Έχω απαντήσει και με σεντόνια ολόκληρα, αλλά στη περίπτωσή σου είναι ανώφελο. Δες τα σε εικόνες μην ζορίζεσαι.Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:11Τα μεμες δεν ειναι απατηση με εικονες..Ειναι απαντηση αμυαλων...Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 18:52Όπως είπα και πιο πάνω, αντί να γράψω κάτι, σε βοηθάω με εικόνες γιατί με την κατανόηση κειμένου είσαι τσακωμένος από ό,τι φαίνεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρομερή ομιλία για τη μετανάστευση από τον ηγέτη Αλ Σίσι
Re: Τρομερή ομιλία για τη μετανάστευση από τον ηγέτη Αλ Σίσι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Northern Spirit
Αυτο ειναι σωστο...Αυτο που εγω διαφωνω ειναι οτι κανει τη δηλωση επειδη πιστευει οτι ολοι οι μεταναστες που πανε θελουνε να αλλαξουνε τις κοινωνιες που βρισκουνε...Αυτο δεν ισχυει..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:15 ν
τέσπα, το θέμα του νήματος δεν είναι οι φανατικοί και οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι αλλά η θέση του Σίσι πως οι Ευρωπαϊκές κοινωνίες δεν οφείλουν να αλλάξουν και να προσαρμοστούν για χάρη των μεταναστών (απ'όπου κι αν έρχονται - αυτό δηλαδή ισχύει και για τους Έλληνες σε περίπτωση που μεταναστεύσουν)
οι μετανάστες θα πρέπει να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στα δεδομένα των κοινωνιών που επέλεξαν να γίνουν μέλη
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
ΤΑ μονα σεντονια που εχω δει ειναι π καποια προπαγανδιστικα σαιτς ακροδεξιων χωρις βαση..Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:22
Έχω απαντήσει και με σεντόνια ολόκληρα, αλλά στη περίπτωσή σου είναι ανώφελο. Δες τα σε εικόνες μην ζορίζεσαι.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Εμ γι'αυτό σου έβαλα εικόνες. Γιατί μπερδεύεσαι και βλέπεις άλλα αντ’ άλλων.Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:30ΤΑ μονα σεντονια που εχω δει ειναι π καποια προπαγανδιστικα σαιτς ακροδεξιων χωρις βαση..Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:22
Έχω απαντήσει και με σεντόνια ολόκληρα, αλλά στη περίπτωσή σου είναι ανώφελο. Δες τα σε εικόνες μην ζορίζεσαι.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Northern Spirit
οι εικονες ειναι απο μεμες με γραμματα που εχουνε βαλει αλλοι ασχετοι για πλακα η προπαγανδα..Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:33Εμ γι'αυτό σου έβαλα εικόνες. Γιατί μπερδεύεσαι και βλέπεις άλλα αντ’ άλλων.Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:30ΤΑ μονα σεντονια που εχω δει ειναι π καποια προπαγανδιστικα σαιτς ακροδεξιων χωρις βαση..Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:22
Ναι, γιατί οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι παίρνουν θέση για αυτά που γίνονται. Να, Πίθηκα, μία μπανάνα.Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:49οι εικονες ειναι απο μεμες με γραμματα που εχουνε βαλει αλλοι ασχετοι για πλακα η προπαγανδα..Juno έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:33Εμ γι'αυτό σου έβαλα εικόνες. Γιατί μπερδεύεσαι και βλέπεις άλλα αντ’ άλλων.Northern Spirit έγραψε: 21 Δεκ 2018, 19:30
ΤΑ μονα σεντονια που εχω δει ειναι π καποια προπαγανδιστικα σαιτς ακροδεξιων χωρις βαση..
- Northern Spirit
εβαλα λινκς στο αλλο νημα και αρχισες τις κωλτουμπες του Μελισσανιδη..
Αυτό το λες από προσωπική εμπειρία;Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:05 Σε αυτο το σημειο να πουμε ότι ο μεσος ελ πιστευει οτι ανηκει στον ιδιο πολιτισμο με εναν γερμανο, σουηδο, αγγλο.
Όχι, απαραιτήτως. Πολλοί Έλληνες του εξωτερικού είναι χειρότεροι από τους Έλληνες της Ελλάδας. Φοροδιαφεύγουν, εκμεταλλεύονται τους Έλληνες που πάνε να δουλέψουν. Οι χειρότεροι εργοδότες είναι οι Έλληνες του εξωτερικού.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:09σε αυτό το σημείο να πουμε ότι ο μέσος ελ που παει να ζήσει στη Γερμανία, στη Σουηδία και την Αγγλία, ζει ακριβώς όπως και οι γηγενείς εκείΓιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:05 Σε αυτο το σημειο να πουμε ότι ο μεσος ελ πιστευει οτι ανηκει στον ιδιο πολιτισμο με εναν γερμανο, σουηδο, αγγλο.
προφανώς και ασπαζόμαστε κοινές αξίες
Η ανατροπή της Μουσουλμανικης Αδελφότητας(που ήταν ξεκάθαρα φιλοερντογανικη) από το πραξικόπημα του στρατού του 2013 αποδείχθηκε σωτηρια για την Ελλαδα και τις σχέσεις της με την Αίγυπτο. Ο Αλ Σίσι είναι μαζί με τον βασιλιά της Ιορδανίας και τον πρωθυπουργό του Ιράκ Αμντυλ Μαχντι και ως ένα βαθμό και τον πρόεδρο της Συρίας τον Ασαντ, οι βασικοτεροι αντίπαλοι του Ερντογάν στην Μέση Ανατολή.Αντίθετα με τον Βόσνιο πρόεδρο Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς και τον πρωθυπουργό του Πακιστάν Ιμραν Καν που είναι σύμμαχοι του Ερντογάν.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 12 Απαντήσεις