Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το κακό με το ίντερνετ είναι ότι ο καθένας μπορεί να γράφει ότι και ο οποιοσδήποτε να το χρησιμοποιήσει μετά ως πηγή...
Οι διώξεις των χριστιανών επί Νέρωνα και Διοκλητιανού είναι ιστορικά αδιαμφισβήτητες, ασχέτως τι λένε οι ψεκασμένοι άθεοι. ..
Το καλό με το ιντερνέτ και την εύκολη/φθηνή γνώση, είναι ότι ο καθένας που ενδιαφέρεται, βρίσκει τα πάντα και ξεπεράσαμε τον Μεσαίωνα, που μόνο ο παπάς γνώριζε κάτι κολλυβογράμματα.
Τότε ξεγελούσαν τους αμαθείς, τώρα δεν υπάρχουν τέτοιοι, παρά μόνο εθελοτυφλούντες.
Στους διωγμούς κρατούσαν λεπτομερή αρχεία με ονοματεπώνυμα και ημερομηνίες οι χριστιανοί φαίνεται .... !
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Τούτου λεχθέντος, μακριά από μουσουλμανικές χώρες.
Πρόσφατα δολοφονήθηκε Βρετανίδα τουρίστρια στη Νέα ζηλανδία. Μακρία και από τις χώρες τις ωκεανίας.
Κοίτα, δεν ξέρω για εσένα όμως εγώ τυγχάνει να έχω εργασθεί (όχι να πάω τουρίστας) επί χρόνια και στην Ωκεανία και στον αραβικό κόσμο. Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα. Εγώ λέω την προσωπική μου άποψη βασιζόμενη στις όποιες εμπειρίες μου για τη νοοτροπία πολλών ανθρώπων, ειδικά ως προς τις γυναίκες, μακριά λοιπόν από μουσουλμανικές χώρες. Κατά τα άλλα, όπως προείπα, shit happens, δολοφονίες γίνονται παντού.
under έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:42
Ειναι καποιες δυτικες κοινωνιες που δεν εχουν ιδεα του τι εστι ισλαμ.Εμεις εχουμε γιατι τους εχουμε ζησει και γιατι τους ζουμε.
Για αυτό μας τους έφερνε η ΝΔουλα, ευχαριστούσε τους Πακιστανούς ο Πάκης, να μας έχει σε εγρήγορση, να μην σκουριάζουμε.εν δυο κάτω.
aspergillus έγραψε: 22 Δεκ 2018, 22:55
Χαρά το κωλοφασισταριό και οι σκατόψυχοι του πχόρουμ.γρ
Πάλι εκσπερμάτισαν διαβάζοντας τέτοια είδηση.
είπαν κάποιοι που μέσα στους τελευταίους 1-2 μήνες μας τα έκαναν μπαλόνια με"αναλύσεις"¨και γέμισαν γκράφιτι τις πόλεις για τον αμφιλεγόμενο θάνατο του ζακ, εκμεταλλεύτηκαν τον εγκληματικό θάνατο φοιτήτριας από αλλοδαπό και ντόπιο κατά της "πατριαρχίας" και καλά, τα έκαψαν για πολλοστή φορά διαδηλώνοντας για την 6-12. Το άλλο τουλάχιστον αντιστοιχεί όντως σε κάποιο μεγάλο εθνικό-κοινωνικό φαινόμενο την σύγχρονη μεγάλη μετανάστευση των λαών τον λαθρομεταναστευτικό εποικισμό των ευρωπαϊκών και δυτικών χωρών. Τα άλλα είναι όντως μεμονωμένα αμφιλεγόμενα περιστατικά.
Το κακό με το ίντερνετ είναι ότι ο καθένας μπορεί να γράφει ότι και ο οποιοσδήποτε να το χρησιμοποιήσει μετά ως πηγή...
Οι διώξεις των χριστιανών επί Νέρωνα και Διοκλητιανού είναι ιστορικά αδιαμφισβήτητες, ασχέτως τι λένε οι ψεκασμένοι άθεοι. ..
Το καλό με το ιντερνέτ και την εύκολη/φθηνή γνώση, είναι ότι ο καθένας που ενδιαφέρεται, βρίσκει τα πάντα και ξεπεράσαμε τον Μεσαίωνα, που μόνο ο παπάς γνώριζε κάτι κολλυβογράμματα.
Τότε ξεγελούσαν τους αμαθείς, τώρα δεν υπάρχουν τέτοιοι, παρά μόνο εθελοτυφλούντες.
