!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Garcia έγραψε: 15 Απρ 2025, 22:01 Έκανα το εμβόλιο και μετά από μήνες μου ήρθε ένα αυτοάνοσο
δλδ ? εμένα η μονη παρενέργεια ήταν δερματική η οποία υποχώρησε .
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

16 Απριλίου, 2025
Δημήτρης Γάκης: Προσχεδιασμένο έγκλημα να σκοτώσουν τον κόσμο με τα εμβόλια Covid – Χιλιάδες θάνατοι από προβλήματα στην καρδιά και εκτίναξη των καρκινωμάτων σε νέα άτομα.

Εικόνα

Ο γιατρός Δημήτρης Γάκης επανέρχεται με δριμύ κατηγορώ για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid με αναλυτικές επεξηγήσεις και ακλόνητα στοιχεία:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα αποτελέσματα 4ων τεραστίων μελετών για τις επιπτώσεις των εμβολίων C19, είναι τρομακτικά
Διαβάστε στα συνημμένα !
Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και καλά μελετημένο!

Εικόνα

Εικόνα

Bρέθηκε γιατί το εμβόλιο προκαλεί ή αναζωπυρώνει τον καρκίνο.
Διαβάστε:

Εικόνα

Εικόνα

Απίστευτες καταγγελίες και στο ραδιόφωνο του Focus FM για τις παρενέργειες σε ανθρώπους που γνωρίζει:
https://fb.watch/y-Nf94xuOw/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

https://karditsastakra.com/2025/04/16/% ... %bb%ce%b7/
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

The Rebel έγραψε: 16 Απρ 2025, 20:05
Kauldron έγραψε: 16 Απρ 2025, 02:02 Για να δούμε τί λέει το Τσάτ Γουπουτου λέει το μποτάκι. Έλεος ρε.
:fp:
Ειδες προοδο ο Μητσοτακης, εμαθε το Chatgpt και ο https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ile&u=3105 στον Δενδροποταμο.... :102:

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Νon4me έγραψε: 16 Απρ 2025, 20:42
Garcia έγραψε: 15 Απρ 2025, 22:01 Έκανα το εμβόλιο και μετά από μήνες μου ήρθε ένα αυτοάνοσο
Δεν ειχα παρενεργεια....απλως μετα απο καποιους μηνες εμφανιστηκε κοινοτυπο αυτοανοσο.Περιμενω απο τον Μπουρλα να βγαλει εμβολιο αντιδοτο. :102:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Garcia έγραψε: 20 Απρ 2025, 20:20
Νon4me έγραψε: 16 Απρ 2025, 20:42
Δεν ειχα παρενεργεια....απλως μετα απο καποιους μηνες εμφανιστηκε κοινοτυπο αυτοανοσο.Περιμενω απο τον Μπουρλα να βγαλει εμβολιο αντιδοτο. :102:
Φίλε, ελπίζω να μην είναι σοβαρό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

17 Απριλίου, 2025
Σοκαριστική μαρτυρία! «Έκανα το εμβόλιο και φοβάμαι ότι θα πεθάνω στον ύπνο μου, μας καταδίκασαν σε αργό θάνατο».

Εικόνα

Ένα email ήρθε πριν λίγο λεπτά στα εισερχόμενα του Karditsastakra.com.

«Ονομάζομαι Χρήστος Γ. και σας στέλνω email από Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπω ανθρώπους, συγγενείς και φίλους σε μικρή σχετικά ηλικία να φεύγουν ξαφνικά χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Όταν ανοίγω κουβέντα σε όσους γνωρίζω μου λένε ότι φταίνε οι παρενέργειες του εμβολίου που κάναμε για τον Covid.

Από τότε που μπήκε στο μυαλό μου αυτό το πράγμα πάω να τρελαθώ.

Έκανα τρεις δόσεις με το εμβόλιο της Pfizer και εγώ αλλά και η οικογένειά μου.

Ανησυχώ σε μεγάλο βαθμό…

Η κυβέρνηση μας εξαπάτησε και απέκρυψε τους κινδύνους, την ίδια στιγμή που μας πίεζε με εκβιασμούς να το κάνουμε.

Υπάρχουν βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί φοβάμαι ότι θα πεθάνω στον ύπνο μου.

Όλο αυτό που μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκα να πάρω ηρεμιστικά με σκοπό να κοιμάμαι κάποιες ώρες.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.

Μας καταδίκασαν σε αργό θάνατο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία».
https://karditsastakra.com/2025/04/17/% ... %8c%ce%bb/

https://karditsastakra.com/category/%ce ... %cf%82-19/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”