https://en.wikipedia.org/wiki/XmasAthos έγραψε: 23 Δεκ 2018, 11:47Η λέξη δεν τόσο μεγάλη να χρειάζεται σύντμηση..hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2018, 11:30Δεν επιλέχθηκε, είναι μια σύντμηση που βρίσκεται σε χρήση εδώ και 400 χρόνια και το Χ σημαίνει Χριστός. Δηλαδή, ήμαρτον.Athos έγραψε: 23 Δεκ 2018, 11:06
δεν ξέρω, φαντάζομαι επιλέχθηκε διότι κάποια βολική εξήγηση θα υπάρχει
Αν εμφανίσθηκε πριν 400 χρόνια μάλλον ευχές εβραίων εμπόρων θα ήταν.
Χ Χριστός στα ελληνικά είναι γελοίο !!! δηλαδή οι Βρεταννοί το 1600 ασχολιόντουσαν πώς λέγεται στα ελληνικά, ήμαρτον !!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
XMAS 'X'ING OUT CHRIST
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: XMAS 'X'ING OUT CHRIST
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Εννοείται ότι είναι κλαδιά από ελιές υπό το φως του φεγγαριού. Δεν είπα κάτι άλλο. Απλα θέλει πολύ τύχη να εμφανιστεί αυτό που φαίνεται στο πάνω μέρος του σταυρού.
- hellegennes
Θυμάσαι ένα πράγμα που λέγεται επιστήμες και που χρησιμοποιεί γράμματα του ελληνικού αλφάβητου για όλες τις σταθερές και τα σύμβολα; Ας πούμε Σ για το σύνολο, π για την περιφέρεια, Δ για την διαφορά, κτλ.Athos έγραψε: 23 Δεκ 2018, 11:47Η λέξη δεν τόσο μεγάλη να χρειάζεται σύντμηση..hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2018, 11:30Δεν επιλέχθηκε, είναι μια σύντμηση που βρίσκεται σε χρήση εδώ και 400 χρόνια και το Χ σημαίνει Χριστός. Δηλαδή, ήμαρτον.Athos έγραψε: 23 Δεκ 2018, 11:06
δεν ξέρω, φαντάζομαι επιλέχθηκε διότι κάποια βολική εξήγηση θα υπάρχει
Αν εμφανίσθηκε πριν 400 χρόνια μάλλον ευχές εβραίων εμπόρων θα ήταν.
Χ Χριστός στα ελληνικά είναι γελοίο !!! δηλαδή οι Βρεταννοί το 1600 ασχολιόντουσαν πώς λέγεται στα ελληνικά, ήμαρτον !!
Οι βυζαντινοί χρησιμοποιούσαν συντμήσεις για ακόμη μικρότερες λέξεις. Ήταν συχνό φαινόμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή τι ακριβώς φαίνεται εκεί; Η μορφή του Ιησού; Ένα άλογο που τρέχει στον ουρανό; Η συκωταριά που έφαγα προχτές;wirth έγραψε: 23 Δεκ 2018, 12:21 Εννοείται ότι είναι κλαδιά από ελιές υπό το φως του φεγγαριού. Δεν είπα κάτι άλλο. Απλα θέλει πολύ τύχη να εμφανιστεί αυτό που φαίνεται στο πάνω μέρος του σταυρού.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Θα σου πει ότι φαίνονται αγκάθια. Ξέρεις, περίεργο πράγμα η σκιά ενός φυτού να μοιάζει με φυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Τιμή και δόξα σε όλους τους δήμους που στολίζουν Φάτνη...
Εγώ βλέπω και ένα πρόσωπο πάντως.
Ζήτω συγγνώμη για το off topic .
Τις ευχές μου σε όλους.
Ζήτω συγγνώμη για το off topic .
Τις ευχές μου σε όλους.
-
Γιωργης
Οι εθνογκαγκα ομως δεν το ξερουν αυτο
εγώ εκανα μπουλινγκ σε μια μαλακισμενη ινδη και της ειπα καλα χριστουγεννα. τωρα περιμενω το email από το HR...Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Δεκ 2018, 12:04Εγώ πάντως έλαβα το happy holiday season απο την εταιρεία φέτος.Nero έγραψε: 23 Δεκ 2018, 11:18 Σαν τις κατσίκες αναμασούν τις μαλακίες των ακροδεξιών στις ΗΠΑ περι "war on christmas". Και να τα λες αυτά σε καμιά άλλη χώρα πάει στο διάολο στην Ελλάδα ρε μηρυκαστικά?![]()
![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
το είδα, αναφέρει κάποιες παλαιότερες εμφανίσεις του χωρίς να εξηγεί το γιατί και το από ποιούς.
