!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Δεν Είμαι Φασίστας

Re: Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:17 Αντι να λένε και ευχαριστω που μιλανε στα κυνοβουλια της ελλαδας και της ευρώπης, βγάζουν και γλωσσα να ναζάκια. Επι Μεταξα και Παπαδοπουλου πάντως, που τοσο λατρεύουν, δεν υπήρχε καν κοινοβουλιο και αν ελεγες καμια κουβεντα παραπάνω, σου στελνανε τα εατ εσα, δεν σου κοβανε απλα τον λόγο.

Φιμωση τσιρίζουν τα βουτηρόπαιδα.
Καλομάθαν. Ο μπούλης νομίζει ότι καταπιέστηκαν τα δικαιώματα του.

Ορθώς τον έκοψαν, πάντως. Η ευρωβουλή δεν είναι βήμα για να λέει ο καθένας τη μαλακία του, πόσο μάλλον να διαδίδει ψέμματα και παραπληροφόρηση.

Αν θέλει να λέει μαλακίες, υπάρχει πάντα το παραπχόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:10
μίστερ μαξ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:17 Αντι να λένε και ευχαριστω που μιλανε στα κυνοβουλια της ελλαδας και της ευρώπης, βγάζουν και γλωσσα να ναζάκια. Επι Μεταξα και Παπαδοπουλου πάντως, που τοσο λατρεύουν, δεν υπήρχε καν κοινοβουλιο και αν ελεγες καμια κουβεντα παραπάνω, σου στελνανε τα εατ εσα, δεν σου κοβανε απλα τον λόγο.

Ορθώς τον έκοψαν, πάντως. Η ευρωβουλή δεν είναι βήμα για να λέει ο καθένας τη μαλακία του, πόσο μάλλον να διαδίδει ψέμματα και παραπληροφόρηση.

Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Ειδα το βιντεο. Τωρα μπορώ να καρφωσω πιρουνια σε ματια και αυτια.

Τα χω πει. Χιλιαδες φορες. Απελαση καιε ελληνα-ελληνιδας απο ευρωπαικες χωρες. Εξοδος ελλαδας απο εε - ΝΑΤΟ για αρχη. Απαγόρευση μετακινησης ελληνων εντός εε και βλεπουμε μετα.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12 Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
Ρε golden στ'αληθεία αυτό κατάλαβες, ότι του δώσανε το βήμα "να πει ότι θέλει", η κάνεις τον Λιακοπουλο για να μην πέσει φατουρο για το ηλίθιο ξεπατικωμα του pro news?
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Γιωργης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:16 Ειδα το βιντεο. Τωρα μπορώ να καρφωσω πιρουνια σε ματια και αυτια.
Εγώ ποτέ δεν πατάω πλέι σε τέτοια. Δε κριντζ ιζ του στρονγκ

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν Είμαι Φασίστας

Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
ναι, δουλευω στο ευρωκοινοβουλιο. το βρηκες

επισης απορω αν μπορει καποιος να ερθει σε καμμια μαζωξη σας και αρχισει να προμοταρει τον κομμουνισμο. με ποσες μαχαιριες θα φυγει λες, πριν σας ξαναπιασουν οι μπατσοι;
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:26
Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
ναι, δουλευω στο ευρωκοινοβουλιο. το βρηκες

επισης απορω αν μπορει καποιος να ερθει σε καμμια μαζωξη σας και αρχισει να προμοταρει τον κομμουνισμο. με ποσες μαχαιριες θα φυγει λες, πριν σας ξαναπιασουν οι μπατσοι;
Το ίδιο είναι η λογοκρισία σε μία βουλή με το να εισβάλεις σε μία κομματική εκδήλωση αντίπαλού κόμματος; Τρομερή εξυπνάδα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Golden Age έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:12
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:10

Επιτρέπετε να λες "ό,τι θέλεις", αρκεί να το εγκρίνουμε εμείς! Αλλιώς δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Που θες και ελευθερία της έκφρασης...καλομαθημένε!
Δλδ καταδικαζεις το καθεστως μεταξα που επεβαλε λογοκρισια; ή την επταετία;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Δεν Είμαι Φασίστας

