!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταγγελία αναρχικού!
Re: Καταγγελία αναρχικού!
απ το σταν ερχεται καθαρο ασπρο πραμμα
παιρνουν λοιπον τις δουλειες των μαλακηδων
παιρνουν λοιπον τις δουλειες των μαλακηδων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Το οτι το ρεπορταζ ειναι τετοιου επιπεδου το προσπερναει ο γκολντενακος μας.
Γκολντεν, η εικονα που εχεις για τους αναρχικους ειναι τοσο λανθασμενη οσο και αυτη που εχεις για τους εθνικιστες. Καμια εκπληξη φυσικα αν ενημερωνεσε απο τοι σταρ και το σαιτ της ΧΑ
Γκολντεν, η εικονα που εχεις για τους αναρχικους ειναι τοσο λανθασμενη οσο και αυτη που εχεις για τους εθνικιστες. Καμια εκπληξη φυσικα αν ενημερωνεσε απο τοι σταρ και το σαιτ της ΧΑ
- Golden Age
Το βίντεο που παραθέτεις δεν είναι βίντεο απο ρεπορταζ, αλλά βίντεο απο "σατυρική" εκπομπή του ΣΚΑΪ και στο μικρόφωνο είναι ηθοποιοί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:49 Το οτι το ρεπορταζ ειναι τετοιου επιπεδου το προσπερναει ο γκολντενακος μας.
Γκολντεν, η εικονα που εχεις για τους αναρχικους ειναι τοσο λανθασμενη οσο και αυτη που εχεις για τους εθνικιστες. Καμια εκπληξη φυσικα αν ενημερωνεσε απο τοι σταρ και το σαιτ της ΧΑ![]()
Το βίντεο που παρέθεσα εγώ όμως είναι βίντεο απο ρεπορτάζ και στο μικρόφωνο είναι δημοσιογράφος και αναρχικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 28 Δεκ 2018, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
όσο είναι δημοσιογράφος αυτό το σούργελο, τόσο είναι αναρχικός το άλλο σούργελοGolden Age έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:53 Το βίντεο που παρέθεσα εγώ όμως είναι βίντεο απο ρεπορτάζ και στο μικρόφωνο είναι δημοσιογράφος και αναρχικός.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν αμφεβαλα ουτε για ενα λεπτο οτι πιστευεις τετοια "ρεπορταζ".Golden Age έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:53 Το βίντεο που παρέθεσα εγώ όμως είναι βίντεο απο ρεπορτάζ και στο μικρόφωνο είναι δημοσιογράφος και αναρχικός.
- Golden Age
Ναι ξέρω ξέρω. Οι πραγματικοί αναρχικοί είναι κατα της βίας, φορούν ύφασμα με αφλάδι στο μέτωπο και περιμετρικά στο κεφάλι και μιλούν τραγουδιστά.Beria έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:55όσο είναι δημοσιογράφος αυτό το σούργελο, τόσο είναι αναρχικός το άλλο σούργελοGolden Age έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:53 Το βίντεο που παρέθεσα εγώ όμως είναι βίντεο απο ρεπορτάζ και στο μικρόφωνο είναι δημοσιογράφος και αναρχικός.
![]()
Κάποιοι προσπαθούν να υποστηρίξουν τί? Οτι οι αναρχικοί δεν είναι γελοίοι, θρασύδειλοι και πρεζάκηδες?
Ε, όχι.
Το όνομα καθώς και η χασικλόφατσα του "Ρέγγα" (οι φίλοι του τον αποκαλούν έτσι)
είναι γνωστά στο διαδίκτυο.
Μπροστά του, ο πρεζάκιας του βίντεο στο αρχικό πόστ φαντάζει λόγιος.
Ε, όχι.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kh-shmaia/Έγδυσε ανήλικο επειδή είχε στη μπλούζα του την ελληνική σημαία!
Το όνομα καθώς και η χασικλόφατσα του "Ρέγγα" (οι φίλοι του τον αποκαλούν έτσι)
Μπροστά του, ο πρεζάκιας του βίντεο στο αρχικό πόστ φαντάζει λόγιος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Α εντάξει τότε. Είναι από ρεπορτάζ το βίντεο, ΟΚGolden Age έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:53Το βίντεο που παραθέτεις δεν είναι βίντεο απο ρεπορταζ, αλλά βίντεο απο "σατυρική" εκπομπή του ΣΚΑΪ και στο μικρόφωνο είναι ηθοποιοί.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:49 Το οτι το ρεπορταζ ειναι τετοιου επιπεδου το προσπερναει ο γκολντενακος μας.
Γκολντεν, η εικονα που εχεις για τους αναρχικους ειναι τοσο λανθασμενη οσο και αυτη που εχεις για τους εθνικιστες. Καμια εκπληξη φυσικα αν ενημερωνεσε απο τοι σταρ και το σαιτ της ΧΑ![]()
Το βίντεο που παρέθεσα εγώ όμως είναι βίντεο απο ρεπορτάζ και στο μικρόφωνο είναι δημοσιογράφος και αναρχικός.
- Golden Age
Παλιός αναρχικός τα λέει. Όχι δημοσιογράφος.
Είπαμε, κανένας ανάρχας δε παίρνει ναρκωτικά, δεν είναι κοινός ποινικός και σίχαμα της κοινωνίας, είναι όλοι μορφωμένοι, ευαίσθητοι και πολεμιστές-ποιητές. Σίγουρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- blackpaint
μπατσοι τιβι νεοναζι.mp4
- Golden Age
Ακόμη πιπιλάτε αυτό το παραμύθι;
Μέχρι ακι η κουτσή Μαρία σας έχει πάρει πρέφα πια. Μπάτσοι - tv - αναρχικοί κλπ.
Γκολντεν, θες να παιξουμε ενα παιχνιδι?Golden Age έγραψε: 28 Δεκ 2018, 19:32![]()
Ακόμη πιπιλάτε αυτό το παραμύθι;
Μέχρι ακι η κουτσή Μαρία σας έχει πάρει πρέφα πια. Μπάτσοι - tv - αναρχικοί κλπ.
Για καθε 10 φωτογραφιες που θα σου βαζω με ΜΑτατζιδες που εχουν εθνικιστικα συμβολα στο κρανος τους, θα μου βαζεις μια με αναρχικα συμβολα.
Η' αν προτιμας, για καθε 10 μελη (μπατσοι, στρατιωτικοι, κτλ) που ανηκουν στην ΧΑ θα μου βαζεις εναν που ανηκει στον αναρχικο χωρο.
Ειναι επιεικως αστειο να προσπαθεις να μας πεισεις οτι τα σωματα ασφαλειας προσκεινται στον αντιεξουσιαστικο χωρο. Γελανε και οι servers. Τετοια σχολια σε γελοιοποιουν ακομα περισσοτερο.
Γιατι να ειναι μουφα το βιντεακι ; Τι νομιζετε οτι ειναι οι αναρχικοι ; Τιποτα σοβαροι ανθρωποι ; Τιποτα επιστημονες ;
Τετοιοι ειναι.
Τετοιοι ειναι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
the comet the course the tail
star: εγγύηση. ρεπορτάζ για καθυστερημένους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 94 Απαντήσεις