Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 20:19
εγω εφυγα πριν καν η χωρα μπει στο ευρω...ΚΑι εφυγα γιατι δεν αντεχα τους λουζερς και τους νεατερνταλ που κυριαρχουσανε...δεν υπηρχε κριση τοτε αλλα ητανε εμφανες οτι οσο κυβερνουσανε οι τυχαρπαστοι και τα κομματοσκυλα, δεν υπηρχε σωτηρια..
ο αρχιλουζερ είσα εσύ, που έφυγες για τους λόγους που λές
και πάλι σε ελληνικό φόρουμ τριγυρνάς και ξεφτιλίζεσαι
Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 20:19
εγω εφυγα πριν καν η χωρα μπει στο ευρω...ΚΑι εφυγα γιατι δεν αντεχα τους λουζερς και τους νεατερνταλ που κυριαρχουσανε...δεν υπηρχε κριση τοτε αλλα ητανε εμφανες οτι οσο κυβερνουσανε οι τυχαρπαστοι και τα κομματοσκυλα, δεν υπηρχε σωτηρια..
ο αρχιλουζερ είσα εσύ, που έφυγες για τους λόγους που λές
και πάλι σε ελληνικό φόρουμ τριγυρνάς και ξεφτιλίζεσαι
αυτες ειναι αποψεις ανηλικου...ενας ενηλικος και ωριμος δεν ασχολειται με τους υπολοιπους αλλα χτιζει τη ζωη του οπως θελει αυτος..
Οσο για το φορουμ εφοσον παραμενω ελληνας πολιτης εχω δικαιωμα να μπαινω και να γραφω..εσυ μπορεις να πηζεις ελευθερα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:27
με ποντικα σαν εσας δεν χρειαζομαι λεφτα..
Μην ξεχνάς ότι εσύ ο αρχιπόντικας έφυγες από την Ελλάδα, σαν τα ποντίκια που εγκαταλείπουν πρώτα το πλοίο...
Εμείς μείναμε πίσω και μαχόμαστε, ενώ εσύ πήγες στη χώρα που γαμιέται η βασίλισσα και μαλακίζεσαι...
.
Που γίνεται η μεγάλη μάχη,στα σουβλατζίδικα με τη μασαμπούκα ;
Ραντεβού στα μπεργκεράδικα
Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 20:09
Μην παίξεις ποτέ στοίχημα. Δεν ξέρω από ποδόσφαιρο αλλά ακόμα και εγώ κατάλαβα πως δεν πρέπει να παίξεις.
Τώρα βρε θυμήθηκαν να αντιδράσουν; Τόσα χρόνια μετά τις επιθέσεις στο μετρό του Λονδίνου και τη αποκάλυψη για τους μαστροπούς Αφγανοπάκηδες και τόσα άλλα;
Όλως τυχαίως τώρα ενοχλήθηκαν;
Και αυτό το λες υποστήριξη εναντίον των ακραίων;
Υπαρχουνε αντιδρασεις και πιο πριν..Αυτες ειναι ενδεικτικες..
Το "ενδεικτικές" είναι πληθυντικός αλληλεγγύης; Μία έβαλες, όχι πολλές. Πότε έγιναν "πιο πριν";
Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 20:09
Μην παίξεις ποτέ στοίχημα. Δεν ξέρω από ποδόσφαιρο αλλά ακόμα και εγώ κατάλαβα πως δεν πρέπει να παίξεις.
Τώρα βρε θυμήθηκαν να αντιδράσουν; Τόσα χρόνια μετά τις επιθέσεις στο μετρό του Λονδίνου και τη αποκάλυψη για τους μαστροπούς Αφγανοπάκηδες και τόσα άλλα;
Όλως τυχαίως τώρα ενοχλήθηκαν;
Και αυτό το λες υποστήριξη εναντίον των ακραίων;
Υπαρχουνε αντιδρασεις και πιο πριν..Αυτες ειναι ενδεικτικες..
Το "ενδεικτικές" είναι πληθυντικός αλληλεγγύης; Μία έβαλες, όχι πολλές. Πότε έγιναν "πιο πριν";
Όπα, βρήκα διαμαρτυρίες "πιο πριν", καλά τα λες.
Aυτες εχουνε 2-3 ατομα η καθε μια και καποιες δεν ειναι καν απο την δυση..
Εγω σου εβαλα και λινκς απο αλλα σαιτς..
Συνερχιζεις το τσουβαλιασμα και την παραπληροφορηση ως συνηθως..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".