!!! DEVELOPMENT MODE !!!
7 μέρες Αθήνα.
-
Ορέστης 35
Re: 7 μέρες Αθήνα.
Μου αρεσουν συγκεκριμενοι δρομοι στην Αθηνα με νεοκλασσικα κτιρια που οι πολλοι δεν προσεχετε. Εξαρχεια, Αγιο Βασιλειο, πλατεια Αιγυπτου, Κυψελη υπαρχουν τετοια.
-
Ορέστης 35
Εμενα Αθηνα δε μου αρεσει τοσο πολυ πολυκοσμια. Ειναι και καπως αγενεις οι Ελληνες και σκανε πανω μου, ειδικα τα ζευγαρια που επιμενουν να περπατουν αγκαζε ακομα και οταν δεν χωρανε. Εχω μερες να βγω απ το σπιτι. Μιας και το θυμηθηκα παω να περπατησω καπου ησυχα να μην ανεβαινει το ζαχαρο.Athina__P έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:58 Και που λες Καβαλιέρε, το συμπέρασμα είναι ότι καλό είναι να έχεις μέσα σου λίγη περιπέτεια! Ρε παιδιά αλήθεια όμως, ήταν κανείς στο Κέντρο Κέντρο στις περιοχές που είπα, Ερμού, Σύνταγμα, Παρασκευή που μας πέρασε και είδε μιζέρια; Σε σχέση με όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν το έλεγες άσχημα. Και έγινε και το εξής θαύμα, τελευταία μπορείς να κάτσεις έξω σε τραπεζάκι και να μην περάσουν δέκα πάνω από το κεφάλι σου να σου γυρέψουν κάτι. Αστυνόμευση το λες αυτό.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Υποκαταστημα του σκιτζη των προφιτερολς εννοεί
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Highlander
Πάω στοίχημα ότι θα ήταν τίποτα μίζεροι δεξιοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα και εκστασιάζονται από την ομορφιά της πόλης, την ιστορικότητα της και το πλήθος των τρόπων/σημείων διασκέδασης.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:36Τι εννοείς ;Athina__P έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:04Από πότε έχεις να έρθεις; Η Αθήνα αλλάζει ανά 6μηνο πλέον.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:03
Εαν σου αρεσει αυτο που ειναι η Αθηνα, τοτε εισαι μερος της παλαιομοδιτικης παρηκμασμενης ρεμπετικης εθνολαικης κακομοιριάς, σημαινων μέλος.
Ένα από τα προβλήματα είναι ότι οι Αθηναίοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Εκλογές έρχονται, οι Δήμοι προσπαθούν περισσότερο, για τα αυτονόητα. Και στο δικό μου δήμο είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με 1,5 χρόνο πριν.![]()
![]()
Στην Πευκη μενω, πριν 4 εβδομαδες εφυγα.
Ημουν με ξενους επισκέπτες τελος Νοεμβρίου και περπατησαμε απο το Θησειο στο Μοναστηράκι, το Σύνταγμα, τα Χαυτεια, λιγο απο Εξάρχεια, μεχρι Αμπελοκήπους.
Ειδα με τα μάτια τους την έκπληξη για την κατάπτωση και την παρακμή.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οντως εκστασιάστηκαν, απο την μπίχλα, την βρωμιά, τους βρωμισμένους τοίχους, τους κατσίβελους που καπνίζουν παντού, τα σπασμένα αγάλματα, τα τσιγαριλίκα, την αφισορύπανση, τα μηχανάκια στα πεζοδρόμια, την αγένια, την επιθετικότητα, τα κτήρια με την μαυρίλα της καπνιάς, τους είπα την ιστορία του πως έκαψαν τρομοκράτες τα πολυκαταστήματα (περάσαμε απέναντι απο το Νότος που ηταν ο παλιός Κατράντζος ), τα καμμένα στην Σταδιου.Highlander έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:40Πάω στοίχημα ότι θα ήταν τίποτα μίζεροι δεξιοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα και εκστασιάζονται από την ομορφιά της πόλης, την ιστορικότητα της και το πλήθος των τρόπων/σημείων διασκέδασης.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:36Τι εννοείς ;Athina__P έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:04
Από πότε έχεις να έρθεις; Η Αθήνα αλλάζει ανά 6μηνο πλέον.
Ένα από τα προβλήματα είναι ότι οι Αθηναίοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Εκλογές έρχονται, οι Δήμοι προσπαθούν περισσότερο, για τα αυτονόητα. Και στο δικό μου δήμο είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με 1,5 χρόνο πριν.![]()
![]()
Ημουν με ξενους επισκέπτες τελος Νοεμβρίου και περπατησαμε απο το Θησειο στο Μοναστηράκι, το Σύνταγμα, τα Χαυτεια, λιγο απο Εξάρχεια, μεχρι Αμπελοκήπους.
Επρεπε να φτάσουμε στο πολυκατάσημα στο Συνταγμα για να δούμε κάτι εορταστικό στολισμένο Χριστουγεννιάτικο, όπου μπροστα στις βιτρίνες που έβλεπαν παιδιά ηταν γεμάτο γύφους που κάπνιζαν.
Ωραίες εικόνες για μεσανατολική μεγαλούπολη.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ήρθα και πέρσι χριστουγεννιάτικα και βαρεθηκα τη ζωή μου
Μόνο σε ένα μπαρακι του συσσοβιτη περασα καλά που φόρτωσα, αλλά και να μην φόρτωνα περνούσα καλά
στου ψυρρη ειδικά με πήρε ο ύπνος
Μόνο σε ένα μπαρακι του συσσοβιτη περασα καλά που φόρτωσα, αλλά και να μην φόρτωνα περνούσα καλά
- Highlander
Παρολαυτα στην Ελλάδα πλέον υπάρχει πρόβλημα για το που θα βάλουμε όλους αυτούς τους τουρίστες που έρχονται και αυξάνονται γεωμετρικά κάθε χρόνο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:05Οντως εκστασιάστηκαν, απο την μπίχλα, την βρωμιά, τους βρωμισμένους τοίχους, τους κατσίβελους που καπνίζουν παντού, τα σπασμένα αγάλματα, τα τσιγαριλίκα, την αφισορύπανση, τα μηχανάκια στα πεζοδρόμια, την αγένια, την επιθετικότητα, τα κτήρια με την μαυρίλα της καπνιάς, τους είπα την ιστορία του πως έκαψαν τρομοκράτες τα πολυκαταστήματα (περάσαμε απέναντι απο το Νότος που ηταν ο παλιός Κατράντζος ), τα καμμένα στην Σταδιου.Highlander έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:40Πάω στοίχημα ότι θα ήταν τίποτα μίζεροι δεξιοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα και εκστασιάζονται από την ομορφιά της πόλης, την ιστορικότητα της και το πλήθος των τρόπων/σημείων διασκέδασης.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 22:36
Τι εννοείς ;![]()
![]()
Επρεπε να φτάσουμε στο πολυκατάσημα στο Συνταγμα για να δούμε κάτι εορταστικό στολισμένο Χριστουγεννιάτικο, όπου μπροστα στις βιτρίνες που έβλεπαν παιδιά ηταν γεμάτο γύφους που κάπνιζαν.
Περίεργο ε;
Δεκτά ολα αυτα ελβετε , οι ρεμπέτες τι σου φταίνε????!?
Αν εννοείς Φάουστ, πρέπει να φορτωσες γιαγιά για να την πας σπίτι σαν πρόσκοποςjason έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:08 Ήρθα και πέρσι χριστουγεννιάτικα και βαρεθηκα τη ζωή μου
Εκτός αν τη βρίσκεις α λα Μακρόν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ναι φαουστelchav έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:11Αν εννοείς Φάουστ, πρέπει να φορτωσες γιαγιά για να την πας σπίτι σαν πρόσκοποςjason έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:08 Ήρθα και πέρσι χριστουγεννιάτικα και βαρεθηκα τη ζωή μου
22 ήταν
- Ελβετός Τραπεζίτης
Καθόλου, η βρώμα παραμένει βρώμα. Η κακομοιριά και η κακογουστιά μένει και αφου φύγουν οι τουρίστες.Highlander έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:08Παρολαυτα στην Ελλάδα πλέον υπάρχει πρόβλημα για το που θα βάλουμε όλους αυτούς τους τουρίστες που έρχονται και αυξάνονται γεωμετρικά κάθε χρόνο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:05Οντως εκστασιάστηκαν, απο την μπίχλα, την βρωμιά, τους βρωμισμένους τοίχους, τους κατσίβελους που καπνίζουν παντού, τα σπασμένα αγάλματα, τα τσιγαριλίκα, την αφισορύπανση, τα μηχανάκια στα πεζοδρόμια, την αγένια, την επιθετικότητα, τα κτήρια με την μαυρίλα της καπνιάς, τους είπα την ιστορία του πως έκαψαν τρομοκράτες τα πολυκαταστήματα (περάσαμε απέναντι απο το Νότος που ηταν ο παλιός Κατράντζος ), τα καμμένα στην Σταδιου.Highlander έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:40
Πάω στοίχημα ότι θα ήταν τίποτα μίζεροι δεξιοί. Αυτό που ξέρω είναι ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα και εκστασιάζονται από την ομορφιά της πόλης, την ιστορικότητα της και το πλήθος των τρόπων/σημείων διασκέδασης.
Περίεργο ε;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 28 Δεκ 2018, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Στο Φάουστ πιο πολλοί σπαστοί παίζουν πάρα θειτσεςelchav έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:11Αν εννοείς Φάουστ, πρέπει να φορτωσες γιαγιά για να την πας σπίτι σαν πρόσκοποςjason έγραψε: 28 Δεκ 2018, 00:08 Ήρθα και πέρσι χριστουγεννιάτικα και βαρεθηκα τη ζωή μου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν ξέρω δεν κατεβαίνω στην χαβουζα
Όταν πήγα πάντως χριστουγεννιάτικα το μισό μαγαζί ήταν κοριτσοπαρεες, μικρές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-