είναι της κινγσονγκ το βιντεάκι, κατασκευαστής, δες απο πάνω, ίσως δεν είναι πολύ μικρό, πάντως ισορροπία έχει πολύ καλή το συγκεκριμένο, κατεβαίνει άνετα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
ρε παιδιά, δείτε τι βγάλανε (νινεβοτ/χιαόμι πλέον πράγματι), οκ, θα έχουμε ρομπότ όταν γεράσουμε, έκλεισε.
Ωραία θα οδηγεί αυτό την μηχανή και εγώ θα είμαι συνεπιβάτης.
Επίσης θα το παίρνω μαζί στο ψάρεμα, να κρατάει το καλάμι.
Ευκαιρία να ρωτήκσξω τι καλάμια - μηχανισμούς κ τεχνικές χρησιμοποιείς ΠιΜι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
να βάλουμε και λίγη τεχνολογία 
Ακόμη δεν έχω χρησιμοποιήσει καλάμι με μηχανισμό, περιμένω να πάω κατευθείαν στα ρομπότ.Αγις έγραψε: 26 Δεκ 2018, 15:24 Ευκαιρία να ρωτήκσξω τι καλάμια - μηχανισμούς κ τεχνικές χρησιμοποιείς ΠιΜι
Μικρός ψάρευα με απλές πετονιές και με καλάμι (μπαμπού) απίκο από τον μόλο. Από βάρκα τσαπαρί με λάμπα, καμιά συρτή για ζαργάνες τον Σεπτέμβρη και χταπόδια. Με κουπιά η βάρκα.
Τότε καλάμια πλαστικά με μηχανισμό χρησιμοποιούσαν μόνο κάτι φλούφλιδες Αθηναίοι.
Τώρα πάω καμιά φορά με καλάμι (πλαστικό πια) απίκο από τον μόλο με το κλασικό ψωμοτύρι.
Έχω πάρει εδώ και καιρό τρία καλάμια για συρτή αφρού με το κανό, αλλά ακόμη δεν τα έχω δοκιμάσει.
δλδ ασχετοςΜηχανικός έγραψε: 26 Δεκ 2018, 16:38Ακόμη δεν έχω χρησιμοποιήσει καλάμι με μηχανισμό, περιμένω να πάω κατευθείαν στα ρομπότ.Αγις έγραψε: 26 Δεκ 2018, 15:24 Ευκαιρία να ρωτήκσξω τι καλάμια - μηχανισμούς κ τεχνικές χρησιμοποιείς ΠιΜι![]()
Μικρός ψάρευα με απλές πετονιές και με καλάμι (μπαμπού) απίκο από τον μόλο. Από βάρκα τσαπαρί με λάμπα, καμιά συρτή για ζαργάνες τον Σεπτέμβρη και χταπόδια. Με κουπιά η βάρκα.
Τότε καλάμια πλαστικά με μηχανισμό χρησιμοποιούσαν μόνο κάτι φλούφλιδες Αθηναίοι.![]()
Τώρα πάω καμιά φορά με καλάμι (πλαστικό πια) απίκο από τον μόλο με το κλασικό ψωμοτύρι.
Έχω πάρει εδώ και καιρό τρία καλάμια για συρτή αφρού με το κανό, αλλά ακόμη δεν τα έχω δοκιμάσει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πρόλαβα να ψαρεύουν το βράδυ από την παραλία με πεταχτάρι, με ένα απλό δόλωμα μύδι και να βγάζουν ψάρια για όλη την οικογένεια.
Τώρα για να βγάλουν αυτά τα ψάρια, θέλουν εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ και πολλαπλάσιο χρόνο.
Για ψάρεμα πήγαινα από 7 χρονών μέχρι 15.
Μετά πήγαινα για ψαροντούφεκο και σπάνια για ψάρεμα.
Τώρα για να βγάλουν αυτά τα ψάρια, θέλουν εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ και πολλαπλάσιο χρόνο.
Για ψάρεμα πήγαινα από 7 χρονών μέχρι 15.
Μετά πήγαινα για ψαροντούφεκο και σπάνια για ψάρεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 26 Δεκ 2018, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν έχουν ελπίδα τα ψαράκια.Μηχανικός έγραψε: 26 Δεκ 2018, 16:49 Πρόλαβα να ψαρεύουν το βράδυ από την παραλία με πεταχτάρι, με ένα απλό δόλωμα μύδι και να βγάζουν ψάρια για όλη την οικογένεια.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Σήμερα νοίκιασα ηλ ποδήλατο και έκανα καμμιά 20αριά χιλιόμετρα στο Philip island

είδα και μια έχιδνα

Ωραίο είναι, αλλά πάλι χιλιάρικο δε δίνω. Όταν πάει $300-$400 το συζητάμε

είδα και μια έχιδνα

Ωραίο είναι, αλλά πάλι χιλιάρικο δε δίνω. Όταν πάει $300-$400 το συζητάμε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
ρολεξ; Γιατί; 
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ωραίος τσίλ, ναι 1000 είναι πολλά, είμαστε ένα δυο χρόνια μακρυά νομίζω πάντως από ωραία ποδήλατα στις τιμές που λες, θα δούμε 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ωραίος και για το σκουαλε και για το κοάλα!
Έχεις πιασει ποτέ κοάλα; ισχύει οτι έχουν βελούδινη υφή;
Έχεις πιασει ποτέ κοάλα; ισχύει οτι έχουν βελούδινη υφή;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1916 Προβολές
-