Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:44
Είδα το νήμα, είδα τον νηματοθέτη και λέω: να δεις κάποια μαλακία έγινε με τις toblerone και τους εργαζόμενους και θα αναγκαστώ να μειώσω την κατανάλωση και κάθε φορά που τις τρώω θα νιώθω τύψεις. Άτιμε ντουνιά!
Μεγάλη ανακούφιση.
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι ένα κομμούνι.
μίστερ μαξ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 10:12
Δεν ειναι ακίνδυνο θέμα, για το χαλαλ το ανοιξα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Επειδή έχει αυτές τις μαλακίτσες καραμελίτσες μέσα που κολλάνε στα δόντια δε θέλω να τη δαγκώσω, θέλω να τη λιώσω, αλλά για να τη λιώσω πρέπει να βάλω κομμάτι στο στόμα, και αυτή η μαλακία έχει αυτό το σχήμα που δεν κόβεται μικρό κομμάτι με τίποτα. Σπας ξέρω γω ένα τριγωνάκι, αλλά μετά το τριγωνάκι δε διαιρείται ούτε με πολυβόλο. Οπότε ή κάθομαι εκεί και παλεύω να το σπάσω με τα χέρια και γεμίζουν τα δάχτυλα λιωμένες σοκολάτες ή το πετάω ολόκληρο στο στόμα, οπότε με μαθηματική ακρίβεια μου χώνεται η μύτη του τριγώνου στον ουρανίσκο το οποίο πονάει
ποιά είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος; πρέπει να την πάω στο εργαστήριο να τη βάλω στην πριονοκορδέλα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Οργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2018, 00:37
Prin χρονια βρεθηκε βενζολιο στις τομπλερονε
κάθε φορά που διαβάζω γραπτό σου που αρχίζει με αγγλικά, θυμάμαι που στο παλιό είχες ρωτήσει μία κοπελίτσα που το έκανε γιατί το κάνει, και σκέφτομαι οτι σε εντυπωσίασε τόσο πολύ η απάντηση που το αντέγραψες τελικά.
Οργισμένος έγραψε: 23 Δεκ 2018, 00:37
Prin χρονια βρεθηκε βενζολιο στις τομπλερονε
κάθε φορά που διαβάζω γραπτό σου που αρχίζει με αγγλικά, θυμάμαι που στο παλιό είχες ρωτήσει μία κοπελίτσα που το έκανε γιατί το κάνει, και σκέφτομαι οτι σε εντυπωσίασε τόσο πολύ η απάντηση που το αντέγραψες τελικά.
Σε έχει ρωτήσει κανείς ή ακόμα περιμένεις;
Τα θυμασαι λαθος. Αλτσχαημερ.
Αυτη με ρωτησε κι εγω απαντησα.
Οπως εχει ξαναγινει πολλες φορες.
Και δεν υπαρχει και κατι περιεργο σ αυτο το θεμα.