!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηθοποιος συγκρινει ελληνες και ξενους μεταναστες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ηθοποιος συγκρινει ελληνες και ξενους μεταναστες
Μαλακίες. Έχω δουλέψει με εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, και κανείς δεν είδα να μην τρώει σαλάτα και να ζητάει houmous. Μαλακίες. Και να έτυχε, πρέπει να είσαι καρά-αγράμματος για να κάνεις γενίκευση.
Ordem e Progresso.
Μην είσαι σπαστικός. Αφού το ελέγχω, νιώθω καλά, δεν με πείραξε.foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2018, 18:44 Άντε και το να οδηγάς συστηματικά μεθυσμένος (αν είναι μουσουλμάνος).
Ordem e Progresso.
Είναι ανθρώπινη αντίδραση να κάνεις γενίκευση από μια τραυματική εμπειρία.Cavaliere έγραψε: 19 Δεκ 2018, 19:50 Μαλακίες. Έχω δουλέψει με εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, και κανείς δεν είδα να μην τρώει σαλάτα και να ζητάει houmous. Μαλακίες. Και να έτυχε, πρέπει να είσαι καρά-αγράμματος για να κάνεις γενίκευση.
Αγραμματοσύνη είναι αυτή τη συναισθηματική αντίδραση να την κάνεις άποψη και να την εκφέρεις στο δημόσιο βήμα.
Βαθμολογώ με 0.6 / 10Cavaliere έγραψε: 19 Δεκ 2018, 19:50 Μαλακίες. Έχω δουλέψει με εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, και κανείς δεν είδα να μην τρώει σαλάτα και να ζητάει houmous. Μαλακίες. Και να έτυχε, πρέπει να είσαι καρά-αγράμματος για να κάνεις γενίκευση.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είναι κάτι άλλο να γενικεύεις κανιβαλίστικα στην παρέα για χαβαλέ, από το να το δίνεις ως άποψη-θεωρία σε συνέντευξη. Εντάξει, ο Ζουγανέλης έχει ξαναπεί μαλακίες, θυμάμαι μια συνέντευξη που έκανε στον Μίκη, δεν ήξερες ποιός να πρωτοβρίσεις.foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2018, 20:01Είναι ανθρώπινη αντίδραση να κάνεις γενίκευση από μια τραυματική εμπειρία.
Αγραμματοσύνη είναι αυτή τη συναισθηματική αντίδραση να την κάνεις άποψη και να την εκφέρεις στο δημόσιο βήμα.
Ordem e Progresso.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Είδα τον συγκεκριμενο ππρα στο βιντο που εχει το λίνκ. Δλδ εβαλα αποσπάσματα γιατι δεν τον πολυαντέχω. Λεει σε μια φάση "Μου λένε οτι επειδη ειμαι στην ΕΡΤ, ταυτίζομαι με την εξουσία, μα εγώ ειμαι 40 χρόνια στην ΕΡΤ".
Ο Ζουγανέλις χρυσοπληρώνεται απο την ΕΡΤ 40 χρόνια, χωρις να παραγει ουσιαστικα τιποτα, και οταν πηγε να κανει μια πραγματική δουλειά (να σερβίρει), την εκανε σκάρτα, και ενοχλήθηκε επειδη δέκτηκε κριτική. Ε, ειχε μαθει να "δουλεύει" στην ΕΡΤ, να μην κανει τιποτα, και να του λένε μπράβο, οπόταν το "χουμους" του βαρυέπεσε.
Συμπέρασμα: Μπράβο στον μετανάστη φιλο μας που θα βάλει τους αργόμισθους ΕΡΤατζήδες σε τάξη.
Ο Ζουγανέλις χρυσοπληρώνεται απο την ΕΡΤ 40 χρόνια, χωρις να παραγει ουσιαστικα τιποτα, και οταν πηγε να κανει μια πραγματική δουλειά (να σερβίρει), την εκανε σκάρτα, και ενοχλήθηκε επειδη δέκτηκε κριτική. Ε, ειχε μαθει να "δουλεύει" στην ΕΡΤ, να μην κανει τιποτα, και να του λένε μπράβο, οπόταν το "χουμους" του βαρυέπεσε.
Συμπέρασμα: Μπράβο στον μετανάστη φιλο μας που θα βάλει τους αργόμισθους ΕΡΤατζήδες σε τάξη.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
α δεν ξέρω εγώ έχω καλές αναμνήσεις από το Γύρω-Γύρω Όλοι.
-
aspergillus
Δυστυχώς και ο Ζουγανέλης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που στήριξαν το αντι-Μνημόνιο, τον ψευτοαντιευρωπαϊσμό και αντιγερμανισμό.
Τα υπόλοιπα που λέει είναι αναμενόμενα.
