να φανταστω οτι οι ανθρωποι μπορουν να γινουν τοσο αφελεις, τοσο υποβολιμοι σε ανοησιες και τοσο αρνητες μιας πολυ απλης πραγματικοτητας.
*Τα πραγματα εγιναν ακριβως ετσι οπως τα λεω και δεν υπαρχει καμια αλλη εκδοχη, ενας χοντρος να του την πεφτει αναιτια ενας σκυλος και να προσπαθει να το απομακρυνει με ατσαλες κλωτσιες της πλακας, το τονιζω, ακριβως ετσι οπως τα λεω.
Οχι για καφε ημουν
Παιδια δεν ειναι πυρηνικη φυσικη η αντιμετωπιση των επιθετικων σκυλιων.Εφαρμοστε τα παρακατω 4 βηματα.
1)Οσο ειναι σε αποσταση,του μιλαμε με γλυκολογα
Αν δουμε οτι γρυλιζει και μας πλησιαζει
2)Το κοιταμε καλα καλα στα ματια,με μισος και προχωραμε προς το μερος του
Αν δεν κανει πισω βηματα
3)Σκυβουμε και παιρνουμε μια αορατη πετρα απο κατω και κανουμε οτι θα του την πεταξουμε
Αν συνεχιζει να ειναι επιθετικο και παει να μας ορμιξει
4)Το αρχιζουμε στις κλωτσιες
Επιτυχια 100%
1)Οσο ειναι σε αποσταση,του μιλαμε με γλυκολογα
Αν δουμε οτι γρυλιζει και μας πλησιαζει
2)Το κοιταμε καλα καλα στα ματια,με μισος και προχωραμε προς το μερος του
Αν δεν κανει πισω βηματα
3)Σκυβουμε και παιρνουμε μια αορατη πετρα απο κατω και κανουμε οτι θα του την πεταξουμε
Αν συνεχιζει να ειναι επιθετικο και παει να μας ορμιξει
4)Το αρχιζουμε στις κλωτσιες
Επιτυχια 100%
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ενώ οι Ρωμαίοι που ήταν ζωόφιλοι, σκοτώνανε δικούς τους στρατιώτες.foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:17 Λίγο ακόμα ψάξιμο και βλέπουμε ότι οι αγαπημένοι της Γαλής (και πολλών ζωόφιλων όπως του Χίτλερ για λόγους που είναι πάρα πολύ της παρούσης), δηλαδή οι Σπαρτιάτες είχαν το ωραιότατο έθιμο να βάζουν εφήβους να θυσιάζουν ένα κουτάβι πριν από κάθε μάχη.
Σκοτώνανε κουτάβια για να τους πάει καλά η μέρα.
You can't make this shit up.
Συμπέρασμα: Oι δικοί μου αγαπημένοι ήταν πολύ πιο ανθρωπιστές από τους δικούς σου, μικρό μου κουταβάκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υπερκουλτουριάρης
Νομοτελειακά όποιος σέρνει γατιά,σκυλιά,κροκόδειλους κ.λ.π. είναι κωμικοτραγικό άτομο. Πιστεύω στο απαρχαίντ, είμαι λιμπεραλ,αν θες πάρε και πίπα στον σκύλο,αλλά μην ενοχλείς. Όχι στον δημόσιο χώρο, όχι στις οικοδομές. Καιρός να μάθουν να σέβονται και εμάς που γίναμε βέγκαν γιατί είμαστε εχθρόζωοι.
Αυτό το χάλι υπάρχει μόνο στην Ελλάδα.
Αυτό το χάλι υπάρχει μόνο στην Ελλάδα.
Mole έγραψε: 27 Δεκ 2018, 16:55 Κυρίως θλίψη μου προκαλούν τα σκυλιά. Είναι το μοναδικό ζώο που όταν το βλέπω σκέφτομαι: "άνθρωπος" - όχι εννοώντας "είναι σαν άνθρωποι (τι ωραία!) ", αλλά ότι η επίδραση του ανθρώπου στο συγκεκριμένο ζωο είναι τόσο προφανής που μοιάζει να τα εντάσσει στην κατηγορία του πολιτισμού, ως άλλο ένα πολιτιστικό αντικείμενο. Για να το θέσω κι αλλιως: Δε νομίζω να υπάρχει άλλο ζώο του οποίου η απόλυτη τραγωδία είναι να μείνει ακηδεμονευτο. Ακόμα κι αν υπάρχει κάτι ευγενές στην ανθρώπινη επιθυμία να βιώνει κάνεις τη χαοτική ζώσα φύση δίπλα του, ως ταίρι του, δεν μπορώ να φανταστώ μια πιο τρανταχτή απόδειξη της διαστροφης της απ'οτι τον κατοικίδιο σκύλο.
