Αν είσαι άτριχος, ίσως.Urzaring13 έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:53Κασκαντέρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2025, 09:01 Το δικό μου ερώτημα είναι τι ρόλο θα έδιναν στο νηματοθέτη σε τσόντα.
Ρητορικό φυσικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίζατε σε τσόντα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα παίζατε σε τσόντα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Urzaring13
- Phorum.gr user: 170
Gay άπειροιΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:56Αν είσαι άτριχος, ίσως.Urzaring13 έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:53Κασκαντέρ.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Απρ 2025, 09:01 Το δικό μου ερώτημα είναι τι ρόλο θα έδιναν στο νηματοθέτη σε τσόντα.
Ρητορικό φυσικά.
Trans πολλοί
πουτάνες άπειρες
Εγώ δεν ανήκω σε κάποια απ' τις παραπάνω κατηγορίες...
Σε ποια κατηγορία ανήκεις;Urzaring13 έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:59Gay άπειροι
Trans πολλοί
πουτάνες άπειρες
Ακόμη ένα ρητορικό ερώτημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Urzaring13
Καταπιεσμένος Straight.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2025, 14:05Σε ποια κατηγορία ανήκεις;Urzaring13 έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:59Gay άπειροι
Trans πολλοί
πουτάνες άπειρες
Διάλεξε άλλο τρόπο ακτιβισμού τότε γιατί μετά από αόριστου χρόνου αποχή, ο όρος στρέιτ παραγράφεται.Urzaring13 έγραψε: 24 Απρ 2025, 14:06Καταπιεσμένος Straight.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2025, 14:05Σε ποια κατηγορία ανήκεις;Urzaring13 έγραψε: 24 Απρ 2025, 13:59
Gay άπειροι
Trans πολλοί
πουτάνες άπειρες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Urzaring13
Εχεις ακουστά κάποιον "Governator"?ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2025, 14:09Διάλεξε άλλο τρόπο ακτιβισμού τότε γιατί μετά από αόριστου χρόνου αποχή, ο όρος στρέιτ παραγράφεται.
Όχι.
Ενιγουέι εύχομαι καλύτερη συνέχεια στις αποτυχημένες μέχρι τώρα "στρέιτ" ακτιβιστικές σου προσεγγίσεις.
Ενιγουέι εύχομαι καλύτερη συνέχεια στις αποτυχημένες μέχρι τώρα "στρέιτ" ακτιβιστικές σου προσεγγίσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---