Τα υπόλοιπα που λέει είναι αναμενόμενα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Από αυτούς που μισούν την χώρα που γεννήθηκαν, δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
https://www.forbes.com/sites/niallmccar ... fographic/
Ρε Cavaliere, σε ποια χώρα είπαμε κατοικείς τώρα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κάτσε τώρα Φος, γιατί είχες αναφέρει ότι ζεις σε απαράδεκτη γειτονιά επειδή δεν είχε καταφέρει η γειτονιά να μαζέψει μια τύπισσα που άφηνε το σκυλάκι της να λερώνει! Ε, σκέψου να πας τότε σε άλλη γειτονιά, σαν τη Βάθης, τη Μάρνη κλπ, αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα και ένας κάτοικος σαν αυτόν που ανέφερε ο ηθοποιός είναι μεμονωμένο γεγονός, θα πρέπει να είναι λιγότερο ενοχλητική γειτονιά από αυτή με τα σκυλάκια. Θα ηρεμήσει η ψυχή σου που δεν θα βλέπεις το σκυλάκι και θα βλέπεις τα άλλα που υπάρχουν εκεί.
Καβαλιέρε, ασφαλώς και δεν χρειάζεται να γενικεύει κανείς. Γενίκευση μπορεί να είναι και να συγκρίνεις το πώς φέρεται στη χώρα υποδοχής ο μετανάστης όταν συγκρίνεις διαφορετικές χώρες υποδοχής. Ασφαλώς και δεν είναι το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν αρκετές διαφορές. Υπάρχουν χώρες που δείχνουν ότι αγνοούν το common law όταν πρόκειται για μετανάστες,κάτι που ιστορικά δεν συνέβαινε την εποχή που οι Έλληνες ήταν μέσα στα μεταναστευτικά κύματα και υπάρχουν άλλες που δεν το κάνουν αυτό. Κατά κάποιον τρόπο στην Ελλάδα είμαστε αρκετά κουλ, αλλά το κάνουμε και μεταξύ μας αυτό κάποιες φορές, με τα παραδείγματα που γράφτηκαν παραπάνω.
Πχ υπάρχουν χώρες που παιδιά να ζητιανεύουν το θεωρούν απαράδεκτο για οποιαδήποτε εθνικότητα, εμείς χαλαρώσαμε τους κανόνες μόνο για μειονότητες εδώ και χρόνια. Ή τέλος πάντων το είχαμε ανεχτεί, έχει μαζευτεί και αυτό.
Η Αθήνα σε ορισμενες περιοχές της περνάει το μήνυμα ότι είναι για να βγάλεις γούστα, την τρέλα του καθενός, ε και ο καθένας την τρέλα του βγάζει, αυτός που ήρθε χθες θα βγάλει ό,τι του κατέβει που μπορεί να είναι ξένο σε εμάς. Αλλά δεν του έδειξε και κανείς αλλιώς. Σίγουρα δεν έχεις πάει Παρίσι; Μη μου κουβεντιάζεις για Αμβούργο και το συγκρίνεις με Μοναστηράκι! Έχω να πάω Αμβούργο χρόνια, αλλά μια διαφορά από τη Βάθης, θα την έχει. Την τελευταία χρονιά αποκτήσαμε no go zones. Σίγουρα έχεις πάει εκεί στις Αθηναϊκές και δεν είδες ΤΙΠΟΤΑ σε παράξενες, πρωτόγνωρες συμπεριφορές;
Καβαλιέρε, ασφαλώς και δεν χρειάζεται να γενικεύει κανείς. Γενίκευση μπορεί να είναι και να συγκρίνεις το πώς φέρεται στη χώρα υποδοχής ο μετανάστης όταν συγκρίνεις διαφορετικές χώρες υποδοχής. Ασφαλώς και δεν είναι το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν αρκετές διαφορές. Υπάρχουν χώρες που δείχνουν ότι αγνοούν το common law όταν πρόκειται για μετανάστες,κάτι που ιστορικά δεν συνέβαινε την εποχή που οι Έλληνες ήταν μέσα στα μεταναστευτικά κύματα και υπάρχουν άλλες που δεν το κάνουν αυτό. Κατά κάποιον τρόπο στην Ελλάδα είμαστε αρκετά κουλ, αλλά το κάνουμε και μεταξύ μας αυτό κάποιες φορές, με τα παραδείγματα που γράφτηκαν παραπάνω.
Πχ υπάρχουν χώρες που παιδιά να ζητιανεύουν το θεωρούν απαράδεκτο για οποιαδήποτε εθνικότητα, εμείς χαλαρώσαμε τους κανόνες μόνο για μειονότητες εδώ και χρόνια. Ή τέλος πάντων το είχαμε ανεχτεί, έχει μαζευτεί και αυτό.
Η Αθήνα σε ορισμενες περιοχές της περνάει το μήνυμα ότι είναι για να βγάλεις γούστα, την τρέλα του καθενός, ε και ο καθένας την τρέλα του βγάζει, αυτός που ήρθε χθες θα βγάλει ό,τι του κατέβει που μπορεί να είναι ξένο σε εμάς. Αλλά δεν του έδειξε και κανείς αλλιώς. Σίγουρα δεν έχεις πάει Παρίσι; Μη μου κουβεντιάζεις για Αμβούργο και το συγκρίνεις με Μοναστηράκι! Έχω να πάω Αμβούργο χρόνια, αλλά μια διαφορά από τη Βάθης, θα την έχει. Την τελευταία χρονιά αποκτήσαμε no go zones. Σίγουρα έχεις πάει εκεί στις Αθηναϊκές και δεν είδες ΤΙΠΟΤΑ σε παράξενες, πρωτόγνωρες συμπεριφορές;
Προφανώς είχαν το θράσος να φτιάξουν με το μυαλό τους ολόκληρες πόλεις την εποχή εκείνη αυτοί που γύριζαν ταινίες που δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα, ήταν δημιούργημα του μυαλού τους, ένα παραμύθι, που ο κόσμος το είδε και δεν του φάνηκε ψεύτικο, κάτι σαν το Χάρι Πότερ...the_black_planet έγραψε: 19 Δεκ 2018, 19:37foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2018, 18:44 Η μόνη "βασική αξία" των Ελλήνων που όντως δεν τηρεί κάποιος μετανάστης, είναι να έχεις ένα μπάρμπα ή κοντοχωριανό που θα σε φτιάξει σε βάρος των διπλανών σου. Άντε και το να οδηγάς συστηματικά μεθυσμένος (αν είναι μουσουλμάνος).Πες τα ρε Φος! Athina_P αυτά που γράφεις για τα Λονδινα και τα Παρισια είναι φαντασιώσεις, όπως τα γνωστά παραμυθακια ότι κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα παλιά! Ξεκολλάτε λίγο με το φαντασιακό! Κρίμα για τον Ζούγα που τον αγαπάω αλλά αυτό που λέει 2 τινά μπορεί να σημαίνει, είτε χαζεψε, είτε απευθύνεται σε χαζούς...
Και το ότι σήμερα, χωρίς να υπάρχει ελπίδα στον ορίζοντα να αλλάξει, κάθεσαι για ένα ποτό στο Σηκουάνα και βλέπεις να περνάνε τύποι με το δάχτυλο στη σκανδάλη όλη την ώρα, ούτε στην Ιντλιμπ θα τους αρέσει να τρώνε έτσι, αυτό έχει να κάνει με κάτι που έβγαλε κάποιος από το μυαλό του... Στο μυαλό αυτών που τα ΖΟΥΝ that's life, δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς πια. Αλλά κατά τα άλλα και οι Έλληνες μετανάστες υπήρξαν ενοχλητικοί. Μάλιστα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Απάλευτοι οι μπνεβμαντικγκοί ανδρώμποι. Γιαν Φαμπρ και σούβλα τους χρειαζεται να στρώσουν χαρακτήρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν έχω καταλάβει, καπετάνιο, πού καταργείται το σχόλιο περί μεθυσμένης οδήγησης, επειδή άλλοι λαοί είναι χειρότεροι. Τι κόλλημα έχετε όταν κανείς κατηγορήσει τους Έλληνες...Nandros έγραψε: 19 Δεκ 2018, 23:56Από αυτούς που μισούν την χώρα που γεννήθηκαν, δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
https://www.forbes.com/sites/niallmccar ... fographic/
Ρε Cavaliere, σε ποια χώρα είπαμε κατοικείς τώρα;
.
Ordem e Progresso.
Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό των καλλιτεχνών και καλλιτεχνίζοντων και λογοτεχνιζόντων. Πρώτα πρέπει βιωματικά να πάθουν κάτι. Τα ίδια είχαν γίνει και με΄ενα αριστερό σκηνοθέτη που τον είχαν δέσει τον έδειραν και λήστεψαν και με άλλους. Τουλάχιστον αυτοί είχαν μία δικαιολογία, ζουν στον καλλιτεχνικό συγγραφικό μικρόκοσμό τους, με φανταστιακά κατασκευάσματα ψευδοδομές και κανόνες δικής τους κατασκευής, σε κάποιο βαθμό απαραίτητη η φαντασία και η ονειροπόληση για την πρωτότυπη δημιουργία. Ο μέσος φουκαράς που δουλεύει σε πεζές εργασίες, τεχνικές επιστημονικές πρακτικές ή και ακόμα εντελώς χειρονακτικές είναι αδικαιολόγητος, δείγμα χαμηλού IQ του πληθυσμού που δεν μπορεί να συλλέξει τα άφθονα στην εποχή μας δεδομένα να τα μετατρέψει σε λογικές προβλέψεις και να μην περιμένει να φτάσει η κατάσταση στα άκρα να του χτυπήσει την πόρτα.run έγραψε: 19 Δεκ 2018, 18:01 https://www.zappit.gr/psychagogia/giann ... li/2797619
Όταν ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό, ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε τα εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 18 Απαντήσεις