Το θέμα δεν είναι τα πεζοδρόμια, αλλά τι θα γίνει άμα πέσεις σε καμιά λακκούβα ή πατήσεις κάποιο αντικείμενο.vagabondo έγραψε: 23 Δεκ 2018, 09:18 Δεν μου λες enaon, αυτή η μαλακια ανεβαίνει από τον δρόμο στα πεζοδρόμια χωρίς ράμπα;

Το θέμα δεν είναι τα πεζοδρόμια, αλλά τι θα γίνει άμα πέσεις σε καμιά λακκούβα ή πατήσεις κάποιο αντικείμενο.vagabondo έγραψε: 23 Δεκ 2018, 09:18 Δεν μου λες enaon, αυτή η μαλακια ανεβαίνει από τον δρόμο στα πεζοδρόμια χωρίς ράμπα;

Εντάξει ρε συ, την λακούβα θα την αποφύγεις με ελιγμό, δεν βλέπεις την κοπέλα στο βίντεο;
αυτό που κοιτάς ειναι το ζ10 και είναι 25 κιλά, από τα πιο τέρατα, αλλά το κάνουν και με αυτό ναι, δες το βιντεάκι παρακάτω πόσο πολύ πηδάει αυτός.vagabondo έγραψε: 23 Δεκ 2018, 09:18 Δεν μου λες enaon, αυτό το υπέροχο πράγμα ανεβαίνει από τον δρόμο στα πεζοδρόμια χωρίς ράμπα;
Πώς πηδάνε; Έχουνε σούστα;enaon έγραψε: 23 Δεκ 2018, 09:32 πάντως μην το συζητάς, πηδάνε ρε, είναι τα πιο ευέλικτα απο το είδος, γιαυτό είναι ωραία.
Σούστα είναι το λάστιχο με τον αέρα.
θέλει τέλειο συγχρονισμό για να μην δουλέψει σαν αποσβεστήρας όμως. Γενικά πάντως μαθαίνεις να ελέγχεις τόσο καλά τα κάτω ακρά, που τελικά ειναι εφικτά πράγματα που μοιάζουν πολύ δύσκολα. Αν κάποιος αγοράσει, ας δεί πρώτα αυτό το βιντεάκι πρίν προσπαθήσει να ακουμπήσει την πατούσα πάνω στο μηχάνημα για πρώτη φορά, βοηθάει να νιώσει άχρηστος, ανίκανος, ίσως και να τρέξει ένα δάκρυ ντροπής. Αλλά κρατάει 1-2 μέρες αυτό, μετά ειναι φοβερά.
Όλα αυτά τα ακούω βερεσέ.
Αν θες να μπεις σε ένα κατάστημα, το παρκάρεις έξω ή μπαίνεις με αυτό μέσα;enaon έγραψε: 23 Δεκ 2018, 10:26 τεσπα, ολα αυτά είναι ο λόγος που νομίζω οτι είναι καλή γυμναστική, είναι αστείο νομίζω να λέμε οτι πάς με αυτό και ατονούν οι μύες. Ισως αν πηγαίνεις μόνο ευθεία σε ένα διάδρομο για πάντα, αλλά για να κάνεις χρήση των δυνατοτήτων κάνεις γυμναστική.
να φτάσει εδώ που είμαι εγώ σίγουρα, και εδώ που είμαι εγώ παρότι δεν πετάω πάνω από τα παρτέρια, είναι φοβερά. Το καλοκαίρι θα είμαι πολύ μακρυά απο εδώ που είμαι τώρα, αλλά εδώ και 2 μήνες είμαι στην ζώνη της χαράς στην χρήση.
συνήθως μέσα, είναι και όμορφο αυτό που έχω, άσπρο και διαστημικό, έχει σημασία και η εμφάνιση στην αποδοχή νομίζω. Κατεβαάζω το ένα πόδι αφού μπώ στο κατάστημα, και συνεχίζω να το τσουλάω με το τρόλευ μέχρι που το αφήνω κάπου.vagabondo έγραψε: 23 Δεκ 2018, 10:30Αν θες να μπεις σε ένα κατάστημα, το παρκάρεις έξω ή μπαίνεις με αυτό μέσα;enaon έγραψε: 23 Δεκ 2018, 10:26 τεσπα, ολα αυτά είναι ο λόγος που νομίζω οτι είναι καλή γυμναστική, είναι αστείο νομίζω να λέμε οτι πάς με αυτό και ατονούν οι μύες. Ισως αν πηγαίνεις μόνο ευθεία σε ένα διάδρομο για πάντα, αλλά για να κάνεις χρήση των δυνατοτήτων κάνεις γυμναστική.