Προφανώς χρησιμοποιήθηκε για κοινωνικούς λόγους από κάποιους αγνωστικιστές ή ετερόδοξους χωρίς να αποκτήσει βαρύτητα
και εδραιώθηκε με την εμπορική εκμετάλλευση της γιορτής.
Η υπόθεση συσχετισμού του Χ (που υπάρχει στο λατινικό αλφάβητο) με το αρχικό γράμμα του ελληνικού Χριστός,hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2018, 12:35 Θυμάσαι ένα πράγμα που λέγεται επιστήμες και που χρησιμοποιεί γράμματα του ελληνικού αλφάβητου για όλες τις σταθερές και τα σύμβολα; Ας πούμε Σ για το σύνολο, π για την περιφέρεια, Δ για την διαφορά, κτλ.
Οι βυζαντινοί χρησιμοποιούσαν συντμήσεις για ακόμη μικρότερες λέξεις. Ήταν συχνό φαινόμενο.
(θεωρία για ψεκασμένους δηλαδή) καταδείχνει την ανυπαρξία ουσιαστικής δικαιολόγησης της προέλευσης του.
Σύγκριση με τα μαθηματικά π,φ κλπ που αντιπροσωπεύουν την πρωτοπορία της κλασσικής αρχαιότητας (μετά την οποία ως γνωστό ουδέν)
δεν αξίζει σχολιασμό.
Τελοσπάντων το Xmas έχει χρησιμοποιηθεί σημειολογικά,
το θέμα είναι ο αποχριστιανισμός των Χριστουγέννων που υλοποιήθηκε επίμονα και μεθοδικά με απόλυτη ευθύνη της Δυτικής Ευρώπης
και που στο σημερινό μπάχαλο δίνει χώρο στις μουσουλμανικές μισαλλοδοξίες.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Χέλη, στον πάγκο σου τώρα. 

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο λαζοντόιτς όμως δεν διάβασε αυτό (σχόλια κάτω από το βίντεο στο ΥΤ)
Born in Washington DC and raised in Maryland, Raef has shared his music with faith-based communities across the world. In the early 2000s, he sang tenor in a college a cappella group and played his acoustic guitar at local coffee shops. Raef was introduced to the national stage after his trio rock-band "Great Seneca" toured the United States as part of the "Voices for Change" initiative. Shortly afterwards, Raef joined the "Poetic Vision Tour" - a band of traveling musicians and poets dedicated to inspiring a spiritual and cultural renewal. More recently, Raef started working with Awakening Records and in 2014 released his debut album "The Path" , a collection of songs that reflects his identity as an American Muslim and his journey throughout the years.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Θεωρία για ψεκασμένους είναι να λες ότι επινοήθηκε για να μην υπάρχει αναφορά στην γέννηση του Χριστού. Η πραγματικότητα είναι αυτή που ανέφερα.Athos έγραψε: 23 Δεκ 2018, 18:08 Η υπόθεση συσχετισμού του Χ (που υπάρχει στο λατινικό αλφάβητο) με το αρχικό γράμμα του ελληνικού Χριστός,
(θεωρία για ψεκασμένους δηλαδή) καταδείχνει την ανυπαρξία ουσιαστικής δικαιολόγησης της προέλευσης του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δεν Είμαι Φασίστας
έχουμε αντιληφθεί ότι ζείτε σε μια παράλληλη πραγματικότητα, διότι τα τελευταία χρόνια σας ταϊζουν μια ισχυρή δίαιτα παράνοιας και ψυχασθένειας στα social mediaAthos έγραψε: 23 Δεκ 2018, 10:21 Θα έχετε αντιληφθεί όλοι ότι σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα Χριστούγεννα έχει αποκλεισθεί κάθε αναφορά στη γέννηση του Χριστού.
Σωστος.Athos έγραψε: 23 Δεκ 2018, 10:21 Θα έχετε αντιληφθεί όλοι ότι σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα Χριστούγεννα έχει αποκλεισθεί κάθε αναφορά στη γέννηση του Χριστού.
Απ τη μιά οι εμπορικές πολυεθνικές διότι τα Χριστούγεννα είναι η απόλυτα τεράστια μπίζνα, και απ την άλλη η πολιτική κορεκτίλα της κοσμικής Ευρώπης διότι να μην προσβάλλονται οι μετανάστες, τα έχουν μετατρέψει σε παγκόσμια γιορτή του Santa Claus.
Οπότε μένει το καταναλώστε, διασκεδάστε, χαρείτε (έστω και αν δεν ξέρετε για ποιό λόγο)
Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όποιοι έχουμε παιδιά ας τους πούμε και μιά κουβέντα για το Χριστό (δυό φορές το χρόνο έχουμε την ευκαιρία) που δίδαξε την αγάπη, αρκετό μίσος είναι που μας τριγυρίζει από παντού.
Καλα Χριστουγεννα !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.