!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα κάνατε αν...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
the comet the course the tail

Re: Τι θα κάνατε αν...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

νύχτα έγραψε: 22 Δεκ 2018, 00:34 εγώ όχι
:zz: :zz:

:giggle:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

καταρχην, σε νιωθω. μπορω να γραψω δεκαδες δικιες μου τετοιες ιστοριες, αλλα λυση δεν εχω. εκτος ισως απο το να παρεις εμπορευματα απο το μαγαζι του, ισης η μεγαλυτερης αξιας. εχω χασει πολλα τετοια λεφτα

το πιο τρανταχτο που εχω, ειναι μεγαλοεπιχειρηματιας της πατρας, αυτος λοιπον το εχει συστημα, δεν πληρωνει ποτε, κανεναν. περιμενει να τον φτασεις στα δικαστηρια, και τοτε να σου προτεινει εξωδικαστικα να σου δωσει τα μισα η οποιο ποσο να ξεμπερδευεις, αντι να τραβιεσαι για χρονια. αλλα μιλαμε το κανει παντου, και στο περιπτερο να παιρνει τσιγαρα, λογαριασμο θα εχει.
εμενα δε με δαγκωσε χοντρα, προλαβε ενας φιλος και με ενημερωσε, κατι λιγα μου εφαγε. αλλα να βλεπεις να σκαει ο γιος του στην παραλια με το τριορωφο γιωτ γιοματο μουνιτσες, "ξερετεποιοςειμεγωρε", και να σκεφτομαι στα σοβαρα να παω να του ξηλωσω το μοτερ απο το τεντερ, να του πω "ο πατερας σου μου χρωσταει τοσα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 22 Δεκ 2018, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Πιωμένες φαντασιώσεις έγραψα. Μόνο μαλάκα τον είπα κι ότι με κουβαλάει και παίρνω τ' αρχίδια μου. Δεν έχει παιδί.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γραφικός έγραψε: 22 Δεκ 2018, 10:47 Πιωμένες φαντασιώσεις έγραψα. Μόνο μαλάκα τον είπα κι ότι με κουβαλάει και παίρνω τ' αρχίδια μου. Δεν έχει παιδί.
Λεφτά έχει τελικά η τζάμπα φούντωσαν τα νεύρα μας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Δεκ 2018, 08:15 καταρχην, σε νιωθω. μπορω να γραψω δεκαδες δικιες μου τετοιες ιστοριες, αλλα λυση δεν εχω. εκτος ισως απο το να παρεις εμπορευματα απο το μαγαζι του, ισης η μεγαλυτερης αξιας. εχω χασει πολλα τετοια λεφτα

το πιο τρανταχτο που εχω, ειναι μεγαλοεπιχειρηματιας της πατρας, για να τον φωτογραφησω σε οσους ξερουν, ειναι ο μοναδικος πατρινος που εχει και ελικοπτερο. αυτος λοιπον το εχει συστημα, δεν πληρωνει ποτε, κανεναν. περιμενει να τον φτασεις στα δικαστηρια, και τοτε να σου προτεινει εξωδικαστικα να σου δωσει τα μισα η οποιο ποσο να ξεμπερδευεις, αντι να τραβιεσαι για χρονια. αλλα μιλαμε το κανει παντου, και στο περιπτερο να παιρνει τσιγαρα, λογαριασμο θα εχει.
εμενα δε με δαγκωσε χοντρα, προλαβε ενας φιλος και με ενημερωσε, κατι λιγα μου εφαγε. αλλα να βλεπεις να σκαει ο γιος του στην παραλια με το τριορωφο γιωτ γιοματο μουνιτσες, "ξερετεποιοςειμεγωρε", και να σκεφτομαι στα σοβαρα να παω να του ξηλωσω το μοτερ απο το τεντερ, να του πω "ο πατερας σου μου χρωσταει τοσα".

Υγιής ελληνική επιχειρηματικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 22 Δεκ 2018, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Κατανοητή η οργή αλλά δυστυχώς δεν πετυχαίνεις κάτι.
Η αντίδραση δείχνει ξέσπασμα κάποιου που μέσα του ξέρει ότι δεν θα τα πάρει ποτέ, οπότε τα βγάζει από μέσα του ώστε τουλάχιστον να ξεσπάσει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Γραφικός

Naida έγραψε: 22 Δεκ 2018, 11:17 Λεφτά έχει τελικά η τζάμπα φούντωσαν τα νεύρα μας;
Έχει βρε, γι' αυτό φαντασιώνομαι τέτοια πράματα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Χρήματα δεν έχουμε χάσει - οι 4 που συνεργαζόμαστε - εργα έχουμε χάσει αρκετά - από οσους δεν συμφωνούσαν με την σταθερή πολιτική μας στις προσφορές μας σε σχέση με τις πληρωμές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Γραφικός έγραψε: 22 Δεκ 2018, 10:47 Πιωμένες φαντασιώσεις έγραψα. Μόνο μαλάκα τον είπα κι ότι με κουβαλάει και παίρνω τ' αρχίδια μου. Δεν έχει παιδί.
Εικόνα