Στους διωγμούς κρατούσαν λεπτομερή αρχεία με ονοματεπώνυμα και ημερομηνίες οι χριστιανοί φαίνεται .... !
.
Έχεις κουράσει. Ανέβασες ως πηγές μπούρδες και νομίζεις ότι απέδειξες και κάτι. Ιστορικές αποδείξεις υπάρχουν. Και επί Ρωμαϊκής και επί οθωμανων και επί ΙΚ...
Dorian έγραψε: 23 Δεκ 2018, 03:19
είπαν κάποιοι που μέσα στους τελευταίους 1-2 μήνες μας τα έκαναν μπαλόνια με"αναλύσεις"¨και γέμισαν γκράφιτι τις πόλεις για τον αμφιλεγόμενο θάνατο του ζακ, εκμεταλλεύτηκαν τον εγκληματικό θάνατο φοιτήτριας από αλλοδαπό και ντόπιο κατά της "πατριαρχίας" και καλά, τα έκαψαν για πολλοστή φορά διαδηλώνοντας για την 6-12. Το άλλο τουλάχιστον αντιστοιχεί όντως σε κάποιο μεγάλο εθνικό-κοινωνικό φαινόμενο την σύγχρονη μεγάλη μετανάστευση των λαών τον λαθρομεταναστευτικό εποικισμό των ευρωπαϊκών και δυτικών χωρών. Τα άλλα είναι όντως μεμονωμένα αμφιλεγόμενα περιστατικά.
Τούτου λεχθέντος, μακριά από μουσουλμανικές χώρες.
Πρόσφατα δολοφονήθηκε Βρετανίδα τουρίστρια στη Νέα ζηλανδία. Μακρία και από τις χώρες τις ωκεανίας.
Κοίτα, δεν ξέρω για εσένα όμως εγώ τυγχάνει να έχω εργασθεί (όχι να πάω τουρίστας) επί χρόνια και στην Ωκεανία και στον αραβικό κόσμο. Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα. Εγώ λέω την προσωπική μου άποψη βασιζόμενη στις όποιες εμπειρίες μου για τη νοοτροπία πολλών ανθρώπων, ειδικά ως προς τις γυναίκες, μακριά λοιπόν από μουσουλμανικές χώρες. Κατά τα άλλα, όπως προείπα, shit happens, δολοφονίες γίνονται παντού.
To ξέρω οτι έχεις ζήσει Ωκεανία, και συνειρμικά μου ήρθε το παράδειγμα της Νέας Ζηλανδίας. Από εκεί και πέρα στο Μαρόκο έχουμε κάθε χρόνο 1.24 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 κάτοικους, ενώ στην Νέα Ζηλανδία 0.99. Η διαφορά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Η θέση της γυναίκας στις μουσουλμανικές χώρες είναι υποβαθμισμένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι στις χώρες αυτές επικρατεί η αντίληψη οτι δεν τρέχει τίποτα αν σκοτώσεις γύναικα.
Οι πιο επικίνδυνες χώρες είναι οι χώρες τις λατινικής αμερικής. Στη Βραζιλία έχουμε 30 δολοφονίες ανά 100.000 κατοίκους και στο Ελ Σαλβαδόρ 82! Στα θέρετρα του Μεξικό κάθε χρόνο μαζεύουν πτώματα Αμερικάνων τουριστών. Κανείς δε λέει όμως μακριά από τις χριστιανικές χώρες ούτε γενικεύει θεωρόντας οτι όλοι οι λατινοαμερικάνοι είναι εγκληματίες. Αντίθετα όταν έχουμε ισλαμικό εξτρεμισμό θεωρείται από πολλούς οτι η ενέργεια εκφράζει όλους τους μουσουλμάνους.
Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Δεκ 2018, 21:41
Έχεις κουράσει. Ανέβασες ως πηγές μπούρδες και νομίζεις ότι απέδειξες και κάτι. Ιστορικές αποδείξεις υπάρχουν. Και επί Ρωμαϊκής και επί οθωμανων και επί ΙΚ...
Μπούρδες και παραμύθια είναι τα ιερά σου βιβλία.
Εσύ/εσείς μας έχεις/έχετε κουράσει με τις συνεχείς αναφορές, άσχετες και σε οποιοδήποτε νήμα, στα χριστιανικά σας.
.
οποιος πιστευει οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα σε μουσλιμ κρατη με τα υπολοιπα μπορει να στειλει την κορη του εκει για σπουδες ... ειναι και φθηνοτερα