Το ίδιο και το κονσεπτ της παιδικής ηλικίας.
Σκύλοι: ιτς νοτ τζαστ φορ πρόβατα ένυ μόρ.
Το ίδιο και το κονσεπτ της παιδικής ηλικίας.
Δεν ήταν ούτε στην κλασική Αθήνα, 2500 χρόνια πρινStalker έγραψε: 28 Δεκ 2018, 17:00Το ίδιο και το κονσεπτ της παιδικής ηλικίας.
Σκύλοι: ιτς νοτ τζαστ φορ πρόβατα ένυ μόρ.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τα σχολια της εσθηρ,δεν λνεε οτι τα ζωα σαν ειδος ειναι ανωτερα απ τους ανθρωπους σαν ειδος,λενε οτιUppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:40Τα είδα κι εγώ κι άλλοι, δες π.χ. τα σχόλια της Εσθήρ. Ναι, Νάνε. Οι απόψεις μπορούν να είναι ηθικές ή ανήθικες. Όπως το να έχεις την άποψη ότι η ζωή των μαύρων δεν έχει αξία, ή ότι ο βιασμός είναι καλό πράγμα. Αυτό θα συζητήσουμε; Τώρα θες να απαντήσεις για να απαντήσεις κάτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:36Ωραία. Δεν τα είδα τα σχόλια αλλά αν δεν είχαν ένα σπαθί να αποκεφαλίζουν αυτούς που είναι πιο ανήθικοι από το σκύλο τους, δεν καταλαβαίνω πως είναι ανήθικη η ίδια η φράση.Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:22
Ορθό ηθικά προφανώς. Για αυτό μιλάμε. Άλλη μία φορά είσαι εκτός. Εγώ σχολίασα σχολιαστές εδώ που είπαν επί λέξει για ζώα καλύτερα από ανθρώπους. Δεν πήρα το πως μιλάει ο άλλος στο σκύλο του και το μετέτραψα σε ηθική θέση για να το σχολιάσω.
,καποιοι βρωμομαλακες ειναι κατωτεροι απο τα ζωα και αυτο σαφως και το υποστηριζω.Δηλαδη θα μου συγκρινεις τον ταλιμπαν που ζωνεται με εκρηκτικα και σκοτωνουν αθωους ανθρωπους,με σκυλους/οδηγους;Ή γενικοτερα με οποιοδηποτε ζωο;ή μηπως τα σιχαματα που σκοτωσαν την φοιτηρια στην ροδο;; Ποιο ειναι ανωτερο,για πες;Και με τους βρωμομαλακες λεμε τι θα γινει,αλλα εχουν δικαιωμα και αυτοι να ζουνε και να γραφουν κιολας και εδω.Τους ανεχομαστε,αν και ειναι πολυ κατωτεροι απο τα ζωα.
Στα απαυτα μου που κανεις συζητηση,ουτως η αλλως εισαι ανικανος για συζητηση.Οταν ομως αναφερεσε σε Εμενα,θα τα ακους.Γκεγκε;Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 17:24 Δεν κάνω συζήτηση με σένα. Εξήγησα στο Νάνο, με τον οποίο μπορώ κι επιλέγω να συζητήσω, σε τι αναφερόμουν.
Εγω ειμαι μια χαρα,πολυ καλα θα ελεγα.....
In the context of sacrifice, the dog was employed primarily

To ξαναγράφω γιατί μπορεί να μην το ξέρεις...Stalker έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:45Αν κάποιος μπαίνει στο λούκι να προσπαθεί να διαλέξει πλευρά από τις αρλούμπες που γράφονται σε αυτό το νήμα το κάνει επειδή έχει δικά του απωθημένα σχετικά με το ζήτημα, είναι όλο κι όλο αυτό που λέω.Uppercut έγραψε: 28 Δεκ 2018, 14:43 Και τα δύο είναι ηλιθιότητες. Ποιο θεωρείς πιο σοβαρό; Το να θεωρεί κάποιος ότι πρέπει να πληρώνουν κάτι οι ιδιοκτήτες σκύλων ή το να εξισώνει σκύλους με παιδιά και να λέει για ζώα που είναι καλύτερα από ανθρώπους;
Η σχέση ανθρώπου-σκύλου είναι θέμα λυμένο εδώ και δεκαπέντε χιλιάδες χρόνια.
Μόνο ο λατρεμένος Φος θα μπορούσε να ανακατέψει μυθολογικές τελετουργίες προς τιμή του Λίνου με την κυνοφιλική στάση των Αθηναίων της Κλασικής εποχήςfoscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 17:41 Μόνο οι λατρεμένοι αρχαίοι θα μπορούσαν να έχουν γιορτή που μια φορά το χρόνο σκότωνες ό,τι σκυλί πετύχαινες στο δρόμο![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:01Μόνο ο λατρεμένος Φος θα μπορούσε να ανακατέψει μυθολογικές τελετουργίες προς τιμή του Λίνου με την κυνοφιλική στάση των Αθηναίων της Κλασικής εποχήςfoscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 17:41 Μόνο οι λατρεμένοι αρχαίοι θα μπορούσαν να έχουν γιορτή που μια φορά το χρόνο σκότωνες ό,τι σκυλί πετύχαινες στο δρόμο![]()