.
Φίλε .... δέν ξέρω αν σέ καταλαβαίνω όπως θά ήθελες ....
Ο σκύλος φαίνεται νά έπαιξε ρόλο καί νά εκπολίτισε πιό γρήγορα τό ζώο άνθρωπο ....
Τό ότι μύριζε τήν αρκούδα ή τόν ανθρώπινο εχθρό δίνοντας πλεονέκτημα άμυνας ή διαφυγής
λειτούργησε σάν έκτη αίσθηση ή σάν Θεία Πρόνοια καί μάς έσωσε από τό θάνατο εμάς ή τά κοπάδια μας .....
Σύν ότι όντας ατρόμητο βοηθούσε μέ νύχια καί με δόντια στίς όποιες μάχες μας .....
Δέν τόν εξημερώσαμε ή τόν κάναμε φίλο γιά πλάκα .... ήταν ένα "έξυπνο" Εργαλείο .... όπως καί τό Άλογο ....
Σήμερα η χρησιμότητά του άλλαξε γίνοντας πληρωμένη παρέα καί ντεκόρ τού σπιτιού μέ ολίγη επίδειξη νεοπλουτισμού
Οι πιό τραγικοί .... νομίζουν τι τούς "καταλαβαίνουν" .... καί οι τραγικότεροι ότι τά " έσωσαν "..... ή οτι δέν θά ζούσαν άν δέν υπήρχαν " αυτοί " οι "φιλεύσπλαγχνοι φιλόζωοι " ....
Ως πρός τό χέσιμο όπου νάναι .... άν τό έκανε άνθρωπος θά φώναζαν σάν υστερικοί τήν αστυνομία .....
Λέ καταστασιόν τρέ απελπιστίκ ..... καί μή χειροτερίκ .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
stergiosbik
Κατι πηρε το ματι μου οτι ενα πιτ μπουλ δαγκωσε στο προσωπο ενα 6χρονο παιδι.
https://www.infokids.gr/sok-sto-ilion-p ... e-sto-pro/stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2018, 20:00 Κατι πηρε το ματι μου οτι ενα πιτ μπουλ δαγκωσε στο προσωπο ενα 6χρονο παιδι.
https://www.zarpanews.gr/epathan-sok-ak ... ka-organa/
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
3χρονοparafrwn έγραψε: 28 Δεκ 2018, 20:07 Κατι πηρε το ματι μου οτι ενα πιτ μπουλ δαγκωσε στο προσωπο ενα 6χρονο παιδι.
Μπροστά στον ιδιοκτήτη του σκύλου και στον πατέρα της μικρής.
Προσπαθούσαν και οι δύο να πάρουν το κοριτσάκι από τα δόντια του σκύλου και δεν μπορούσαν.
Το κοριτσάκι μπήκε με τον πατέρα της να πει τα κάλαντα σε ένα μαγαζί, ο σκύλος ήταν ενός θαμώνα που τους διαβεβαίωσε ότι είναι ακίνδυνος.
Σήμερα έμαθες ότι υπάρχουν και σκύλοι.Αίγαγρος έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:29 μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Καιρός να μάθουν να σέβονται και εμάς που γίναμε βέγκαν γιατί είμαστε εχθρόζωοι.
Διαφωνώ,
Το ζήτημα είναι να κατανοήσει και να εκτιμησει κάνεις τη διαφορά ως τέτοια - πέρα από εξιδανικευσεις, ρομαντισμους, παθολογικές συμπεριφορες κλπ-κλπ.ADORNO: The animal phase in which one does nothing at all cannot be retrieved.
HORKHEIMER: Happiness would be an animal condition viewed from the perspective of whatever has ceased to be animal.
ADORNO: Animals could teach us what happiness is.
Μπα. Εκεί που το βλέπεις να ριζοσπαστικοποιειται είναι όπου/οταν γενικευεται η μοναξιά.
So hab ich dich schon unbedingt
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-