!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Uppercut

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:48 Τόσο χέιτ για τους σκύλους πρέπει να δείχνει κάτι πολύ σπασμένο στην ψυχοσύνθεσή των γραφόντων.
Αυτά που λέτε ξεπερνούν κατά πολύ τη λογική, την αναγκαιότητα, και ό,τιδήποτε άλλο μπορει να επικαλεστείτε.
Η ψυχοσύνθεση όσων εδώ συγκρίνουν σκυλιά με παιδιά ή μιλάνε για ζώα που είναι "πιο καλά" από ανθρώπους δε σε προβληματίζει;
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογημένο τα σκυλιά να αφήνονται ανεξέλεγκτα σε χώρους όπου μπορεί να είναι επικίνδυνα για άλλους.
Έχω δει άνθρωπο να του ορμάει σκύλος ενώ οδηγούσε μηχανάκι και να τον πετάει κάτω σε κατηφόρα τραυματίζοντάς τον.
Ο άνθρωπος θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί αν ήταν λίγο περισσότερο άτυχος. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου θα έπρεπε να τιμωρηθεί για εγκληματική αμέλεια.

Κάποιες φορές μου χει συμβεί κι εμένα να κινδυνεύσω σοβαρά να εμπλακώ σε τροχαίο λόγω επίθεσης σκύλου πάνω στη μηχανή.

Τώρα, στην καφετέρια, όταν πίνει ο άλλος τον καφέ του και ο σκύλος είναι ήσυχος, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως το ζώο είναι επιθετικό, δεν θα πρέπει να επιτρέπεται κατά τη γνώμη μου.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι δικαιολογημενο να φερνεις τον σκυλο σου μεσα σε ανθρώπινο περιβαλλον. Τελεια και παυλα.

Αν θες σκυλο, να τον βαλεις στο αγροτικο σου και να πας να κυνηγησεις μπεκατσες στο βουνο.

Που ακουστηκε να εχουμε σκυλια και γατια στις καφετεριες και στα λεωφορια να κατουρανε και να χεζουνε οπου βρουν?

Τοσο βρωμιαρηδες πια?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Εσθήρ έγραψε: 28 Δεκ 2018, 01:33 Η φυση ΔΕΝ εισαι εσυ,αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.Γκεγκε; :c020:
Οταν βγαζεις το σκυλι σου βολτα, σε εντονα αστικο περιβαλλον, με το λουρι (κανονικα κ με φιμωτρο) και κατοπιν τον κλεινεις στους τοιχους του διαμερισματος σου, ωραια ακουγεται αυτο με τη φυση κ τα πλασματα της
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

elchav έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:56
Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:00
foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:53

Ναι. Είδες αδικία;

ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
να μαζεύετε τα γλυκά σας τα παιδάκια για να μην είμαστε. και να τα πηγαίνετε καμια εξοχή να ξεσαλώνουν όπως κάναν οι δικοί μας οι γονείς και όχι να βγάζουν τα απωθημένα τους εις βάρος των αθώων πελατών των καταστημάτων.
εμάς μας παίρναν μια φορά την εβδομάδα, όταν είχε καλό καιρό και μας πήγαιναν σε ένα βουνό εδώ πιο πάνω και μας αμολούσαν, έχοντας μαζί τους καφεδάκι στο χέρι σε σέικερ, δυο - τρεις οικογένειες φιλικές και χορταίναμε παιχνίδι. ΜΕΤΑ πηγαίναμε για καφέ και φαγητό. αφού είχαμε ξελυσσάξει.
και να πω ένα τελευταίο, ότι όσο πιο αδιάφοροι είναι οι γονείς, τόσο πιο διαόλοι είναι τα παιδιά.
Ελπίζω αν ο σκύλος σου δαγκώσει κάποιο παιδάκι επειδή του πάτησε την ουρά, να απολογηθείς αμέσως και να μην ξερασεις μαλακίες όπως οι παραπάνω.

Στο λέω φιλικά,θα ήταν καλύτερα να μην φας μπουνιδια στο πρόσωπο
πρώτον δεν έχω σκύλο. δεύτερον όταν είχα, ποτέ δεν τον πήγαινα σε καφετέριες, εστιατόρια κτλ γιατί σέβομαι τους συμπολίτες μου, που μπορεί να φοβούνται τα σκυλιά, να χουν αλλεργίες κτλ και στην τελική μπορεί να μην έχουν όρεξη να τρώνε και να βλέπουν τον δικό μου κόπρο. τρίτον, να μαζεύετε τα παιδάκια σας που τρέχουν γύρω γύρω ουρλιάζοντας, ενοχλούν.
τέταρτον, στα μπουνίδια σε κάτι τύπους σαν και σένα έχω απάντηση, λέγεται της κοντής αυτής της φταιν οι τρίχες.

φιλάκια. :lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Naranjita

έχει παραγίνει το κακό με τους τεράστιους σκύλους. προχθές μια γειτόνισσα πήγαινε το ροτβάιλερ βόλτα, με φίμωτρο φυσικά και μία γκλίτσα για να απωθεί τα διερχόμενα αδέσποτα και πήδηξε από μάντρα άλλο ροτβάιλερ και πήγε να τους φάει και τους δύο. ο δε μπρουνάκος γιατί έτσι λέει τον σκύλο της είναι εκπαιδευμένος και βούτυρο, όσο βούτυρο μπορεί να είναι ένα ροτβάιλερ.
άσε που αν είναι δυνατός ο σκύλος, μέχρι και την αλυσίδα μπορεί να σπάσει.

