!!! DEVELOPMENT MODE !!!

7 μέρες Αθήνα.

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Ορέστης 35

Re: 7 μέρες Αθήνα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Μου αρεσουν συγκεκριμενοι δρομοι στην Αθηνα με νεοκλασσικα κτιρια που οι πολλοι δεν προσεχετε. Εξαρχεια, Αγιο Βασιλειο, πλατεια Αιγυπτου, Κυψελη υπαρχουν τετοια.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Athina__P έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:58 Και που λες Καβαλιέρε, το συμπέρασμα είναι ότι καλό είναι να έχεις μέσα σου λίγη περιπέτεια! Ρε παιδιά αλήθεια όμως, ήταν κανείς στο Κέντρο Κέντρο στις περιοχές που είπα, Ερμού, Σύνταγμα, Παρασκευή που μας πέρασε και είδε μιζέρια; Σε σχέση με όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν το έλεγες άσχημα. Και έγινε και το εξής θαύμα, τελευταία μπορείς να κάτσεις έξω σε τραπεζάκι και να μην περάσουν δέκα πάνω από το κεφάλι σου να σου γυρέψουν κάτι. Αστυνόμευση το λες αυτό.
Εμενα Αθηνα δε μου αρεσει τοσο πολυ πολυκοσμια. Ειναι και καπως αγενεις οι Ελληνες και σκανε πανω μου, ειδικα τα ζευγαρια που επιμενουν να περπατουν αγκαζε ακομα και οταν δεν χωρανε. Εχω μερες να βγω απ το σπιτι. Μιας και το θυμηθηκα παω να περπατησω καπου ησυχα να μην ανεβαινει το ζαχαρο.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Στον Ανδριά με στέλνει ο άλλος :-?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:59
Daje έγραψε: 27 Δεκ 2018, 20:35 Σεβαστουπολεως 64
Νούρου;
Υποκαταστημα του σκιτζη των προφιτερολς εννοεί
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:36
Athina__P έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:04
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:03

Εαν σου αρεσει αυτο που ειναι η Αθηνα, τοτε εισαι μερος της παλαιομοδιτικης παρηκμασμενης ρεμπετικης εθνολαικης κακομοιριάς, σημαινων μέλος.
Από πότε έχεις να έρθεις; Η Αθήνα αλλάζει ανά 6μηνο πλέον.

Ένα από τα προβλήματα είναι ότι οι Αθηναίοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Εκλογές έρχονται, οι Δήμοι προσπαθούν περισσότερο, για τα αυτονόητα. Και στο δικό μου δήμο είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με 1,5 χρόνο πριν.
Τι εννοείς ; :smt005: :smt005:

Στην Πευκη μενω, πριν 4 εβδομαδες εφυγα.

Ημουν με ξενους επισκέπτες τελος Νοεμβρίου και περπατησαμε απο το Θησειο στο Μοναστηράκι, το Σύνταγμα, τα Χαυτεια, λιγο απο Εξάρχεια, μεχρι Αμπελοκήπους.

Ειδα με τα μάτια τους την έκπληξη για την κατάπτωση και την παρακμή.
Πάω στοίχημα ότι θα ήταν τίποτα μίζεροι δεξιοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα και εκστασιάζονται από την ομορφιά της πόλης, την ιστορικότητα της και το πλήθος των τρόπων/σημείων διασκέδασης.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Highlander έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:40
Athina__P έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:04

Από πότε έχεις να έρθεις; Η Αθήνα αλλάζει ανά 6μηνο πλέον.

Ένα από τα προβλήματα είναι ότι οι Αθηναίοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Εκλογές έρχονται, οι Δήμοι προσπαθούν περισσότερο, για τα αυτονόητα. Και στο δικό μου δήμο είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με 1,5 χρόνο πριν.

Ημουν με ξενους επισκέπτες τελος Νοεμβρίου και περπατησαμε απο το Θησειο στο Μοναστηράκι, το Σύνταγμα, τα Χαυτεια, λιγο απο Εξάρχεια, μεχρι Αμπελοκήπους.

