Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2018, 12:17
Και ..η ελληνικη δικαιοσυνη εχει το εξης προβλημμα με αυτη την δικη του κοσμηματοπωλη
Αν τον καταδικασει , αυτο θα ειναι αιτια για μπαραζ διαρηξεων και ληστειων
Αν τον αθωωσει , ολοι οι μαγαζατορες η οι παπουδες με τα οπλα θα προβαινουν σε πραξεις αυτοδικιας ..
Και μια δικαστικη αποφαση λογαριαζει και τον κοινωνικο τετοιο αντικτυπο που θα εχει ως αποφαση ..
Αρα το πιθανο ειναι η ποινη να ειναι μικρη , δεδομενου το οτι ειναι υπερηλικας και αρρωστος
Δεν νομίζω ότι η ποινή που θα επιβληθεί στον κοσμηματοπώλη θα επηρεάσει αυτούς που θα αυτοδικήσουν στο μέλλον, γιατί σε στιγμές έντασης κανείς δεν μπαίνει σε τέτοιους προβληματισμούς. Περισσότερο αντίκτυπο θα έχει στους παρατηρητές.
Και με την τροπή που πήρε η υπόθεση με τους αστυνομικούς, γίνεται σαφές ότι δεν υπάρχει ουδείς λόγος για έγκαιρη προσέλευση της αστυνομίας.
..θελω να πω φιλη Γαλη , πως στην εκδικαση αυτης της υποθεσης θα ληφθουν υποψη και αλλες παραμετροι , περα και εξω απο την αποδοση της δικαιοσυνης σε αυτη την ποινικη υποθεση καθ αυτο
Κι εγώ για την αξιολόγηση αυτών των παραμέτρων έγραψα, φίλε Αινειάν.
Κι επειδή όλοι γνωρίζουμε ποιες ακριβώς είναι οι παράμετροι που είναι σημαντικές σε κάποιες φάσεις, η κατάσταση θα συνεχίσει ως έχει.
Οι ανεξάρτητοι θεσμοί θα συνεχίζουν να παριστάνουν τους ανεξάρτητους και αδιάβλητους κι εμείς θα συνεχίσουμε να παριστάνουμε ότι τους σεβόμαστε.
Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα, άλλαξαν τρεις επικεφαλής και ο τελευταίος χρειάστηκε ένα μήνα για να ολοκληρώσει την ΕΔΕ καθώς ξεκίνησε τη διαδικασία εξαρχής.
Δεν ξέρω πώς το αντιλαμβάνεσαι εσύ, ξέρω όμως πώς το αντιλαμβάνομαι εγώ σε σχέση με την συριζοκυβέρνηση.
Με πρόλαβες. Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Ξέρει κανείς γιατί έπρεπε να αλλάξουν τρεις;
για να βρεθει αυτος που θα εκτελουσε οσα ο συριζα διετασσε
γαμτα ΜΟΝΟ εν ελλαδι τετοια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:53
που την πήρε βγήκε στη σύνταξη με τις κρίσεις (που έγιναν μέσα στον Νοέμβρη) και άρα ξανάλλαξε χέρια.
Επειδή λες κρίσεις, να προστεθεί εδώ ότι αν ισχύει ότι λες, αυτός που έφυγε δεν έφυγε οικειοθελώς αλλά τον αποστρατεύσανε για κάποιους λόγους.
Και οι κουτση μαρια ξερει οτι οι μισοι ανωτατοι αποστρατευονται σε καθε κριση λογω της πυραμιδικης δομης της ιεραρχιας και του κανονα της παλαιοτητας.
Το Μετωπο Λογικης στην οθονιτσα του ονειρευεται συνωμοσιες υπερ Ζακ και μετα φωναζει ΜΑΜΑΑΑΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ;
Και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι αν θέλαν να μην τον αποστρατεύσουν, δεν θα τον αποστρατεύανε.
Επίσης, και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι όπως είπες οι κρίσεις ήταν "έκτακτες".
