!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωη χωρις σπιτι.
Re: Ζωη χωρις σπιτι.
Τα μεγαλοστελέχια της εταιρείας στα γραφεία στην κεντρική αγγλία με κτήματα ( μεγάλα ) ασχολιόντουσαν προσωπικά με γαλότσες και μέσα στα σκατά για να παρουσιάσουν στό ετήσιο πανηγύρι την καλύτερη γουρούνα χ ράτσας η άλλα τέτοια ωραία ...
Οταν οι της Αγγλικής πρεσβείας πηγαίναν στην ηπειρο για ψάρεμα πέστροφας τους λέγανε τρελλούς οι ντόπιοι .
Με λίγα λόγια πέρα από τον μουζάκα και τον ήλιο θάλασσα υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για κάτι διαφορετικό .
Οταν οι της Αγγλικής πρεσβείας πηγαίναν στην ηπειρο για ψάρεμα πέστροφας τους λέγανε τρελλούς οι ντόπιοι .
Με λίγα λόγια πέρα από τον μουζάκα και τον ήλιο θάλασσα υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται για κάτι διαφορετικό .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Μα είναι και χόμπι. Κι ο πατέρας μου κι ο παππούς μου παράλληλα το έκαναν με τις άλλες δουλειές τους.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:25 Τα μεγαλοστελέχια της εταιρείας στα γραφεία στην κεντρική αγγλία με κτήματα ( μεγάλα ) ασχολιόντουσαν προσωπικά με γαλότσες και μέσα στα σκατά για να παρουσιάσουν στό ετήσιο πανηγύρι την καλύτερη γουρούνα χ ράτσας η άλλα τέτοια ωραία ...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
fagano3
Μουζακα ηλιο θαλασσα και ρουμ του λετ ειναι για τους μπατιροτουριστες.
Τα λεφτα ειναι στις γαλοτσες και στα αφτερ μετα (γουαιν τειστ, τυρια,σαουνες,μασαζ κλπ κλπ)
Εχω παει δεκα φορες Ισπανια το μονο μερος που συναντησα Ισπανους να μιλανε καλα αγγλικα ειναι σε αυτα τα meet up οπου παρισταναμε τα κατσικια στο βουνο.Εβλεπα μετα το φεισ μερικων μεσηλικων του γκρουπ.Κοτερακια,στελεχη κλπ κλπ.
Φθινοπωρο και ανοιξη η Ελλαδα μπορουσε να δουλευει φουλ με αυτα και καλοκαιρι με μαρινες.
Τα λεφτα ειναι στις γαλοτσες και στα αφτερ μετα (γουαιν τειστ, τυρια,σαουνες,μασαζ κλπ κλπ)
Εχω παει δεκα φορες Ισπανια το μονο μερος που συναντησα Ισπανους να μιλανε καλα αγγλικα ειναι σε αυτα τα meet up οπου παρισταναμε τα κατσικια στο βουνο.Εβλεπα μετα το φεισ μερικων μεσηλικων του γκρουπ.Κοτερακια,στελεχη κλπ κλπ.
Φθινοπωρο και ανοιξη η Ελλαδα μπορουσε να δουλευει φουλ με αυτα και καλοκαιρι με μαρινες.
- Cecily Anne
Το μουζάκα και ρουμ του λετ αφήνει 80ρι τη μέρα.fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:35 Μουζακα ηλιο θαλασσα και ρουμ του λετ ειναι για τους μπατιροτουριστες.
Αν μου ξεσκατίζουν με 80 ευρώ, δεν έχω πρόβλημα κανένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
fagano3
Σου αφηνει μονο το καλοκαιρι και εσενα που εισαι σε νησι.Εδω μιλαμε για το πως θα βγαλουν χρημα στην Ελλαδα σε ολες τις περιοχες και μαλιστα εκτος καλοκαιριου.Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:36Το μουζάκα και ρουμ του λετ αφήνει 80ρι τη μέρα.fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:35 Μουζακα ηλιο θαλασσα και ρουμ του λετ ειναι για τους μπατιροτουριστες.
Αν μου ξεσκατίζουν με 80 ευρώ, δεν έχω πρόβλημα κανένα.
