Γράψε λάθος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2018, 22:00 Ρε φίλε, κρέμα ζαχαροπλαστικής μπαίνει, μην ξενερώνεις τον κόσμο
Ρε συ, εγώ γιατί θυμάμαι σαντιγύ; Βέβαια έχω πολύ καιρό να φάω από έξω γιατί τρώω σπιτικά γλυκά.
Γράψε λάθος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2018, 22:00 Ρε φίλε, κρέμα ζαχαροπλαστικής μπαίνει, μην ξενερώνεις τον κόσμο
Όποιοι την βάζουν μέσα στα ψωμάκια το κάνουν για να ρίξουν το κόστος.brb και tyt έγραψε: 23 Δεκ 2018, 22:03Γράψε λάθος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2018, 22:00 Ρε φίλε, κρέμα ζαχαροπλαστικής μπαίνει, μην ξενερώνεις τον κόσμο![]()
Ρε συ, εγώ γιατί θυμάμαι σαντιγύ; Βέβαια έχω πολύ καιρό να φάω από έξω γιατί τρώω σπιτικά γλυκά.
Της Δέσποινας είναι πολύ λιπαρή η σφολιάτα κατά τη γνώμη μου.Naida έγραψε: 23 Δεκ 2018, 21:52Της Δέσποινας δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά του Κωνσταντινίδη με απογοήτευσε
Naida έγραψε: 23 Δεκ 2018, 19:36 Μου έλεγαν για το μιλφέιγ του Κωνσταντινίδη. Δοκίμασα σήμερα, σιγά το μιλφέϊγ
Δεν είμαι τρελή φαν του μιλφέιγ απλά μου έφαγαν τ' αυτιά τι τέλειο μιλφέιγ έχει. Εμένα μ'αρέσει να μην έχει πολύ σαντιγί και άχνη.don't speak έγραψε: 24 Δεκ 2018, 00:04
Της Δέσποινας είναι πολύ λιπαρή η σφολιάτα κατά τη γνώμη μου.
18€ / κιλό τα μελομακάρονα;; Τι λες τώρα ...dna replication έγραψε: 24 Δεκ 2018, 12:02 απογευματινή αιφνιδιαστική αυτοψία προχθές Choureal και Ble
Τα σουδάκια τραγανά, με μια διακριτική υποψία καραμέλας, η κρεμ πατισερι καλή και αφθονη, κάλυπτε τον πάτο του μπώλ, η μπιτερ σοκολάτα ουτε λιγωνε ουτε πικριζε, η σαντιγυ αφράτη και γαλατερη χωρίς να είναι λιπαρή. Κανένα πρόσθετο απο πάνω, δεν αρμόζει. Η ουρά έβγαινε στο πεζοδρόμιο, υπήρχε όμως ροή. 3.00€
Τα μελομακάρονα όπως πρέπει σφιχτά, καμία υποψία λαδίλας, μόνο μέλι-όχι συμβιβασμοί, το καρύδι φρέσκο και οχι αμερικάνικο ταγκισμένο, γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά ο μπάστακας-αφεντικό που κάθεται στην κολώνα και ελέγχει είναι ξενέρωμα. 18€/κιλό
Δε ξέρω πρέπει να δοκιμάσω για να δω το τι σπέσιαλ έχει για να είναι τόσο ακριβά.dna replication έγραψε: 24 Δεκ 2018, 12:19 ισχύει
είναι μλκ@ς, είναι πανάκριβος αλλά έχει τα καλύτερα
ευχαρίστως να προτείνετε να ακούσω με τις παραπάνω προδιαγραφές όμως και μόνον straight-όχι μελομακάρονα ω σοκολά και αηδίες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.