:102:
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Spiros252 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:16
Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43 Ένας πρώην πελάτης που μου χρωστάει μου είπε να πάω σήμερα από το μαγαζί του να με ξοφλήσει αλλά πήρα τα αρχίδια μου για πολλοστή φορά. Ο τύπος είναι αρκετά πιο πλούσιος από εμένα κι αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρήματα για να ξοφλήσω τους προμηθευτές όντας άνεργος. Φλίπαρα και του φώναξα μπροστά στο παιδί του, στους εργαζόμενούς του και τους πελάτες του "αν μου λέγανε ότι οι κλανιές μου είναι τόσο αναξιόπιστες όσο οι όρκοι σου θα αυτοκτονούσα. Ψόφα σκατόψυχε."
Το γάμησα;
Τι θα κάνατε στη θέση του;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να κλέβεις φτωχότερο.
Μα αυτό είναι το σύνηθες αγαπητέ! Τόσα χρόνια οι «πιο πλούσιοι» με έβαζαν μέσα (συνήθως). Τέλος πάντων αυτοί που είχαν αρκετά ώστε να πληρώσουν. Μια φορά πάω σε πελάτη, δεν είχε έλεγε. Κοιτάω στο βάθος εργάτες είχαν αρχίσει να κάνουν ανακαίνιση στο μαγαζί. Όλα καινούρια και καλά υλικά κ.λπ...
Αυτά δεν είναι δικά του λεφτά
είναι της επιχείρησης που σε ένα
κεφαλαιοκρατικό σύστημα έχουν
την τάση να κεφαλαιοποιούνται
και το κεφάλαιο να υπερσυσσωρεύεται
-λέγεμε επένδυση- και όποιος πάει
κόντρα σε αυτήν την τάση θεωρείται
αποτυχημένος επιχειρηματίας.

Ακόμα και αν ο γραφικός έπαιρνε
κάποια χρήματα "που είχαν συμφωνηθεί"
με τον Κύριο αυτά τα χρήματα θα ήταν
λιγότερα από την αξία της εργατικής του
δυναμης που είχε πουλήσει στον επιχειρηματία.
Αλλιώς "δεν βγαίνει".
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Δεκ 2018, 08:15 καταρχην, σε νιωθω. μπορω να γραψω δεκαδες δικιες μου τετοιες ιστοριες, αλλα λυση δεν εχω. εκτος ισως απο το να παρεις εμπορευματα απο το μαγαζι του, ισης η μεγαλυτερης αξιας. εχω χασει πολλα τετοια λεφτα

το πιο τρανταχτο που εχω, ειναι μεγαλοεπιχειρηματιας της πατρας, για να τον φωτογραφησω σε οσους ξερουν, ειναι ο μοναδικος πατρινος που εχει και ελικοπτερο. αυτος λοιπον το εχει συστημα, δεν πληρωνει ποτε, κανεναν. περιμενει να τον φτασεις στα δικαστηρια, και τοτε να σου προτεινει εξωδικαστικα να σου δωσει τα μισα η οποιο ποσο να ξεμπερδευεις, αντι να τραβιεσαι για χρονια. αλλα μιλαμε το κανει παντου, και στο περιπτερο να παιρνει τσιγαρα, λογαριασμο θα εχει.
Έτσι γίνεσαι επιττυχημένος επιχειρηματίας, με τον σταυρό στο χέρι "δε γάμησε" κανείς.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Γραφικός

Βινόσαυρος έγραψε: 22 Δεκ 2018, 12:06 Αυτά δεν είναι δικά του λεφτά
είναι της επιχείρησης που σε ένα
κεφαλαιοκρατικό σύστημα έχουν
την τάση να κεφαλαιοποιούνται
και το κεφάλαιο να υπερσυσσωρεύεται
-λέγεμε επένδυση- και όποιος πάει
κόντρα σε αυτήν την τάση θεωρείται
αποτυχημένος επιχειρηματίας.
Άμα το πάμε έτσι δεν είναι αυτός που μου χρωστούσε, δεν τα κατανάλωσε στο σπίτι του, η επιχείρησή του είναι που μου χρωστάει αφού είχε βγάλει κέρδος από τα προϊόντα μου. Από την επιχείρηση πρέπει να βγούνε τα λεφτά για να πληρωθώ. Αυτός όμως παίρνει την απόφαση για την επιχείρηση να επενδύσει αντί να ξοφλήσει.

Κι όποιος μου την πει για τα κόμματα (όχι τα πολιτικά, αυτά της στίξης) γαμιέται. Έτσι γράφω, αν δεν γουστάρετε μη με διαβάζετε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”