Dorian έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:39 Το ίδιο είναι η λογοκρισία σε μία βουλή με το να εισβάλεις σε μία κομματική εκδήλωση αντίπαλού κόμματος; Τρομερή εξυπνάδα.
ίσως δε στο έμαθαν αυτό αλλα όταν πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου πρέπει να το σέβεσε. αλλιώς μη πηγαίνεις καν

αν δε σου αρεσε το παραδειγμα μου, δοκιμασε να πας καλεσμένος σε οποιοαδηποτε βουλη του κοσμου και να αρχισεις να λες μαλακιες.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Γιωργης έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:16 Ειδα το βιντεο. Τωρα μπορώ να καρφωσω πιρουνια σε ματια και αυτια.

Τα χω πει. Χιλιαδες φορες. Απελαση καιε ελληνα-ελληνιδας απο ευρωπαικες χωρες. Εξοδος ελλαδας απο εε - ΝΑΤΟ για αρχη. Απαγόρευση μετακινησης ελληνων εντός εε και βλεπουμε μετα.
Φαντάζομαι θέλεις να απαγορεύσουν την είσοδο των Ελλήνων στην Ε.Ε εκτός από εσένα. Πάντως το επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών των Ελλήνων είναι χαμηλό σε σχέση με χώρες του βορρά.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:43
Dorian έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:39 Το ίδιο είναι η λογοκρισία σε μία βουλή με το να εισβάλεις σε μία κομματική εκδήλωση αντίπαλού κόμματος; Τρομερή εξυπνάδα.
ίσως δε στο έμαθαν αυτό αλλα όταν πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου πρέπει να το σέβεσε. αλλιώς μη πηγαίνεις καν

αν δε σου αρεσε το παραδειγμα μου, δοκιμασε να πας καλεσμένος σε οποιοαδηποτε βουλη του κοσμου και να αρχισεις να λες μαλακιες.
για να κάνω τώρα τον δικηγόρο του διαβόλου, δεν είναι καλεσμένος σε ξένο σπίτι
η ευρωβουλή ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους
συνεχίστε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

me tetoia agglika 8a ton perasan gia Syrizaio
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Δεν Είμαι Φασίστας

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:55για να κάνω τώρα τον δικηγόρο του διαβόλου, δεν είναι καλεσμένος σε ξένο σπίτι
η ευρωβουλή ανήκει στους Έλληνες όσο ανήκει και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους
συνεχίστε
και κανείς από αυτούς (ελληνες και ευρωπαιους) δε μπορει να πηγαινει και να λεει ο,τι του κατεβει

δικηγορος του διαβολου του διαβολου: φαντασου να αφηναν τον καθε τρελο να μιλαει για επιπεδη Γη, antivaxxers, υποστηρικτες του Σωρρα, κλπ
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:59
Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2018, 20:22 ειδατε με ποση εξουσια και αρχοντια κοβει τον ελληνα η γερμανιδα γκαουλαϊτερ; εκει επρεπε ο νεος ελληνας να της πει : ισα μωρή ναζοσπορά!!! και να την κολλήσει στον τοιχο!!!
έπρεπε να της φωνάξει γκοου μπακ μανταμ γκαουλάιτερ σαν γνήσιος νεοελ επαναστάτης νταουλιέρης
για να μην πουμε πως εχει και το ιδιο αξαν με τον οριτζιναλ νταουλιερη
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 20 Δεκ 2018, 21:43 ίσως δε στο έμαθαν αυτό αλλα όταν πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου πρέπει να το σέβεσε. αλλιώς μη πηγαίνεις καν
εντάξει δεν είπαμε να πας στου Γιώργη και ν αρχίσεις τις κλανιές,
αλλά ποιό σπίτι άλλου και ποιό σεβασμό, μικροαστούλη σε κόβω
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”