Επισης ο αλλος που ερχεται για να κανει το κατσικι και θα φαει και ξενοδοχειο ή ξενωνα θα πληρωσει για να κοιμηθει.
Συν οτι τα αφτερ μπορουν να αφησουν παρα πολυ καλα λεφτα αν βρεις τους καταλληλους πελατες.
Δλδ αν δε σκαλίσω-ξεσκατίσω πρώτα, μετά δε θα έχει την ίδια γεύση το γουάιν τέιστ; τα τυριά θα έχουν ψοφήσει; η σάουνα θα είναι κρύα; τι δλδ; Γιατί να μη μείνω μόνο στα άφτερ.fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:35 Μουζακα ηλιο θαλασσα και ρουμ του λετ ειναι για τους μπατιροτουριστες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- blackpaint
τωρα μιλας γι αλλο πραγμα, ψυχεδελικη θρησκευτικη εμπειρια μ ενα απο τα πιο ισχυρα ψυχεδελικα. Πολυς κοσμος πληρωνει πολλα γι αυτο.mec_ έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:19Ελεύθερο είναι το όνομα, ας το πάρει όποιος θέλει. Αν προσπαθήσει να με μιμηθεί, θα σπάσουμε πλάκα.
Είχε πάει ένα γκρουπ γάλλων στο Περού σε έναν γκουρού. Ο τύπος τους έβαλε στη σειρά και περίμεναν. Μετά ανάβει μια φωτιά κι άρχισε να ψάλλει. Αρχισε να γυρίζει γύρω από τη φωτιά κρατώντας στο χέρι ένα κατσαρολάκι με αγίασμα. Σε καθε γύρο ρούφαγε από το κατσαρολάκι, έκανε γαργάρα κι το έφτυνε σε κάποιον. Όταν τους έφτυσε όλους, τους έβαλε να πιουν ένα ρόφημα αγιαουάσκα κι επειδή δεν κατέβαινε εύκολα, έδινε κουράγιο ο ένας στον άλλο για να τα καταφέρουν. Όλο το βραδυ βλέπαν παραισθήσεις και ξερνάγανε.fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:41 Ο αλλος πληρωνει τα κερατα του για να παει σε πανηγυρι στην Ισπανια για να του πετανε ντοματες στην μουρη και λες να εχει προβλημα με τις γαλοτσες;
'Οταν συνήλθαν τους ρώταγε ο δημοσιογράφος κι απαντούσαν ότι ήταν αξέχαστη εμπειρία και θα γυρνούσαν ανανεωμένοι στη Γαλλία, έχοντας κάνει την κάθαρση.![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα γιούρογκρουπ για τους ζαίουςΟ τύπος τους έβαλε στη σειρά και περίμεναν. Μετά ανάβει μια φωτιά κι άρχισε να ψάλλει. Αρχισε να γυρίζει γύρω από τη φωτιά κρατώντας στο χέρι ένα κατσαρολάκι με αγίασμα. Σε καθε γύρο ρούφαγε από το κατσαρολάκι, έκανε γαργάρα κι το έφτυνε σε κάποιον. Όταν τους έφτυσε όλους, τους έβαλε να πιουν ένα ρόφημα αγιαουάσκα κι επειδή δεν κατέβαινε εύκολα, έδινε κουράγιο ο ένας στον άλλο για να τα καταφέρουν. Όλο το βραδυ βλέπαν παραισθήσεις και ξερνάγανε.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:55Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα γιούρογκρουπ για τους ζαίουςΟ τύπος τους έβαλε στη σειρά και περίμεναν. Μετά ανάβει μια φωτιά κι άρχισε να ψάλλει. Αρχισε να γυρίζει γύρω από τη φωτιά κρατώντας στο χέρι ένα κατσαρολάκι με αγίασμα. Σε καθε γύρο ρούφαγε από το κατσαρολάκι, έκανε γαργάρα κι το έφτυνε σε κάποιον. Όταν τους έφτυσε όλους, τους έβαλε να πιουν ένα ρόφημα αγιαουάσκα κι επειδή δεν κατέβαινε εύκολα, έδινε κουράγιο ο ένας στον άλλο για να τα καταφέρουν. Όλο το βραδυ βλέπαν παραισθήσεις και ξερνάγανε.
