!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα στήριξης Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Νήμα στήριξης Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη
για το κομματι του εκλογικου σωματος στο οποιο απευθυνεται μια χαρα ειναι η κυρια πατουλη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
πολύ σωστά: στηρίζει ο προοδευτισμός και η φεμαναρχία την υποψηφιότητα - κόλαφο στην πατριαρχία
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- alekhine
αν ειναι "προοδευτισμος" η επιλογη να ψηφιζεις καποιον επειδη ειναι συζυγος-κορη-ανιψι κλπ καποιου ηδη εκλεγμενου αποκλειστικα και μονο λογω της συγγενειας του με τον προηγουμενο τοτε το ποστ ειναι directly to the pointΜαυροβασίλης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 12:55 πολύ σωστά: στηρίζει ο προοδευτισμός και η φεμαναρχία την υποψηφιότητα - κόλαφο στην πατριαρχία
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Nero
δεν την ψηφίζουμε λόγω συγγένειας,που ούτως ή άλλως είναι null γιατί ο καράμπαμπας δεν τη στηρίζει αλλά γιατί έχει αυτοδιοικητική εμπειρία και όραμαalekhine έγραψε: 26 Δεκ 2018, 13:05αν ειναι "προοδευτισμος" η επιλογη να ψηφιζεις καποιον επειδη ειναι συζυγος-κορη-ανιψι κλπ καποιου ηδη εκλεγμενου αποκλειστικα και μονο λογω της συγγενειας του με τον προηγουμενο τοτε το ποστ ειναι directly to the pointΜαυροβασίλης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 12:55 πολύ σωστά: στηρίζει ο προοδευτισμός και η φεμαναρχία την υποψηφιότητα - κόλαφο στην πατριαρχία![]()
![]()
- alekhine
Nero έγραψε: 26 Δεκ 2018, 13:09δεν την ψηφίζουμε λόγω συγγένειας,που ούτως ή άλλως είναι null γιατί ο καράμπαμπας δεν τη στηρίζει αλλά γιατί έχει αυτοδιοικητική εμπειρία και όραμα για τον δημο πευκης-λυκοβρυσηςalekhine έγραψε: 26 Δεκ 2018, 13:05αν ειναι "προοδευτισμος" η επιλογη να ψηφιζεις καποιον επειδη ειναι συζυγος-κορη-ανιψι κλπ καποιου ηδη εκλεγμενου αποκλειστικα και μονο λογω της συγγενειας του με τον προηγουμενο τοτε το ποστ ειναι directly to the pointΜαυροβασίλης έγραψε: 26 Δεκ 2018, 12:55 πολύ σωστά: στηρίζει ο προοδευτισμός και η φεμαναρχία την υποψηφιότητα - κόλαφο στην πατριαρχία![]()
![]()
fixed
αυτο που δεν εχει διευκρινιστει ειναι γιατι θα κατεβει στο μαρουσι
- Μαυροβασίλης
δεν είναι ο νεποτισμός το θέμα μας εδώ αλλά η χειραφέτηση της μπιμπο που είχε ο γιατρός και μάτσο άντρα για τρόπαιο και το τσάκισμα των πατριαρχικών στερεοτύπων που αποκλείουν μια γυναίκα να επιλέγει να ντύνεται σα ντίβα του σαλιερι και να είναι ικανή πολιτική αρχόντισσα
Συμφωνώ με τη φεμινιστική ανάλυση του ΜΒ.
So hab ich dich schon unbedingt
- alekhine
τοτε ετοιμαστειτε παιδια ερχεται και αλλη δυνατη υποψηφιοτητα για τις επομενες εκλογες 
- Μαυροβασίλης
υπάρχει ομολογουμένως μια υστέρηση φάσης στη βαλκανική, οι Ιταλοί κατεβάζαν Μοάνα (
) στην πολιτική όταν οι Ελ καυλώναν με τις μουστάκες του Τρίτση και του Χαραλαμπόπουλου
- Ελβετός Τραπεζίτης
Αυτα μονο στα χαρτιά.Nero έγραψε: 24 Δεκ 2018, 13:36Ripper έγραψε: 24 Δεκ 2018, 13:20 Πατουλη
[img]https://i.postimg.cc/9FFFPqLh/mari ... .jpg[/img]
Αμπατζογλου
[img]https://i.postimg.cc/tJRyzLt5/ampa ... .jpg[/img]
Δεν υπάρχει σύγκριση![]()
εδώ θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι εκτός απο το sexy η δήμαρχος είναι διαθέτει και εξαιρετικά μόρφωση,αφού είναι κλασική φιλόλογος και καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης![]()
Την εχω ακουσει, την εχω συναντησει έχουμε κοινους φιλους, την βλεοω συχνά στο Μαρούσι/Πευκη, και βεβαιώνω ειναι ασύλληπτης διάστασης " ξυλινη γλωσσα" σε συσκευασια για (καμμένο) βούρλο.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Στημένη βρωμιά νεοδημοκρατών μου φαίνεται.
-
Nero
Ναι,μπορώ να φανταστώ πολλούς λόγους για να οργανώσουν σατανικό σχέδιο...ώστε να μοιράσουν τις ψήφους τους μεταξύ 2 υποψηφίων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 16 Απαντήσεις