!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΗΤΡΩΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ/ ΕΦΟΡΙΑ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Re: ΜΗΤΡΩΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ/ ΕΦΟΡΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Απρ 2025, 12:49 Ποιος είναι ο τρόπος να βλέπετε τώρα τη φερεγγυότητα;
Α ναι, να νοικιάζεις σε κάποιον και να βλέπεις πόσο στην ώρα του σε πληρώνει. Μετά τον κρατάς, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να αυξήσεις το νοίκι όσο σε ένα καινούριο ενοικιαστή που δεν ξέρεις τι φρούτο είναι. Εσύ θέλεις να μπορείς να αντικαθιστάς τους ενοικιαστές άμεσα για να αυξήσεις το νοίκι, και μας λες ότι θα μειωθούν.

Λ-Μάο.
Ρε φίλε, αν αξιοποιηθούν τα κλειστά σπίτια, θα υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά ...
Τι μας λες τώρα.

Και ποιος σου είπε ότι ο ιδιοκτήτης θα έβρισκε ενδιαφέρουσα την ιδέα να κάνει έξωση στον φερέγγυο νοικάρη
που ήδη έχει μέσα, για να βρει 100 200 ευρώ πιο υψηλό μίσθωμα σε έναν άλλο, δεν νομίζω να το κάνει κανείς.
Οι αντιρρήσεις σου ξεπερνάνε και την πολιτική ωριμότητα του συντρόφου Μάο.
Να αφήνουμε την αγορά στο έλεος του κάθε μπαταχτσή για να μην τυχον μπορούν ευκολότερα οι ιδιοκτήτες να ανεβάζουν τιμές με εγγύηση... :c020:
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Otto Weininger έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:20
sharp έγραψε: 24 Απρ 2025, 12:53
Esperos έγραψε: 24 Απρ 2025, 09:24 Αν η κυβέρνηση των ασπόνδυλων σοσιαλμανιακών κρυφομαρξιστών,
δημιουργήσει μητρώο ενοικιαστών και εμπλακεί και η εφορία
Αυτό που προτείνεις είναι ακριβώς σοσιαλ(βάλε ό,τι θες) μέτρο. Δεν εξετάζω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
οι τύποι από την μία κραζουν την ΝΔ ως σοσιαλιστική και ταυτόχρονα απαιτούν κρατικές παρεμβάσεις ασταμάτητα.

είναι όπως με το μεταναστευτικο: στο ίδιο νημα η ΝΔ είναι αριστερή οπενμπορντερ και ακροδεξιοί φονιάδες ταυτόχρονα.
Μπλε πασοκ και μπλε συριζα είστε.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

stergiosbik έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:23 Η επιδοτηση ενοικιου θα ηταν σωστη αν συνοδευοτανε ταυτοχρονα με απαγορευση αυξησης των ενοικιων για την επομεη πενταετια.
Τωρα το μονο που θα καταφερουν θα ειναι να αυξηθουν τα ενοικια και οι ενοικιαστες θα παρουν παλι το τριτο το μακρυτερο.
Πως ακριβώς θα απαγορεύσεις την αύξηση ενοικίων;
Σοβαρά ρωτάω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Otto Weininger έγραψε: 24 Απρ 2025, 14:36
stergiosbik έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:23 Η επιδοτηση ενοικιου θα ηταν σωστη αν συνοδευοτανε ταυτοχρονα με απαγορευση αυξησης των ενοικιων για την επομεη πενταετια.
Τωρα το μονο που θα καταφερουν θα ειναι να αυξηθουν τα ενοικια και οι ενοικιαστες θα παρουν παλι το τριτο το μακρυτερο.
Πως ακριβώς θα απαγορεύσεις την αύξηση ενοικίων;
Σοβαρά ρωτάω.
Δεν είναι δουλειά μου να ξέρω.
Δουλειά της εκάστοτε κυβέρνησης είναι να ξέρει να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα και πολύ περισσότερο σε προβληματικά μέτρα που φέρνει η ίδια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”