θέλω να πέσω κάτω να αρχισω να χτυπιέμαι αλλά φοβάμαι μην έχω κάνει λάθος, μεγάλος ειναι ο πάπ ε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ειναι τριβλακες
Re: Ειναι τριβλακες
Νομίζω ότι αναφέρεται στον Σημίτη, αλλά μην το(ν) δέσειςenaon έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:12θέλω να πέσω κάτω να αρχισω να χτυπιέμαι αλλά φοβάμαι μην έχω κάνει λάθος, μεγάλος ειναι ο πάπ ε;![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ένας είναι ο Μέγας. Ο Άλφα Μέιλ του εκσυγχρονισμού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Καλά, κι ο Τιτανοτεράστιος είχε παντρευτεί τη Μάργκαρετ.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:11Αρκούσε αυτό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 10:57Ο ζαίος βάζει τον μεγάλο στο κάδρο, ο οποίος διάβαζε ένα βιβλίο την εβδομάδα και έγραφε ένα το χρόνο, για να αβαντάρει ποιόν; Τον λειτουργικά αγράμματο κρετίνο που δεν ξέρει αγγλικά, δεν έχει διαβάσει ένα βιβλίο στη ζωή του, και παντρεύτηκε την γκόμενά του στο λύκειο; Ρε μαλάκες, υπάρχετε εσείς τώρα; Υφίστασθε;
Όταν βρει και τούτος καμιά ξέκωλη, τα ξαναλέμε
Πάνος Σκουρλέτης
οκ δεν σου το είχα οτι έλεγες τον Σπύρο μας ζαίο, λάθος μου
τεσπα, ωραίες εποχές, η τελευταία σοβαρή μαφία στην κυβέρνηση.
δες το νήμα του αρκά αν θες, δεν είναι σαν να το θυμάσαι από πάντα;
Ο ΣΕ όταν μιλά για τον Σημίτη μου θυμιζει τον Κώστα Πρέκα που είχε βγει σε τηλεπαραθυρα και μιλούσε για την Μιμή Ντενίση, τότε με την κόντρα με τον Λαζόπουλο:
"Τολμά ο άθλιος να κάνει κριτική στη Μιμή. Στη Μιμή που έχει την ομορφότερη οδοντοστοιχία στο ελληνικό θέατρο"

"Τολμά ο άθλιος να κάνει κριτική στη Μιμή. Στη Μιμή που έχει την ομορφότερη οδοντοστοιχία στο ελληνικό θέατρο"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο ''Μεγάλος'' ηταν natural πηδήκουλας και ηγέτης. Ο Σκέπαρνος είναι παρακοιμώμενος και εκπρόσωπος της Περιστέρας.Saliveros έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:18Καλά, κι ο Τιτανοτεράστιος είχε παντρευτεί τη Μάργκαρετ.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:11Αρκούσε αυτό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 10:57Ο ζαίος βάζει τον μεγάλο στο κάδρο, ο οποίος διάβαζε ένα βιβλίο την εβδομάδα και έγραφε ένα το χρόνο, για να αβαντάρει ποιόν; Τον λειτουργικά αγράμματο κρετίνο που δεν ξέρει αγγλικά, δεν έχει διαβάσει ένα βιβλίο στη ζωή του, και παντρεύτηκε την γκόμενά του στο λύκειο; Ρε μαλάκες, υπάρχετε εσείς τώρα; Υφίστασθε;
Όταν βρει και τούτος καμιά ξέκωλη, τα ξαναλέμε![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
enaon έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:19 οκ δεν σου το είχα οτι έλεγες τον Σπύρο μας ζαίο, λάθος μου![]()

Εκσυγχρονισμός που έφτασε μέχρι το Καστελλόριζο! Όχι αστεία.
Υ.Γ. Όποιος δεν είναι δεξιο-φιλελευθερος για το ΣΑΤΑΝΙΚΟ είναι ζαιος.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
νομίζω αρκεί να μην έχεις ψηφιδωτό τον πράσινο ήλιο στο μπάνιο σου.Spiros252 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:30 Υ.Γ. Όποιος δεν είναι δεξιο-φιλελευθερος για το ΣΑΤΑΝΙΚΟ είναι ζαιος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μασέλα είναι;;Beria έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:22 Ο ΣΕ όταν μιλά για τον Σημίτη μου θυμιζει τον Κώστα Πρέκα που είχε βγει σε τηλεπαραθυρα και μιλούσε για την Μιμή Ντενίση, τότε με την κόντρα με τον Λαζόπουλο:
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Επειδή δεξιοφιλελεύθερη πολιτική εφαρμόζουν πολλοί, το σωστό είναι ότι όποιος ψηφίζει σύριζα είναι ζαίος.Spiros252 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:30 Υ.Γ. Όποιος δεν είναι δεξιο-φιλελευθερος για το ΣΑΤΑΝΙΚΟ είναι ζαιος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περίεργο. Από τη στιγμή που έμεινες σταθερός με το "άρουμε" μου δημιούργησες την εντύπωση ότι έχεις εκπληκτική ισορροπία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο μεγάλος ηγέτης σαν τον αλ6 δεν λέει θα και θα, τα υπονοεί. Αυτό που νομίζεις οτι διάβασες θα συμβεί του αγίου, δεν ήταν λάθος.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 11:43Περίεργο. Από τη στιγμή που έμεινες σταθερός με το "άρουμε" μου δημιούργησες την εντύπωση ότι έχεις εκπληκτική ισορροπία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 478 Απαντήσεις
- 12031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 7 Απαντήσεις