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2018, 10:15
Δεν είναι ακριβως ενα νεο παιδι που πεθανε ...
Πώς θα τον χαρακτήριζες; Πού είναι η ένστασή σου;
Είπαμε, ισχύει η νεοτενία στο ανθρώπινο είδος, αλλά έναν 33χρονο μπορεί να τον δει σαν παιδί μόνο άνθρωπος με τριψήφια ηλικία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το επεισόδιο στο απέναντι από το κοσμηματοπωλείο κατάστημα (τυροπητάδικο) δεν το έχουν πιάσει καλά οι κάμερες, αλλά φαίνεται να είναι της μορφής ότι ο Κωστόπουλος πήγε να μπει μέσα και οι υπάλληλοι τον είδαν πρεζόνι και του είπαν "φίλε αραίωνε". Αυτό το πράγμα δείχνει να έγινε.
Οι κλωτσές που έφαγε από τον κοσμηματοπώλη ήταν απόλυτα δικαιολογημένες διότι εκτός από κλέφτης που ήταν, κράταγε και τον πυροσβεστήρα στα χέρια του. Ο οποιοσδήποτε θα τον θεωρήσει άκρως επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή.
Εγώ μιά φορά είχα δει έναν Αλβανό πορτοφολά που τον είχαν τσακώσει και τον κράταγαν τέσσερεις και έτρωγε φάπες. Εκει θα ήταν lynching αν συνέχιζαν - που δεν έγινε γιατί επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και είπαν "άστε τον τώρα, τον πιάσαμε". Αλλά όχι και ... lynching ο Κωστόπουλος.
Για τους τελευταίους μπατσίου που τον συλλαμβάνουν μετά που ανέτρεψε το τραπεζάκι στο δρόμο δεν ξέρω μήπως του έριξαν πιό πολλές απ' ότι έπρεπε, αλλά μέχρι του σημείου που ακινητοποιείται είναι άκρως επικίνδυνος.
Οι ... οπαδοί του Ζακ μας θέλουν να ξέρουμε εκ των προτέρων ότι ήταν ... λοάτκι και άρα θέλουμε να εκδικηθούμε τους λοάτκι (!) αλλά και ότι δεν είχε κλέψει κάτι όση ώρα ήταν μέσα στο μαγαζί.
Τι προκάλεσε όμως τον θάνατο του Ζακ ;
Ξέρετε τι τον προκάλεσε κατά 99.9% ;
Ο πυροσβεστηρας.
Το βάρος στρεσάρισε την αδύνατη καρδιά του Ζακ και έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Η ακόμα πιό βίαιη κατάσταση μετά την έξοδο του από το κοσμηματοπωλείο τα έκανε χειρότερα με αποτέλεσμα να καταλήξει.
Otto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2018, 15:00
Ντροπή και αίσχος αν ισχύει μια τέτοια απόφαση. Με τόσα βίντεο και εξακολουθούν να βιάζουν την πραγματικότητα και την ίδια την έννοια της όρασης.
Μπουρδελο κράτος, ούτε για φτύσιμο πια.
Αν δεν υπήρχαν τα βίντεο δεν θα υπήρχε ούτε καν ΕΔΕ.
Ευτυχώς που υπήρχαν τα βίντεο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ντροπή και αίσχος αν ισχύει μια τέτοια απόφαση. Με τόσα βίντεο και εξακολουθούν να βιάζουν την πραγματικότητα και την ίδια την έννοια της όρασης.
Δεν είναι απόφαση, είναι πρόταση. Το αν η συγκεκριμένη πρόταση γίνει δεκτή από τον αρχηγό της αστυνομίας, είναι άλλο θέμα.
Αν δεν υπήρχαν τα βίντεο δεν θα υπήρχε ούτε καν ΕΔΕ.
Ευτυχώς που υπήρχαν τα βίντεο.
ακριβώς βάσει των βίντεο δε θα έπρεπε να παραπεμφθούν οι αστυνομικοί για ΕΔΕ
πες μας που βλέπεις κάτι μεμπτό εδώ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης