!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ναρκωτικα,Ναρκομανεις και η ΝΔ
Re: Ναρκωτικα,Ναρκομανεις και η ΝΔ
Η ιατρικά ελεγχόμενη χρήση είναι μια από τις ελάχιστες σοβαρές προσεγγίσεις στην τοξικομανία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Δεκ 2018, 21:21Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το φαγοπότι των ΜΚΟ και το χάιδεμα των ναρκωμανών θα συνεχιστεί και με την επόμενη κυβέρνηση.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 16:41Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Δεκ 2018, 16:31 Στηρίζουμε σταλινικές μεθόδους για την θεραπεία και επανένταξη ναρκωμανών και ομοφυλοφίλων.
.
Τό καλύτερο σχέδιο είχε προταθεί γιά Μακρόνησο ....
Αυτοσυντηρούμενη Οικοκοινότητα μακριά από τήν πρίζα Αθήνα ....
Μέ 20 εργαστήρια τεχνών κήπους καί ΣΟΒΕ πού λέγαμε στό στρατό ....
Θά ζούσαν αυτοί καλά ... καί μείς καλύτερα ....
.![]()
.
Θές να χαλάσουνε τήν Πιάτσα δηλαδή ;;;
Θές νά τούς απεξαρτήσουνε .... νά τούς κάνουνε καλά ;;; ... πάς καλά ρε ....
Καί πώς θά συντηρηθεί ο Εμπορας ο Γιατρός ο Αστυνόμος οι Δικηγόροι οι Δικαστικοί οι Ρουφιάνοι τά Βαπόρια ..
Θές νά πεινάσει τόσος κόσμος .... σέ βρίσκω ψυχρό καί άκαρδο .... καί μίζερο πού λέει κι ο Χαίνης τής Ντροπής ...
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Μπιντε του Λαυρεντιαδη,πως περασε τα χριστουγεννα ο δικος σου ; Σε ποια βιλλα εφοπλιστη ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 21:40 Ελα ρε αντερ αληταμπουρα που στηριζεις κιολας. Αν το ειχε κανει κανενας μη νεοδημοκρατης θα τον εκραζες για κανα μηνα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εσυ εχεις δικους σου καγκουρακο. Εγω μαζι με εσενα γραφω στα μπαλακια μου και τον τσιπρα και τον βλακακο σας.
Θελω να σε δω οταν/αν επισκεφθει και τιποτα τρανς που τους κραζεις ολη μερα
- Philip Mortimer
Το έχει πράξει, και μπράβο του.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:06Εσυ εχεις δικους σου καγκουρακο. Εγω μαζι με εσενα γραφω στα μπαλακια μου και τον τσιπρα και τον βλακακο σας.
Θελω να σε δω οταν/αν επισκεφθει και τιποτα τρανς που τους κραζεις ολη μερα![]()
https://transgendersupportassociation.w ... BD-lgbtqi/
Τον επισκεφτηκαν οι τρανς ρε τρυπιε,σκουξε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:06Εσυ εχεις δικους σου καγκουρακο. Εγω μαζι με εσενα γραφω στα μπαλακια μου και τον τσιπρα και τον βλακακο σας.
Θελω να σε δω οταν/αν επισκεφθει και τιποτα τρανς που τους κραζεις ολη μερα![]()
Ο Μητσοτακης βραδυ Χριστουγεννων στην πλατεια Βαθη.Περυσι ιδια ημερα με τους αστεγους.
Οι αριστεροι ανθρωπιστες σε βιλλες εφοπλιστων.
Γι αυτο πονας.
under έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:11Τον επισκεφτηκαν οι τρανς ρε τρυπιε,σκουξε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:06Εσυ εχεις δικους σου καγκουρακο. Εγω μαζι με εσενα γραφω στα μπαλακια μου και τον τσιπρα και τον βλακακο σας.
Ο Μητσοτακης βραδυ Χριστουγεννων στην πλατεια Βαθη.Περυσι ιδια ημερα με τους αστεγους.
Οι αριστεροι ανθρωπιστες σε βιλλες εφοπλιστων.
Γι αυτο πονας.
Aμα το μάθει ο Αδώνιδας οτι κάνεις τέτοια ομοφοβικά σχόλια, θα σε διώξει απ' το κόμμα, πρόσεχε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
+1Beria έγραψε: 26 Δεκ 2018, 21:50 Η ιατρικά ελεγχόμενη χρήση είναι μια από τις ελάχιστες σοβαρές προσεγγίσεις στην τοξικομανία
Δεν μπορείς ούτε να δείρεις ένα γενικό πρόβλημα ούτε να απαγορεύσεις την ύπαρξή του. Μπορείς να ελέγξεις την υπάρχουσα κατάσταση και σταδιακά να καταπολεμήσεις τα αίτια, αν θες και μπορείς.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Το ξερει το αφεντικο σου οτι σε πληρωνει για να αρχιζεις την καθε προταση με τη λεξη ''τρυπιος'' ή ''διεμφυλικός''?
Θα στείλω κανένα μέηλ στον Αδώνιδα, να του πώ οτι ο Γιώργος Γού κάνει ομοφοβικά σχόλια. Δε γίνεται να έχει η ΝΔ στο κώμα τέτοιους ομοφοβικούς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αφεντικο εχεις εσυ διεμφυλικε μου φιλε Εξ ου και ο πονος σου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 22:20Το ξερει το αφεντικο σου οτι σε πληρωνει για να αρχιζεις την καθε προταση με τη λεξη ''τρυπιος'' ή ''διεμφυλικός''?
- Μαυροβασίλης
σίγουρα για εξυπηρέτηση στο Μαρινάκη
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
χαλαρά έκανε κάνα κονε πελάτες για τον κουμπάρο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ το είδα στο ίνστα. Εξαιρετικό, πραγματικά εξαιρετικό! Και σε επίπεδο αρχηγού κόμματος. Δεν θυμάμαι να έχει εμφανιστεί τέτοια προσέγγιση στην ελ πολιτική, που να αποπνέει τέτοια φρεσκάδα συνδυασμένη με πραγματισμό. Θα δούμε μεγάλα πράγματα από τον Κυριάκο!under έγραψε: 26 Δεκ 2018, 19:03 Να γιατι πονεσαν οι αριστεροι.
Βραδυ Χριστουγεννων στην πλατεια Βαθη ο Μητσοτακης με πρωην χρηστες ή χρηστες σε απεξαρτηση.Ο Τσιπρας σε ποια βιλλα εφοπλιστη βρισκοταν ;
https://twitter.com/kmitsotakis/status/ ... 8898932737
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
under και ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, καλούς απογόνους βρε!

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis