Έκλεισες στην κρίση;Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43 αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρήματα για να ξοφλήσω τους προμηθευτές όντας άνεργος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνατε αν...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Τι θα κάνατε αν...
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Γραφικός
Στην κρίση άνοιξα, αλλά όταν άρχισα η επιχείρηση ήταν μια χαρά υγιής. Σιγά- σιγά ψόφησε.
-
talaipwros
Αφενός καλά ξεμπερδέματα, ελπίζω να τα πάρεις συντομα
Γιατί έχει σημασία αν έχει-όπως πιστεύεις- περισσότερα λεφτά από εσένα;
Δεν πρέπει τα χρέη να εξοφλούνται ούτως ή άλλως;
-
Γραφικός
Αν κάποιος δεν έχει φράγκα, πώς να τα εξοφλήσει; Τα χρέη πρέπει να εξοφλούνται, αλλά άλλο πράγμα είναι να μην έχεις την επιλογή να πληρώσεις, άλλο πράγμα να την έχεις και να αποφασίζεις να μην πληρώσεις.talaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:50 Αφενός καλά ξεμπερδέματα, ελπίζω να τα πάρεις συντομα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν κανει μονομερη διαγραφη του χρεους του ειναι μια προταση που δεν προκειται να αρνηθεις.
Μια καλη λυση θα ηταν να τον δανεισεις για να σε ξεπληρωσει
Ετσι δεν εκαναν και σε μας οι τοκογλυφοι δανειστες;
Μια καλη λυση θα ηταν να τον δανεισεις για να σε ξεπληρωσει
Ετσι δεν εκαναν και σε μας οι τοκογλυφοι δανειστες;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Όχι είμαστε και άνθρωποι. Αν ο άλλος όντως δεν έχει,τι θα του πάρεις; την ψυχή;talaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:50 Αφενός καλά ξεμπερδέματα, ελπίζω να τα πάρεις συντομα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
Το να μην έχεις επιλογή είναι σχετικό.Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:53Αν κάποιος δεν έχει φράγκα, πώς να τα εξοφλήσει; Τα χρέη πρέπει να εξοφλούνται, αλλά άλλο πράγμα είναι να μην έχεις την επιλογή να πληρώσεις, άλλο πράγμα να την έχεις και να αποφασίζεις να μην πληρώσεις.talaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:50 Αφενός καλά ξεμπερδέματα, ελπίζω να τα πάρεις συντομα
Μπορείς- όχι εσύ ετσι, γενικά λέω- να πουλήσεις το αυτοκίνητο, να βάλεις μικρότερο πακέτο ίντερνετ ή να ξεκινήσεις να ψωνίσεις από τα Lidl για να μειώσεις τα μηνιαία έξοδα ή να μην πας διακοπές το καλοκαίρι.
Συμφωνώ πως τα χρέη πρέπει να πληρώνονται αλλά αυτή η επιλεκτικότητα με προβληματίζει λίγο
-
talaipwros
Θα του πω να μην ξαναπάει στο Hondo -τυχαίο παράδειγμα- και σιγά σιγά να ξεχρεώσει, αλλιώς είναι όλα αυτά που λέει ο αγαπητός OP στο πρώτο ποστNaida έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:59Όχι είμαστε και άνθρωποι. Αν ο άλλος όντως δεν έχει,τι θα του πάρεις; την ψυχή;talaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:50 Αφενός καλά ξεμπερδέματα, ελπίζω να τα πάρεις συντομα
-
talaipwros
Τες πα, Γραφικε, την ξέρω την αίσθηση να σου χρωστάνε και να φεσωνουν, ελπίζω να τα πάρεις και να βγεις και πιο σοφός από όλο αυτό
Αν σου χρωστάει και πάει στα hondo και σκορπάει είναι απατεώνας. Αν σου χρωστάει και πάει σούπερ μάρκετ και θες να το κόψει για να ξεχρεώσει είσαι κοράκι.talaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 23:02Θα του πω να μην ξαναπάει στο Hondo -τυχαίο παράδειγμα- και σιγά σιγά να ξεχρεώσει, αλλιώς είναι όλα αυτά που λέει ο αγαπητός OP στο πρώτο ποστNaida έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:59Όχι είμαστε και άνθρωποι. Αν ο άλλος όντως δεν έχει,τι θα του πάρεις; την ψυχή;talaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:50 Αφενός καλά ξεμπερδέματα, ελπίζω να τα πάρεις συντομα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άσε, φίλε, σε νιώθω.Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43Ένας πρώην πελάτης που μου χρωστάει μου είπε να πάω σήμερα από το μαγαζί του να με ξοφλήσει αλλά πήρα τα αρχίδια μου για πολλοστή φορά. Ο τύπος είναι αρκετά πιο πλούσιος από εμένα κι αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρήματα για να ξοφλήσω τους προμηθευτές όντας άνεργος. Φλίπαρα και του φώναξα μπροστά στο παιδί του, στους εργαζόμενούς του και τους πελάτες του "αν μου λέγανε ότι οι κλανιές μου είναι τόσο αναξιόπιστες όσο οι όρκοι σου θα αυτοκτονούσα. Ψόφα σκατόψυχε."
Το γάμησα;
Τι θα κάνατε στη θέση του;
Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να κλέβεις φτωχότερο.
Ordem e Progresso.
-
the comet the course the tail
μικροαστός και συ ρε; άκου "προμηθευτές"... τζίζας.Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43 Ένας πρώην πελάτης που μου χρωστάει μου είπε να πάω σήμερα από το μαγαζί του να με ξοφλήσει αλλά πήρα τα αρχίδια μου για πολλοστή φορά. Ο τύπος είναι αρκετά πιο πλούσιος από εμένα κι αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρήματα για να ξοφλήσω τους προμηθευτές όντας άνεργος. Φλίπαρα και του φώναξα μπροστά στο παιδί του, στους εργαζόμενούς του και τους πελάτες του "αν μου λέγανε ότι οι κλανιές μου είναι τόσο αναξιόπιστες όσο οι όρκοι σου θα αυτοκτονούσα. Ψόφα σκατόψυχε."
Το γάμησα;
Τι θα κάνατε στη θέση του;
Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να κλέβεις φτωχότερο.
-
the comet the course the tail
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