-
fagano3
Ερμη σου απαντησα παραπανω.Μην το κουραζουμε.Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:52Δλδ αν δε σκαλίσω-ξεσκατίσω πρώτα, μετά δε θα έχει την ίδια γεύση το γουάιν τέιστ; τα τυριά θα έχουν ψοφήσει; η σάουνα θα είναι κρύα; τι δλδ; Γιατί να μη μείνω μόνο στα άφτερ.fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 15:35 Μουζακα ηλιο θαλασσα και ρουμ του λετ ειναι για τους μπατιροτουριστες.
Ο αλλος θελει να ξοδεψει ετσι τα λεφτα του.Δεν θα τα ξοδεψει στην Ελλαδα θα τα ξοδεψει καπου αλλου.
Ας μεινει η Ελλαδα στους 3 μηνες διακοπες το χρονο με ρουμ του λετ, μουζακα και ολ ινκλουσιβ.
Κάθε χρόνο το το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Τριγκιλίδας» στην Καλαμάτα, φέρνει τουρίστες Δανούς για να μαζέψουν ελιές σε μεσσηνιακούς ελαιώνες.Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:16 μλκ τι μυαλό πρέπει να κουβαλάς για να πηγαίνεις να πληρώνεις για να σκάβεις πατάτες στο κάθε κατσικοχώρι.
.

Πάντως στην Ελλάδα αυτό το concept έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ.
Δημιουργούνται workshops για να μάθει κάποιος να φτιάχνει γιαούρτι, τυρί, πίτες κτλ.
Τουρίστες φυτεύουν ελιές και τις ονοματίζουν (να πώς γίνεται κάποιος repeated guest εύκολα και γρήγορα).
Μαζεύουν ελιές, κόβουν αγγούρια και ντομάτες από το παρτέρι και μετά συμμετέχουν σε μαθήματα τοπικής μαγειρικής.
Φτιάχνουν μαρμελάδες, αρμέγουν, είναι εμπειρίες όλες αυτές.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα πλήρωνα για να πάρω μέρος σε τέτοιες εμπειρίες. Αλλά από την άλλη, εμείς τα έχουμε κοντά μας αυτά και ίσως γι' αυτό να μη μας φαίνονται σημαντικά. Αρκετά σημαντικά για να πληρώσεις και να πάρεις μέρος.
Δημιουργούνται workshops για να μάθει κάποιος να φτιάχνει γιαούρτι, τυρί, πίτες κτλ.
Τουρίστες φυτεύουν ελιές και τις ονοματίζουν (να πώς γίνεται κάποιος repeated guest εύκολα και γρήγορα).
Μαζεύουν ελιές, κόβουν αγγούρια και ντομάτες από το παρτέρι και μετά συμμετέχουν σε μαθήματα τοπικής μαγειρικής.
Φτιάχνουν μαρμελάδες, αρμέγουν, είναι εμπειρίες όλες αυτές.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα πλήρωνα για να πάρω μέρος σε τέτοιες εμπειρίες. Αλλά από την άλλη, εμείς τα έχουμε κοντά μας αυτά και ίσως γι' αυτό να μη μας φαίνονται σημαντικά. Αρκετά σημαντικά για να πληρώσεις και να πάρεις μέρος.
Εργατικό πρόθυμο προσωπικό που σε πληρώνει για να του κανεις την χάρη να κερδίζεις και απο την παραγόμενη υπεραξία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και όλα αυτά νομιμότατα να προσθέσωΑγις έγραψε: 27 Απρ 2018, 16:07![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εργατικό πρόθυμο προσωπικό που σε πληρώνει για να του κανεις την χάρη να κερδίζεις και απο την παραγόμενη υπεραξία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
fagano3
Mια αλλη ωραια ιδεα ειναι το airbnb για γευματα.Αγις έγραψε: 27 Απρ 2018, 16:07![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπαρχουν ηδη και απς για αυτα.Π.χ.
https://www.theguardian.com/lifeandstyl ... b-for-food
θα βαζεις την μανουλα να μαγειρευει θα σου ρχονται 4 Δανεζες θεες και θα σου αφηνουν ενα κατοσταρικο για να φανε χυλοπιτες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση