!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζωη χωρις σπιτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Ζωη χωρις σπιτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Juno έγραψε: 28 Απρ 2018, 09:05
lyna έγραψε: 28 Απρ 2018, 00:41
Ορέστης 35 έγραψε: 28 Απρ 2018, 00:09

Που κοιμοσουν;
Καριματ κ τέντα, στρώμα , αυτοκίνητο.
Πριγκίπισσα :D
Τι ακριβώς είχε συμβεί;
Θα κάνω μια προσπάθεια να μαντέψω.... "Σεισμός".
the end
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ναι, ok, αν δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, υπάρχουν ξενοδοχεία, έλεος!

Στο σπίτι που έμενα με ενοίκιο παλιά, χάλασε ο θερμοσίφωνας και το κατάλαβα όταν άρχισαν να πέφτουν νερά από το πατάρι αφού είχε πλημμυρίσει. Το τακτοποίησα το ίδιο απόγευμα, αλλά είχε απίστευτη υγρασία χειμωνιάτικα γιατί είχαν ποτίσει οι τοίχοι. Και έπρεπε να περιμένω και 2-3 μέρες για καινούριο θερμοσίφωνα.
Και πήγα σε ξενοδοχείο. Γύριζα από τη δουλειά, καθόμουν στο σπίτι με ανοιχτά παράθυρα και μπουφάν να φύγει η υγρασία και μετά πήγαινα στο ξενοδοχείο εντωμεταξύ άναβαν και το καλοριφέρ στην πολυκατοικία. Και μέχρι το σπίτι να ξαναγίνει κατοικήσιμο, μου καθάριζαν το δωμάτιο, είχα πρωινό για πρωταθλητές χωρίς να πλένω τα πιάτα και ζεστό νερό για μπάνιο που δεν θα είχα αν είχα μείνει στο σπίτι συν την υγρασία.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Πάνας έγραψε: 28 Απρ 2018, 09:10
Juno έγραψε: 28 Απρ 2018, 09:05
lyna έγραψε: 28 Απρ 2018, 00:41
Καριματ κ τέντα, στρώμα , αυτοκίνητο.
Πριγκίπισσα :D
Τι ακριβώς είχε συμβεί;
Θα κάνω μια προσπάθεια να μαντέψω.... "Σεισμός".
:lol:

Σωστός ο Πάνας με τα εισαγωγικά του..
Δουλειά στην επαρχία ήταν αλλά επειδή δεν την παλευα Αθήνα τη δέχτηκα, όχι γτ είχα ανάγκη τα λεφτά για όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Στο μήνα επάνω όμως ήμουν άλλος άνθρωπος. Τά χα τακτοποιήσει όλα στο κεφάλι μου.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Juno

Ορέστης 35 έγραψε: 28 Απρ 2018, 00:47
bluerose έγραψε: 28 Απρ 2018, 00:41 Ορέστη, υπάρχει σπίτι σε κανένα χωριό από γονείς;
Οχι τιποτα
Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα. Μπορείς να συγκατοικήσεις; Έχεις φίλους ή συγγενείς που θα ήθελαν να συγκατοικήσουν για να μειώσουν τα έξοδά τους;
Γονείς; Αν έχεις γονείς και αυτή η συζήτηση γίνεται για να φύγεις από το σπίτι, πες το να μην ασχολούμαστε.
Είναι δύσκολη εποχή και όλοι μαζεύονται πίσω.
Πολλοί προλάβαμε την φάση που με τον πρώτο μισθό λέγαμε "γεια" και ούτε καν σκέψη να μείνουμε με τους δικούς μας λίγους μήνες για να βάλουμε κάτι στην άκρη. Έζησα τρεις μήνες σε δυάρι με ένα κρεβάτι, έναν καναπέ, ένα ψυγείο και ένα πλυντήριο. Αυτά! Ούτε καν φουρνάκι να μαγειρεύω. Άρχισα να δουλεύω και σε μία εβδομάδα είχα βρει αυτό το σπίτι. Και ήταν πλήρως εξοπλισμένο σε λιγότερο από χρόνο. Τηλεόραση αγόρασα στο εξάμηνο.
Αυτές οι μαγκιές πάνε, μας τελείωσαν! Αν άρχιζα να εργάζομαι τώρα, θα έμενα με τους δικούς μου τουλάχιστον τριετία για να μαζέψω λεφτά. Δεν θα υπήρχε περίπτωση να εξοπλίσω σπίτι σε λιγότερο από χρόνο χωρίς να χρωστάω σε όλο το σύμπαν.

Δες καλά τις προοπτικές σου και σίγουρα υπάρχουν!
Αφού δεν ζεις σε υπανάπτυκτη χώρα να κοιμάσαι πεινασμένος χωρίς ούτε ένα ευρώ για να πας στο περίπτερο να πάρεις έστω ένα συσκευασμένο κρουασάν, δεν έχεις πιάσει πάτο.
Υπάρχουν λύσεις, απλώς δεν τις έχεις βρει ακόμα.

Δες ποιοι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι θα ήθελαν να συγκατοικήσουν! Που εμπιστεύεσαι, μην σε βρούμε σε κανα χαντάκι.
Συζήτησε μαζί τους τις προϋποθέσεις, τι θέλουν από τον συγκάτοικό τους για να δεις με ποιον ταιριάζεις για να μην σκοτώνεστε.

Αν μένεις με οικογένεια, ξέχνα το. Εκεί θα μείνεις.
Περάσαμε την φάση 90's και 00's "έχω λεφτά έχω δικό μου σπίτι και αυτοκίνητο" και ξεχάσαμε για πόσες δεκαετίες έμενε όλη η οικογένεια μαζί. Παππούδες-γονείς-παιδιά.
Οι περιουσίες και οι αποταμιεύσεις των μεγαλύτερων πώς νομίζεις ότι έγιναν; Ενώ πλήρωναν οι γονείς το γηροκομείο για τους παππούδες και ξεχωριστά σπίτια για κάθε παιδί που σπούδαζε σε άλλη πόλη; Αυτή η 20ετία ήταν που ζήσαμε το όνειρο του νεόπλουτου και τέλος.

Για δουλειά που ρώτησες δεν ξέρω να σου πω, δεν σε γνωρίζω.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Juno

lyna έγραψε: 28 Απρ 2018, 09:25
:lol:

Σωστός ο Πάνας με τα εισαγωγικά του..
Δουλειά στην επαρχία ήταν αλλά επειδή δεν την παλευα Αθήνα τη δέχτηκα, όχι γτ είχα ανάγκη τα λεφτά για όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Στο μήνα επάνω όμως ήμουν άλλος άνθρωπος. Τά χα τακτοποιήσει όλα στο κεφάλι μου.
Αυτό είναι λογικό. Όλοι περνάμε τις φάσεις μας κάποια στιγμή.
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

άσε μας κουκλίτσα μου :bored:
Άβαταρ μέλους
Juno

Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 23:12
Juno έγραψε: 26 Απρ 2018, 22:43
Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 15:32 Σκεφτομαι οτι το ενοικιο ειναι ενα εξοδο που θα μπορουσα να εκμηδενισω στο μελλον. Ενα μεταχειρισμενο βανακι πρεπει να κοστιζει κατω απο χιλια ευρω.
Τουαλέτα; Μπάνιο;
Μπανιο μπορω να κανω στους Samaritans στο Μεταξουργειο. Εναλλακτικα μια συνδρομη στα yava κοστιζει 70 ευρω το χρονο. Περισσοτερο καιει ο θερμοσιφωνας.
Ορέστης 35 έγραψε: 26 Απρ 2018, 22:04
Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 21:52 Δεν θέλεις να εργαστείς; γιατί το να ζήσεις στο δρόμο σ' ένα βαν δεν είναι λύση.
Δε θελω να βρισκομαι στο ελεος καποιου εργοδοτη.
Εδώ είναι το σημείο που αισθάνομαι χαζή που έγραφα τόση ώρα για να βοηθήσω.
Μείνε όπου θες, κάνε ό,τι θες, κάνε μπάνιο στη θάλασσα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Xωρίς σπίτι δεν έχω μείνει, σε δωμάτιο με κοινή κουζίνα και μπάνιο με συγκατοίκους, ναι. Σε συγκατοίκηση με αδέρφια, ναι. Πάντα είχα εργοδότη πάνω από το κεφάλι μου. Επίσης δεν έχω μείνει ποτέ κάπου πολυτελώς. Ακόμη και τώρα έχω μόνο τα βασικά, λίγα έπιπλα φθηνά, τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.
Δεν θα μπορούσα να ζήσω σε τροχόσπιτο, τουλάχιστον μόνη μου, με το όπλο καραούλι θα ήμουν όλη τη νύχτα. Θα μου άρεσε να το κάνω για ένα, δύο μήνες, για να περιηγηθώ, στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ με παρέα, αν και τα ξενοδοχεία θα ήταν καλύτερα.
Δεν μου αρέσει που έχω εργοδότη πάνω από το κεφάλι μου.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Antares έγραψε: 28 Απρ 2018, 10:25 Xωρίς σπίτι δεν έχω μείνει, σε δωμάτιο με κοινή κουζίνα και μπάνιο με συγκατοίκους, ναι. Σε συγκατοίκηση με αδέρφια, ναι. Πάντα είχα εργοδότη πάνω από το κεφάλι μου. Επίσης δεν έχω μείνει ποτέ κάπου πολυτελώς. Ακόμη και τώρα έχω μόνο τα βασικά, λίγα έπιπλα φθηνά, τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές.
Δεν θα μπορούσα να ζήσω σε τροχόσπιτο, τουλάχιστον μόνη μου, με το όπλο καραούλι θα ήμουν όλη τη νύχτα. Θα μου άρεσε να το κάνω για ένα, δύο μήνες, για να περιηγηθώ, στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ με παρέα, αν και τα ξενοδοχεία θα ήταν καλύτερα.
Δεν μου αρέσει που έχω εργοδότη πάνω από το κεφάλι μου.
Ποιος σου είπε ότι είναι πιο εύκολο να ανοίξουν ένα τροχόσπιτο από ένα σπίτι;
the end
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Ο νηματοθέτης έθεσε τέτοιο ζήτημα, να ζει κάπου χωρίς ενοίκιο, έξοδα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