περιμένω να δω τι θα γίνει, την μέρα που το ροτβάιλερ της Αννας, θα συναντήσει τον ντογκο καναριο του Αντώνη.

epic battle
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

lafkiotis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 05:32 Σε καμια περιπτωση δεν ειναι δικαιολογημενο να φερνεις τον σκυλο σου μεσα σε ανθρώπινο περιβαλλον. Τελεια και παυλα.

Αν θες σκυλο, να τον βαλεις στο αγροτικο σου και να πας να κυνηγησεις μπεκατσες στο βουνο.

Που ακουστηκε να εχουμε σκυλια και γατια στις καφετεριες και στα λεωφορια να κατουρανε και να χεζουνε οπου βρουν?

Τοσο βρωμιαρηδες πια?
Στην Ιταλία που τα σκυλιά επιτρέπεται να μπαίνουν παντού, πλην καποιων ελάχιστων εστιατορίων , δεν έχω δει να δαγκώνουν κανένα ποτέ, ούτε χέζουν όπου βρούνε, ούτε καν να κάνουν φασαρία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Naranjita έγραψε: 28 Δεκ 2018, 08:05

περιμένω να δω τι θα γίνει, την μέρα που το ροτβάιλερ της Αννας, θα συναντήσει τον ντογκο καναριο του Αντώνη.

epic battle
Λογικά θα ψάχνει για σκύλο η Άννα μετά.
Τώρα βέβαια γιατί να πάρει κανάριο ενώ δεν έχει χώρο ή λόγο δεν ξέρω.

Επίσης ο Αντώνης που λες είναι σίγουρα κάγκουρας και μπανάλ. Απορώ που έμαθε ότι υπάρχει η ρατσα αυτή αλλά και με πιο εσωτερικό κριτήριο επέλεξε αυτό το, κατά τα άλλα εκπληκτικό, σκυλί.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Otto Weininger έγραψε: 28 Δεκ 2018, 08:10
Naranjita έγραψε: 28 Δεκ 2018, 08:05

epic battle
Λογικά θα ψάχνει για σκύλο η Άννα μετά.
Τώρα βέβαια γιατί να πάρει κανάριο ενώ δεν έχει χώρο ή λόγο δεν ξέρω.

Επίσης ο Αντώνης που λες είναι σίγουρα κάγκουρας και μπανάλ. Απορώ που έμαθε ότι υπάρχει η ρατσα αυτή αλλά και με πιο εσωτερικό κριτήριο επέλεξε αυτό το, κατά τα άλλα εκπληκτικό, σκυλί.
ποιο χώρο. εδώ όλοι έχουμε αυλές και είναι γεμάτο χωράφια άκτιστα. μια χαρά την περνάει ο ντόγκος, ακούει και την ρέιβ του και είναι κομπλέ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ερμής έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:42 Δε σε πιάνω τι ακριβώς εννοεις.
δίκιο έχεις, και εγώ δυσκολέυομαι να καταλάβω τι εννοώ.
Εννοώ οτι το παλικάρι μου μοιάζει δήθεν όσο πάει, σεβασμός στο ένα βιντεάκι, στα παπάκια μου όλοι στο άλλο.

πάντως παιδιά αν δεν έχουμε διάθεση να συμβιμαστοουμε με την πραγματικότητα, να τα χωρίσουμε, να πιστοποιήσουμε τους αγνούς παρθένους αστούς, περιορισμός εντός πόλης, αποφυγή διάδρασης με ζώα, ειδικούς χώρους αποστειρωμένους και όλοι χαρούμενοι.

στην σέσιλη ειδική μεταχείρηση, τα κακα του σκύλου έξω απο την πόρτα της κάθε μέρα μέχρι να ξεπεράσει τον εαυτό της και να κάνει κάτι, ο,τιδήποτε. :003:
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Ένα παλιό ρητό έλεγε "Εγνώρισα τον άνθρωπο κι αγάπησα τα ζώα".
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      Otto Weininger

Εμένα πάντως αν μου πει κάποιος ότι ο σκύλος μου τον δάγκωσε, το πιο πιθανό είναι να τον δείρω προκαταβολικά για να μου πει τι έκανε στο σκυλί αυτό και το έφτασε σε σημείο να δαγκώσει.

Άβαταρ μέλους
      enaon

ιδέα παιδιά, πάρκα για αστούς μόνο, χωρίς σκύλους, πουλιά, κουνούπια, χώμα και τέτοια. Αντί για πηγές με τρεχούμενο νερό αντλίες με ντετολ, πλακάκια με σχέδια γκαζόν, θα ειναι πολύ ωραία νομίζω.
      Άβαταρ μέλους
      Naranjita

το πρόβλημα είναι ότι στις μεγάλες πόλεις, δεν έχετε αρκετούς ανοιχτούς χώρους. για αυτό και όλα τα προβλήματα.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
      ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
      Άβαταρ μέλους
      enaon

Naranjita έγραψε: 28 Δεκ 2018, 08:44 το πρόβλημα είναι ότι στις μεγάλες πόλεις, δεν έχετε αρκετούς ανοιχτούς χώρους. για αυτό και όλα τα προβλήματα.
      ναι αλλά με την δική μου πρόταση το λύνουμε. Μπορούνε να ειναι υπόγεια τα πάρκα αναψυχής, καλύτερα στεγασμένα γιατί μπορεί να μας χέσει κανένα περιστέρι και απο τα νευρα μας που δεν εχει ιδιοκτήτη να τον βρίσουμε να μείνουμε στον τόπο, τα ανοικτα πάρκα για τους αστούς ειναι έγκλημα.
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”