Πάω στοίχημα ότι θα ήταν τίποτα μίζεροι δεξιοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα και εκστασιάζονται από την ομορφιά της πόλης, την ιστορικότητα της και το πλήθος των τρόπων/σημείων διασκέδασης.
Οντως εκστασιάστηκαν, απο την μπίχλα, την βρωμιά, τους βρωμισμένους τοίχους, τους κατσίβελους που καπνίζουν παντού, τα σπασμένα αγάλματα, τα τσιγαριλίκα, την αφισορύπανση, τα μηχανάκια στα πεζοδρόμια, την αγένια, την επιθετικότητα, τα κτήρια με την μαυρίλα της καπνιάς, τους είπα την ιστορία του πως έκαψαν τρομοκράτες τα πολυκαταστήματα (περάσαμε απέναντι απο το Νότος που ηταν ο παλιός Κατράντζος ), τα καμμένα στην Σταδιου.

Επρεπε να φτάσουμε στο πολυκατάσημα στο Συνταγμα για να δούμε κάτι εορταστικό στολισμένο Χριστουγεννιάτικο, όπου μπροστα στις βιτρίνες που έβλεπαν παιδιά ηταν γεμάτο γύφους που κάπνιζαν.

Ωραίες εικόνες για μεσανατολική μεγαλούπολη.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Ήρθα και πέρσι χριστουγεννιάτικα και βαρεθηκα τη ζωή μου
Μόνο σε ένα μπαρακι του συσσοβιτη περασα καλά που φόρτωσα, αλλά και να μην φόρτωνα περνούσα καλά
στου ψυρρη ειδικά με πήρε ο ύπνος
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:05

Οντως εκστασιάστηκαν, απο την μπίχλα, την βρωμιά, τους βρωμισμένους τοίχους, τους κατσίβελους που καπνίζουν παντού, τα σπασμένα αγάλματα, τα τσιγαριλίκα, την αφισορύπανση, τα μηχανάκια στα πεζοδρόμια, την αγένια, την επιθετικότητα, τα κτήρια με την μαυρίλα της καπνιάς, τους είπα την ιστορία του πως έκαψαν τρομοκράτες τα πολυκαταστήματα (περάσαμε απέναντι απο το Νότος που ηταν ο παλιός Κατράντζος ), τα καμμένα στην Σταδιου.

Επρεπε να φτάσουμε στο πολυκατάσημα στο Συνταγμα για να δούμε κάτι εορταστικό στολισμένο Χριστουγεννιάτικο, όπου μπροστα στις βιτρίνες που έβλεπαν παιδιά ηταν γεμάτο γύφους που κάπνιζαν.

Παρολαυτα στην Ελλάδα πλέον υπάρχει πρόβλημα για το που θα βάλουμε όλους αυτούς τους τουρίστες που έρχονται και αυξάνονται γεωμετρικά κάθε χρόνο.
Περίεργο ε; :smt017
τιναιαυτό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τιναιαυτό »

Δεκτά ολα αυτα ελβετε , οι ρεμπέτες τι σου φταίνε????!?
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

jason έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:08 Ήρθα και πέρσι χριστουγεννιάτικα και βαρεθηκα τη ζωή μου
Μόνο σε ένα μπαρακι του συσσοβιτη περασα καλά που φόρτωσα, αλλά και να μην φόρτωνα περνούσα καλά
Αν εννοείς Φάουστ, πρέπει να φορτωσες γιαγιά για να την πας σπίτι σαν πρόσκοπος

Εκτός αν τη βρίσκεις α λα Μακρόν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
jason

elchav έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:11
jason έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:08 Ήρθα και πέρσι χριστουγεννιάτικα και βαρεθηκα τη ζωή μου

Ναι φαουστ
22 ήταν
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Θα είχε μπει κατά λάθος, δεν εξηγείται αλλιώς
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Highlander έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:08
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:05

Παρολαυτα στην Ελλάδα πλέον υπάρχει πρόβλημα για το που θα βάλουμε όλους αυτούς τους τουρίστες που έρχονται και αυξάνονται γεωμετρικά κάθε χρόνο.
Περίεργο ε; :smt017
Καθόλου, η βρώμα παραμένει βρώμα. Η κακομοιριά και η κακογουστιά μένει και αφου φύγουν οι τουρίστες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 28 Δεκ 2018, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

elchav έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:11

Στο Φάουστ πιο πολλοί σπαστοί παίζουν πάρα θειτσες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
jason

elchav έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:13 Θα είχε μπει κατά λάθος, δεν εξηγείται αλλιώς
Δεν ξέρω δεν κατεβαίνω στην χαβουζα
Όταν πήγα πάντως χριστουγεννιάτικα το μισό μαγαζί ήταν κοριτσοπαρεες, μικρές