σε συνέχεια του σχετικού
Οδηγός Χρήσης Ayahuasca για Πρωτάρηδες :lol:

fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:41
Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:37 ε ναι τι; Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο να καθαρίζεις σβουνιές με τη γαλότσα κάτω απο τους 40 βαθμούς;
πω μλκ να βρούμε που μαζεύονται όλοι αυτοί, να ανοίξουμε δίπλα μπαρ για σούμπηδες, να κονομήσομε.
Η αλλη πηγε στην Ισλανδια και καθαριζε σβουνιες για διακοπες και συ νομιζεις οτι θα τους κακοπεσει το νησι και η Μανη;

Συν οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα ατομα εχουν φραγκα οποτε μπορεις να βγαλεις λεφτα και με αλλους τροπους π.χ. γλεντια,παροδοσιακα προιοντα κλπ κλπ.

Ο αλλος πληρωνει τα κερατα του για να παει σε πανηγυρι στην Ισπανια για να του πετανε ντοματες στην μουρη και λες να εχει προβλημα με τις γαλοτσες;
μην ξεχνάμε και τους παράουρους με τα ζαχαροκάλαμα στην κούβα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος »

αναρωτιεμαι αν ο Ορεστης ηταν γυναικα
αν θα αντιμετωπιζε τα ιδια προβληματα

....
χαος γλωσσα και νεφελες
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Πηγαδίσιος έγραψε: 28 Απρ 2018, 14:06 αναρωτιεμαι αν ο Ορεστης ηταν γυναικα
Αν ήταν όμορφη όχι.
Αν ήταν πολύ άσχημη ναι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μηχανικός έγραψε: 28 Απρ 2018, 15:17
Πηγαδίσιος έγραψε: 28 Απρ 2018, 14:06 αναρωτιεμαι αν ο Ορεστης ηταν γυναικα
Αν ήταν όμορφη όχι.
Αν ήταν πολύ άσχημη ναι.
Γιατ'ι έχετε αποκλείσει το να είναι γυναίκα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Απρ 2018, 18:49
Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:16 μλκ τι μυαλό πρέπει να κουβαλάς για να πηγαίνεις να πληρώνεις για να σκάβεις πατάτες στο κάθε κατσικοχώρι.
τοσο οσο χρειαζεται για να πληρωνεις στο γυμναστηριο για να περπατας στο διαδρομο η να κανεις στατικο ποδηλατο, αντι να βγεις μια βολτα στη φυση. :102:
Έχεις δίκιο σε αυτό. Όποιος πληρώνει gym για να κάνει διάδρομο και ποδήλατο μόνο, πιθανό να ανήκει σε χαμηλότερη ακόμη βαθμίδα του οικοσυστήματος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”