!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα κάνατε αν...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γραφικός

Τι θα κάνατε αν...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Ένας πρώην πελάτης που μου χρωστάει μου είπε να πάω σήμερα από το μαγαζί του να με ξοφλήσει αλλά πήρα τα αρχίδια μου για πολλοστή φορά. Ο τύπος είναι αρκετά πιο πλούσιος από εμένα κι αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρήματα για να ξοφλήσω τους προμηθευτές όντας άνεργος. Φλίπαρα και του φώναξα μπροστά στο παιδί του, στους εργαζόμενούς του και τους πελάτες του "αν μου λέγανε ότι οι κλανιές μου είναι τόσο αναξιόπιστες όσο οι όρκοι σου θα αυτοκτονούσα. Ψόφα σκατόψυχε."
Το γάμησα;
Τι θα κάνατε στη θέση του;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να κλέβεις φτωχότερο.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Τι θα κάνατε αν...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.
Αυτό πού φοβούνται πολύ οι άνθρωποι είναι η ξεφτίλα ....

Πήγαινε καί πέστου ότι θά γράψεις μέ σπρέι στή γειτονιά μέ Επίθετο ότι είναι λαμόγιο καί αναξιόπιστος +++ .....

καί ότι θά τό δει αυτό το παιδί του καί θά τόν κάνει ρεζίλι στήν κοινωνία γιά πάντα ....

Αυτό γιά αρχή πέστου .....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υπερβολικες οι εκφράσεις σου. Για ποιο λόγο πιστεύεις δε σε ξεχρεώνει ενώ έχει χρήματα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43 Ψόφα σκατόψυχε.
τα άλλα δεν τα πιάνω οκ, αλλά αυτό ειναι προβληματικό λίγο γενικά, όταν το λες σε κάποιον να απομακρύνεσαι 2-3 μέτρα ώστε ένας από απόσταση να βλέπει τα λουλούδια στην ψυχή σου και να ξέρει ποιος είναι ποιος.
Γραφικός

Naida έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:02 Υπερβολικες οι εκφράσεις σου. Για ποιο λόγο πιστεύεις δε σε ξεχρεώνει ενώ έχει χρήματα;
Πιστεύω ότι με την κρίση όλοι νιώθουν ότι ζορίζονται γιατί μειώθηκαν τα εισοδήματα όλων. Αν κάποιος που έβγαζε 100,000 το μήνα τώρα βγάζει 40,000 (τυχαίο παράδειγμα, δεν μιλάμε για τέτοια μεγέθη) τώρα νιώθει τόσο μπατίρης όσο είμαι εγώ που δεν βγάζω τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:05
Naida έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:02 Υπερβολικες οι εκφράσεις σου. Για ποιο λόγο πιστεύεις δε σε ξεχρεώνει ενώ έχει χρήματα;
Πιστεύω ότι με την κρίση όλοι νιώθουν ότι ζορίζονται γιατί μειώθηκαν τα εισοδήματα όλων. Αν κάποιος που έβγαζε 100,000 το μήνα τώρα βγάζει 40,000 (τυχαίο παράδειγμα, δεν μιλάμε για τέτοια μεγέθη) τώρα νιώθει τόσο μπατίρης όσο είμαι εγώ που δεν βγάζω τίποτα.
Δε διαφωνώ σε αυτό. Αλλά το ότι εσύ πιστεύεις ότι έχει χρήματα δε σημαίνει ότι έχει κιόλας. Αλλά να μου πεις αν δεν είχε να μη σε φωνάξει για δουλειά. Ή να σου πει θα σε πληρώσω κάαααποτε.
Αλλά αν όντως γνωρίζεις ότι έχει και πάει να στα φάει είναι κλασικός ελληναράς επιχειρηματίας από αυτούς που πατάνε πάνω στην ανάγκη του άλλου και εκμεταλλεύονται τον εργαζόμενο.Αν είναι έτσι δε παίζει να πάρεις μια. Ή μάλλον παίρνεις ένα μάθημα ,να παίρνεις προκαταβολικά χρήματα.

Que Sera, Sera...
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43 Ένας πρώην πελάτης που μου χρωστάει μου είπε να πάω σήμερα από το μαγαζί του να με ξοφλήσει αλλά πήρα τα αρχίδια μου για πολλοστή φορά. Ο τύπος είναι αρκετά πιο πλούσιος από εμένα κι αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρήματα για να ξοφλήσω τους προμηθευτές όντας άνεργος. Φλίπαρα και του φώναξα μπροστά στο παιδί του, στους εργαζόμενούς του και τους πελάτες του "αν μου λέγανε ότι οι κλανιές μου είναι τόσο αναξιόπιστες όσο οι όρκοι σου θα αυτοκτονούσα. Ψόφα σκατόψυχε."
Το γάμησα;

Μα αυτό είναι το σύνηθες αγαπητέ! Τόσα χρόνια οι «πιο πλούσιοι» με έβαζαν μέσα (συνήθως). Τέλος πάντων αυτοί που είχαν αρκετά ώστε να πληρώσουν. Μια φορά πάω σε πελάτη, δεν είχε έλεγε. Κοιτάω στο βάθος εργάτες είχαν αρχίσει να κάνουν ανακαίνιση στο μαγαζί. Όλα καινούρια και καλά υλικά κ.λπ...
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Spiros252
Διαχειριστής

Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:05

Κάπως έτσι. Το θεωρεί άδικο να στα δώσει εσένα τώρα που έμειναν «τόσα λίγα», άσχετα αν εσύ δεν έχεις μία.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Spiros252 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:16
Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43 Ένας πρώην πελάτης που μου χρωστάει μου είπε να πάω σήμερα από το μαγαζί του να με ξοφλήσει αλλά πήρα τα αρχίδια μου για πολλοστή φορά. Ο τύπος είναι αρκετά πιο πλούσιος από εμένα κι αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρήματα για να ξοφλήσω τους προμηθευτές όντας άνεργος. Φλίπαρα και του φώναξα μπροστά στο παιδί του, στους εργαζόμενούς του και τους πελάτες του "αν μου λέγανε ότι οι κλανιές μου είναι τόσο αναξιόπιστες όσο οι όρκοι σου θα αυτοκτονούσα. Ψόφα σκατόψυχε."
Το γάμησα;

Μα αυτό είναι το σύνηθες αγαπητέ! Τόσα χρόνια οι «πιο πλούσιοι» με έβαζαν μέσα (συνήθως). Τέλος πάντων αυτοί που είχαν αρκετά ώστε να πληρώσουν. Μια φορά πάω σε πελάτη, δεν είχε έλεγε. Κοιτάω στο βάθος εργάτες είχαν αρχίσει να κάνουν ανακαίνιση στο μαγαζί. Όλα καινούρια και καλά υλικά κ.λπ...
Αυτοί είναι οι περισσότερο σπαγγοι.
Και μπορεί να τσιγκουνεύονται το ευρώ, αλλά όταν είναι να κάνουν επίδειξη πλούτου δίνουν τα κατοσταρικα για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Spiros252 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:16
Το γάμησα;

Του το κάνεις καλοκαιρινό να έχει όντως λόγο για ανακαίνιση μετά.

Que Sera, Sera...
Spiros252
Διαχειριστής

Highlander έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:19 Αυτοί είναι οι περισσότερο σπαγγοι.
Και μπορεί να τσιγκουνεύονται το ευρώ, αλλά όταν είναι να κάνουν επίδειξη πλούτου δίνουν τα κατοσταρικα για πλάκα.
:smt023
Ακριβώς, ένας είχε ρίξει 2.000 - 3.000 σε έκθεση για την πλάκα του (δεν είχε ιδιαίτερο όφελος μιας και ήταν άλλου άσχετου αντικειμένου).
.
Stephen Hawking
Perp
Phorum.gr user: Perp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Perp »

Γίνεσαι πιο πιεστικός, από άποψη επισκέψεων και τηλεφωνημάτων για να τον κουράσεις και να το ενοχλείς. Αν αξίζει το ποσό και μπορείς να τα αποδείξεις σχετικά εύκολα, δικηγόρος.
Mole

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 21:43 "αν μου λέγανε ότι οι κλανιές μου είναι τόσο αναξιόπιστες όσο οι όρκοι σου θα αυτοκτονούσα. Ψόφα σκατόψυχε."
Το γάμησα;
Με τέτοια μπινελίκια δεν πας πουθενά.
So hab ich dich schon unbedingt
Γραφικός

Mole έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:27 Με τέτοια μπινελίκια δεν πας πουθενά.
Υπερβολικά σκληρά ή υπερβολικά μαλακά;
Προσπαθώ να μην είμαι σεξιστής όταν μπινελικώνω, οπότε έχω μικρό εύρος βρισιών που μπορώ να χρησιμοποιήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Γραφικός έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:29 Υπερβολικά σκληρά ή υπερβολικά μαλακά;
Προσπαθώ να μην είμαι σεξιστής όταν μπινελικώνω, οπότε έχω μικρό εύρος βρισιών που μπορώ να χρησιμοποιήσω.
πολύ σύνθετα, όταν βρίζουμε ξεσπάμε δεν κάνουμε αστεία ρε, θα φαντάστηκε οτι αφού έχεις χιούμορ ακόμα, αντέχεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”